Setari Cookie-uri

Mai multe concerte la ARTmania Festival Sibiu 2011

In acest an, cel putin 7 trupe din Romania vor concerta in premiera pe scena Tuborg Sound din noul spatiu al festivalului, Sibiu Arena.

Duminica in Piata Mica de la 15:30 vom asculta Intermezzo Cvartet. Ideea cvartetului a venit in 2007 cand s-au gandit ca o formatie de muzica clasica ar fi foarte potrivita pentru Sibiu. “Incercam sa aducem muzica clasica spre publicul larg, sa aducem un repertoriu accesibil tuturor, nu vrem s-o comercializam.”, declara un membru al cvartetului Intermezzo.

La Sibiu se poate ajunge cu masina, microbuzul, autobuzul, trenul sau avionul, sau cu bicicleta, care acum poate fi transportata si cu trenul. Cei care vin spre Sibiu prin Valea Oltului trebuie sa stie ca pe aceasta ruta se desfasoara lucrari de reabilitare, care ingreuneaza traficul.

In perioada Festivalului ARTmania (8-14 august), datorita parteneriatului incheiat intre ARTmania si CFR, vor fi introduse din nou vagoanele speciale pentru transportul calatorilor cu biciclete, care se va face gratuit pe toata distanta de circulatie. Astfel, trenurile 1621 si 1622 pe ruta Bucuresti Nord- Sibiu circula dupa urmatorul program: 1621 are ora plecare din Bucuresti Nord la 10.50 si ora de sosire in Sibiu la ora 17.27, iar 1622 are ora de plecare din Sibiu la 17.00 si ora de sosire in Bucuresti Nord la 23.15.

O veste buna pentru cei ce nu au reusit sa-si cumpere pana la aceasta data bilete pentru Festivalul ARTmania: presale-ul V se prelungeste pana la incheierea acestei editii a festivalului ARTmania, astfel incat abonamentele achizitionate in timpul festivalului vor avea pretul de 150 lei, iar biletele de acces pentru fiecare zi – 90 lei.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
11 August 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.