Setari Cookie-uri

7 intrebari cu Vince Vaughn, in exclusivitate pe DVD

Saptamana viitoare se lanseaza pe DVD The Dilemma, cu Vince Vaughn si Kevin James in rolurile principale. Mai jos un interviu cu actorul Vince Vaughn.

Saptamana viitoare se lanseaza pe DVD The Dilemma, cu Vince Vaughn si Kevin James in rolurile principale. Mai jos un interviu cu actorul Vince Vaughn.

Reporter: Vorba filmului, ar trebui un barbat sa respecte "codul" si sa ii spuna celui mai bun prieten al sau daca il inseala iubita?

Vince Vaughn: Ei bine, ce e amuzant cu scena asta e ca joc cu un tip mai tanar care discuta despre o problema de principiu si personajul meu, foarte atent la propriul interes, incearca sa afle mai multe despre dilema cu care se lupta. Am aflat ca pe prietenul meu il inseala sotia, dar tot el are o oportunitate grozava de lucru in vreo 3 zile. Deci sa ii spun inainte de asta si sa risc sa-i stric sansele de job? Si tipul mai tanar zice ca e "codul barbatilor" si adauga "N-ai incotro, trebui sa ii spui".

R: La inceputul filmului, e o scena de dans intre tine si Kevin James. Cine danseaza mai bine dintre voi doi si cum a fost sa filmati scena asta?

VV: Fara dubiu, Kevin danseaza mai bine. Tipul asta, tipul asta... e un talent innascut. E ca si cum ai vrea sa inveti un leu sa vaneze – n-are rost, nu e nevoie.

R: De cand il stii pe Kevin?

VV: Sunt un fan al lui Kevin de mult timp. E foarte amuzant si totusi foarte real, stie sa fie credibil si natural. Asa ca am fost incantat sa am ocazia de a lucra cu el la acest film.

R: Deci v-ati cunoscut pe platouri la acest film?

VV: Ne mai intalniseram o data sau de doua ori inainte. Dar da, aceasta este prima data cand lucram cu adevarat impreuna. Si imediat cum am inceput sa colaboram si sa intervenim in marginea scenariului am fost impresionat de talentul lui Kevin la scris, de ideile si de generozitatea lui. Pana la final petreceam timpul liber impreuna, laolalta cu familiile noastre. Asa ca ne-am bucurat de aceasta perioada.

R: In film este vorba despre prietenia dintre doi barbati. Cum arata o seara obisnuita cu baietii pentru tine?

VV: Ne adunam si ne uitam la diferite meciuri si intreceri sportive. Dar acum s-au mai schimbat lucrurile de cand m-am casatorit. De-asta a fost bine cu Kevin ca si el e casatorit si e frumos sa ne intalnim cu familia. Kevin are doua fetite grozave.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 Mai 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.