Setari Cookie-uri

Kung Fu Panda 2

DreamWorks Animation, studioul care v-a incantat cu "How to Train Your Dragon", "Shrek", dar si cu "Kung Fu Panda", nominalizat la Oscar si Globurile de Aur va prezinta aventurile lui Po, un erou ca nimeni altul.

Pentru partile vizuale, echipa creativa a vizitat orasul antic Pingyao, Manastirea Shaolin, orasul Beijing, dar cel mai mult s-a stat in Changdu, in sud-estul provinciei Sichuan. Au mai fost vizitate o rezervatie de ursi Panda, dar si temple budiste si taoiste. Provincia Sichuan este habitatul natural al ursilor Panda, si camin pentru 80% din populatia acestora din China. Glenn Berger glumeste: “Am avut sansa sa cunoastem, sa mingiiem si chiar sa pupam, neoficial, ursi Panda. Era un loc cu vreo cinci ursuleti si, daca as fi putut, as fi strecurat unul sub haina, sa fug cu el!”

Jack Black
conchide: “Sunt deja cinci ani de cind cunosc acest personaj si ma bucur ca le ofer copiilor ceva care sa ii amuze, dar si sa-i invete ca tot ce trebuie sa faca in viata e sa indrazneasca. Nu poti sa spui ca nu te pricepi la ceva daca nu incerci acel ceva; nu te poti declara invins inainte de de a duce lupta respectiva. Tot ce trebuie sa faci e sa mergi cu curaj inainte.”

Trailer:




Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
2 Iunie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.