Setari Cookie-uri

7 intrebari cu Vince Vaughn, in exclusivitate pe DVD

Saptamana viitoare se lanseaza pe DVD The Dilemma, cu Vince Vaughn si Kevin James in rolurile principale. Mai jos un interviu cu actorul Vince Vaughn.

R: Prin urmare tema filmului ti-a fost apropiata, de vreme ce esti casatorit?

VV: Nu tocmai. In film, personajul meu e un tip care incearca sa treaca peste fosta dependenta de jocuri de noroc, iar eu nu am fost niciodata un impatimit. El nici macar nu e logodit ca sa aiba perspectiva casniciei. Eu eram deja casatorit cand incepusera filmarile. Dar personajul din film e pe punctul de a incepe o relatie si e in mod evident genul de om care a trecut prin multe la viata lui. Personajul lui Kevin ma incurajeaza sa am si eu aceste lucruri in viata mea, in timp ce se zbate cu propriile probleme si se straduieste sa fie cat poate el de bun.

R: Si o ultima intrebare, esti la fel de innebunit dupa masini ca si personajul tau?

VV: Nu atat de innebunit... prima masina pe care am cumparat-o era la a mana a doua, marca Avis si imi ingaduia doar sa ajung dintr-un punct in altul. Nu mi-am luat alta decat de curand cand m-am casatorit. Dupa ce am filmat Swingers, regizorul Doug Liman mi-a luat un Ford Bronco, tot la mana a doua. Dar n-am fost niciodata pasionat de automobile ca in film. Desi respect masinile.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 Mai 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.