Setari Cookie-uri

Cele mai bune filme de vacanta

Vacante exotice, periculoase, dramatice, momente de introspectie si betii crunte. Toate sunt aici in topul 9AM.ro al celor mai bune filme de vacanta.

Dirty Dancing

Anul aparitiei: 1987
Cu: Jennifer Grey, Patrick Swayze

Baby Houseman (Jennifer Grey) este o adolescenta de 17 ani, care in fiecare an isi petrece vacanta intr-o tabara de vara la Catskills, alaturi de familia sa. Vacanta pare a fi una obisnuita, pana cand atentia lui Baby este atrasa de instructorul de dans, Johnny Castle (Patrick Swayze).

Jumatate muzical, jumatate fantezie de adolescenta, Dirty Dancing ramane un clasic, un exemplu perfect de vacanta care-ti poate schimba viata. Dirty Dancing ramane una dintre cele mai bune comedii romantice facute vreodata, cu cea mai buna coloana sonora a tuturor timpurilor pentru genul sau.

Miss Litoral

Anul aparitiei: 1990
Cu: Anca Turcasiu, Alexandru Arsinel

Nea Costel si consoarta sa, Didona, vor cu orice pret ca fiica lor, Tina, sa participe la concursul de frumusete Miss Litoral, anuntat la Mamaia. Insa Tina este indragostita de Dorel, un baiat timid si gelos, care nu vede in Tina o frumusete de genul celor care apar pe copertele revistelor si vrea s-o pastreze doar pentru el.

Citește și:

Asadar, Tina pleaca la concurs cu inima indoita, trimisa mai ales de ambitia mamei. Pe litoral sunt asteptati de nasul Mielu, capitan de cursa lunga. El si nea Costel incearca tot felul de tertipuri pentru a atrage atentia presedintelui juriului si a sotiei lui, o fosta Miss.

Peripetiile comice ale cuplului format din nea Costel si nasul Mielu ne poarta pe apele Marii Negre, in Crimeea, la Ialta... Pe langa cei doi, mai intalnim un fost tovaras devenit domn, care vrea sa-si impuna fiica cu orice pret si cu un doctor specialist in chirurgie faciala... Dar Dorel da de urma Tinei si o alerteaza pe mama ei care soseste val-vartej pe malul marii declansand o serie de incurcaturi.

Vizionare placuta


Kudika
3 Mai 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.