Setari Cookie-uri

Filmul PINA ajunge in sfarsit pe marile ecrane din Romania!

Parada Film va lansa vineri, 9 septembrie in cinematografe mult-asteptatul film PINA, in regia lui Wim Wenders. Considerat primul film de arta in 3D, documentarul a avut premiera mondiala la Festivalul de la Berlin, unde a fost unul dintre cele mai discutate titluri de catre presa si public.

Cu PINA, Wim Wenders a cucerit o noua dimensiune in realizarea filmelor si totusi declara in timpul filmarilor: “Desi avem nevoie de a treia dimensiune, in mod simultan facem tot posibilul sa determinam publicul sa uite aceasta ‘cucerire a spatiului’. Plasticitatea nu ar trebui sa iasa in evidenta, ar trebui sa fie facuta aproape nevazuta, astfel incat arta artistei Pina Bausch sa fie cat mai evidenta.”

Trailerul oficial:




Un film de neratat” (Variety), “magnific” (The Independent),“o pelicula captivanta, de cinci stele” (The Times), cu o “magie seducatoare” (The Telegraph), PINA a castigat doar intr-o singura saptamana Marele Premiu la 3D Festival din Paris (24-26 mai 2011) si Premiul pentru Cel mai Bun Documentar German la Dokville (26-27 mai 2011).


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
8 Septembrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.