Setari Cookie-uri

Cele mai bune filme de vacanta

Vacante exotice, periculoase, dramatice, momente de introspectie si betii crunte. Toate sunt aici in topul 9AM.ro al celor mai bune filme de vacanta.

Vara trecuta (Last Summer)

Anul aparitiei: 1969
Cu: Bruce Davison, Barbara Hershey, Richard Thomas

In timpul vacantei de vara in Long Island, trei tineri - o fata si doi baieti - devin atat de apropiati, incat formeaza un fel de relatie in trei. Cand o fata timida, tocilara si demodata incearca sa intre in cercul acestora, ei construiesc un plan elaborat care are urmari violente.

Vara trecuta, una dintre bijuteriile anilor '60, incepe foarte inocent si pare a fi o poveste de maturizare cu o plaja superba ca fundal. Dar filmul are o latura intunecata, care-l face memorabil, in ciuda faptului ca este un film vechi cu buget mic.

B.D. la munte si la mare

Anul aparitiei: 1971
Cu: Ion Fintesteanu, Toma Caragiu, Dem Radulescu

Lansata la inceputul anilor ’70, seria BD a devenit foarte repede foarte populara in randul romanilor. Cele trei personaje: Gogu (interpretat de Dem Radulescu), Trandafir (Puiu Calinescu) si Patrulea (Jean Constantin), sunt cei care fac tot deliciul momentelor haioase din film.

Citește și:

B.D. la munte si la mare (Brigada Diverse 3) 1972, este al treilea film din mini-serialul Brigada Diverse. Tovarasii din "Brigada Diverse" dejoaca planurile "banditilor internationali" care activeaza pe teritoriul patriei noastre, atat pe litoral cat si in munti de unde sustrag icoane de o valoare inestimabila.

Vizionare placuta


Kudika
3 Mai 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.