Regia: Steven Soderbergh Scenariul: Reid Carolin Cu: Chaning Tatum, Alex Pettyfer, Olivia Munn, Matt Bomer, Matthew McConaughey Comedie Premiera in Romania: 3 august

Mike e un tip intreprinzator. Are multe talente si farmec cu carul; ziua isi urmeaza visul american din toate unghiurile pe care le poate manevra: de la pus acoperisuri pe case la tunat masini sau la creat piese de mobilier in apartamentul sau din Tampa Beach.

Dar noaptea…e pur si simplu… meserias! Cap de afis intr-un spectacol exclusiv interpretat de barbati, Mike e de ani buni starul de pe scena clubului Xquisite, cu stilul sau original si cu dansul sau indraznet. Cu cat il plac mai multe femei, cu atata cresc incasarile clubului, asa ca patronul clubului, Dallas (Matthew McConaughey) nu poate fi decat foarte fericit.

Mike descopera un nou talent promitator, caruia ii spune Kid (Alex Pettyfer), un pusti de 19 ani pe care il ia sub aripa sa si incepe sa-l initieze in arta dansului, distractiei, a agatatului de femei si a produsului de bani. Noului venit nu-i ia mult timp sa-si faca propriile fane, tocmai cand vine vara cu distractii la orizont.

Mike face cunostinta si cu atragatoarea sora a lui Kid, Brooke (Cody Horn), o fata pe care si-ar dori sa o cunoasca mai indeaproape, si chiar pare sa aiba o sansa, asta pana ce propriul stil de viata i se pune de-a curmezisul…

MIKE MESERIASU’ ii are in distrbutie pe Channing Tatum, Alex Pettyfer, Matthew McConaughey, Cody Horn, Olivia Munn, Matt Bomer, Riley Keough, Joe Manganiello, Kevin Nash, Adam Rodriguez si Gabriel Iglesias.

Regia ii apartine lui Steven Soderbergh (“Traffic”), laureat cu Oscar, iar regia, lui Reid Carolin.

Producatorii filmului sunt Nick Wechsler, Gregory Jacobs, Channing Tatum si Reid Carolin. Echipa din spatele camerei de filmat e formata din scenograful Howard Cummings, creatorul de costume Christopher Peterson, supervizorul muzical Frankie Pine si coregrafa Alison Faulk.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: