Placinta Americana: din nou pe felie

Placinta Americana: din nou pe felie
Kudika
19 Aprilie 2012

Personajele cu care am facut cunostinta acum mai mult de un deceniu se intorc la East Great Falls pentru intilnirea de zece ani.

Regie: Jon Hurwitz & Hayden Schlossberg
Distributie: Jason Biggs, Shannon Elizabeth, Alyson Hannigan, Chris Klein, Natasha Lyonne, Thomas Ian Nicholas, Tara Reid, Seann William Scott, Mena Suvari, Eddie Kaye Thomas, Jennifer Coolidge si Eugene Levy
Premiera: 6 Aprilie

Pe parcursul unui weekend prelungit, acestia vor descoperi ce s-a schimbat, ce a ramas la fel, dar si faptul ca timpul si distantele nu si-au lasat amprenta asupra prieteniei dintre ei.

In vara lui ’99 patru baieti din micul orasel din Michigan isi incep aventura vietii lor in incercarea de a-si pierde virginitatea. Anii au trecut, iar Jim (Jason Biggs) si Michelle (Alyson Hannigan) s-au casatorit, in timp de Kevin (Thomas Ian Nicholas) si Vicky (Tara Reid) si-au spus „la revedere”. Drumurile lui Oz (Chris Klein) si ale lui Heather (Mena suvari) s-au despartit, iar Finch inca mai suspina dupa mama lui Stifler (Jennifer Coolidge). Singurul care a ramas la el e Stifler (Seann William Scott). Alaturi de ai se intorc EUGENE LEVY, in rolul tatalui lui Jim, NATASHA LYONNE, in rolul voluptuoasei Jessica, Chris Owen, in rolul The Shermanator, si Shannon Elizabeth, in rolul Nadiei

Acum, acesti prieteni de-o viata se intorc in orasul natal ca adulti care cauta sa regaseasca inspiratia de a trai nebuneste de la adolescentii hormonali care au fost, si care au creat o legenda a filmelor de comedie.

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Setari Cookie-uri