Setari Cookie-uri

Kung Fu Panda 2

DreamWorks Animation, studioul care v-a incantat cu "How to Train Your Dragon", "Shrek", dar si cu "Kung Fu Panda", nominalizat la Oscar si Globurile de Aur va prezinta aventurile lui Po, un erou ca nimeni altul.

Distributia: Jack Black, Angelina Jolie, Dustin Hoffman, Jackie Chan, Seth Rogen, Lucy Liu, David Cross, James Hong, Gary Oldman, Michelle Yeoh, Jean-Claude Van Damme, Victor Garber

DreamWorks Animation, studioul care v-a incantat cu "How to Train Your Dragon", "Shrek", dar si cu "Kung Fu Panda", nominalizat la Oscar si Globurile de Aur va prezinta aventurile lui Po, un erou ca nimeni altul.

In Kung Fu Panda 2, Po (JACK BLACK) isi traieste visul ca Razboinicul Dragon, aparand Valea Pacii alaturi de prietenii sai, maestrii kung fu, Cei Cinci Furiosi: Tigroaica (ANGELINA JOLIE), Maimuta (JACKIE CHAN), Calugarita (SETH ROGEN), Vipera (LUCY LIU) si Cocor (David Cross).

Dar viata nemaipomenita a lui Po este acum amenintata de aparitia unui super-ticalos, Lordul Shen (Gary Oldman) care planuieste sa foloseasca o arma ultrasecreta pentru ca sa cucereasca China si sa distruga arta kung fu. Pregatit sa devina Razboinicul Dragon de mentorul sau, Shifu (DUSTIN HOFFMAN), Po trebuie acum sa caute in trecutul sau si sa scoata la iveala secretele misterioasei sale origini. Numai asa va reusi sa descatuseze fortele de care are nevoie.

Nou-veniti in distributie
sunt MICHELLE YEOH, care da voce Clarvazatoarei din slujba Lordului Shen, DANNY MCBRIDE, ca aghiotant al lui Shen. Mai pot fi auzite vocile superstarului filmelor de actiune, JEAN-CLAUDE VAN DAMME, ca Maestrul Crocodil, si a lui VICTOR GARBER, care e Maestrul Rinocer.

Povestea lui Po
a inceput in vara lui 2008, cand “Kung Fu Panda” a cucerit publicul de pretutindeni, acumuland incasari de peste 633 de milioane de dolari si cucerind un Oscar pentru cel mai bun animat, dar si 10 premii Annie, cele mai prestigioase din industria filmelor animate.

Pentru a crea o continuare care sa fie o extensie fireasca a primului film, producatorii au apelat tot la scenaristii Jonathan Aibel si Glenn Berger.

Aibel spune: “Pentru ca in primul film aproape toata energia noastra s-a consumat pe crearea bazelor si constructia personajelor, asa ca acum am putut sa ne concentram pe extinderea scenelor de actiune si pe dezvoltarea personajelor.”


MANDRU CA UN PAUN, DUR CA UN RAZBOINIC
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
2 Iunie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.