Setari Cookie-uri

Mai multe concerte la ARTmania Festival Sibiu 2011

In acest an, cel putin 7 trupe din Romania vor concerta in premiera pe scena Tuborg Sound din noul spatiu al festivalului, Sibiu Arena.

Trupa Monarchy a luat nastere in anii ’90, insa dupa numeroase schimbari de componenta, grupul s-a dezmembrat in 1998. In 2009 Monarchy reia activitatea alaturi de un nou solist si o schimbare a sound-ului: de la heavy metalul de inceput, trupa trece spre o zona mai moderna cu accente melodice. In acelasi an 2009 lanseaza un EP, Jamming, care primeste recenzii foarte bune, iar la momentul actual Monarchy lucreaza la primul sau album de studio.

Interitus Dei: Trupa constanteana este una dintre cele mai vechi si apreciate formatii de doom gothic din Romania. De-a lungul celor aproape 20 de ani de cariera Interitus Dei au lansat patru albume, trei videoclipuri si, cu timpul, au schimbat viziunea muzicala spre un eclectic metal. Interitus Dei au in portofoliu numeroase concerte in tara si in strainatate, alaturi de nume precum Paradise Lost, Tankard, Korpiklaani, Tyr sau Rotting Christ.

Guerrillas: Grupul s-a format in 2002 la Cluj, iar dupa cateva schimbari in componenta si concerte locale, ajung la festivaluri din Romania si Ungaria. In 2007 Guerrillas au deschis concertul Sepultura de la Bucuresti, iar un an mai tarziu au lansat primul album de studio, Guerrilla Spirit. Trupa are la activ numeroase concerte alaturi de formatii romanesti si din strainatate, atat in turnee dar si la festivaluri din Germania, Ungaria, Slovacia sau Cehia.

Truda: Inca de la aparitie in 2007, Truda s-a bucurat de aprecieri din partea publicului. Formatia de hardcore metal a trecut prin numeroase schimbari de membri, insa in cei 4 ani de activitate a scos 5 materiale discografice cu albume ca Taraf Nation, Agro-Cultura si cel mai recent, Nyi Foame. Trupa se poate mandri cu un numar mare de concerte in tara, inclusiv in deschidere la Soulfly in 2009.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
11 August 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.