Setari Cookie-uri

Mai multe concerte la ARTmania Festival Sibiu 2011

In acest an, cel putin 7 trupe din Romania vor concerta in premiera pe scena Tuborg Sound din noul spatiu al festivalului, Sibiu Arena.

Concertele de duminica din Sibiu Arena vor incepe cu ora 17:30. Programul detaliat al evenimentelor din aceasta zi va fi publicat in zilele urmatoare.

In acelasi spatiu in cele trei zile vor functiona un camping, o parcare, o zona de entertainment, expozitii, workshop-uri si alte surprize. Accesul in spatiile de desfasurare ale evenimentelor din Sibiu Arena va fi gratuit posesorilor de bratari ARTmania Festival 2011. Ceilalti doritori vor trebui sa cumpere un bilet in valoare de 5 lei pentru fiecare intrare.

Spatiul Sibiu Arena, o baza militara dezafectata, a fost amenajat printr-un parteneriat intre ARTmania Festival si Baumeister.Datorita acestui parteneriat, festivalul ARTmania poate oferi un nou spatiu de desfasurare pentru evenimentele culturale in aer liber, in afara aglomeratiei urbane si ofera servicii complete de camping la cele mai inalte standarde internationale. Sibiu Arena va fi deschis incepand de vineri, 12 august, ora 10:00, pana luni, 15 august, ora 10:00.

Tot incepand de vineri, in Piata Mica va functiona ARTmania Festival & Granini Refreshing Area unde publicul larg (pentru ca accesul va fi liber si nerestrictionat) se va putea racori cu fructe proaspete si muzica mai usoara. Programul incepe vineri cu Flavius, cel mai priceput tobosar junior (are 11 ani) de la ora 14:30 si va continua cu trupa Aeternum din Sibiu.

Flavius va implini pe 30 august varsta de 11 ani. De la varsta de 4 ani a inceput sa fie prezent pe diferite scene ale festivalurilor din tara si din strainatate si la nenumarate emisiuni tv. A obtinut foarte multe premii ca solist intrumentist si a sustinut deja numeroase concerte in strainatate, in tari precum: Rusia, Franta, Bulgaria sau Germania. Flavius este autodidact. El compune, creeaza si are un repertoriu alcatuit din piese de muzica simfonica adaptata la rock.

Formatia de muzica medievala, renascentista, irlandeza & celtica si rock medieval Aeternum din Sibiu/ Hermannstadt / Transilvania s-a format in vara anului 1999 s in cei 11 ani de existenta a participat la concerte si recitaluri in cadrul manifestarilor dedicate acestor genuri muzicale.

Sambata in Piata Mica de la 16:30 va concerta Classic Beat Orchestra. Grupul format din noua studenti la conservator aduce o noua interpretare unor compozitii clasice cunoscute, prin filtrul unor genuri ca electro jazz, dub step si rock. Primul single al trupei, Here We Go este o reinventare a cunoscutei partituri clasice Canon in D Major de Johann Pachebel. Trupa a cantat in locuri precum Muzeul Taranului Roman, Wings Club sau Opera Nationala din Bucuresti.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
11 August 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.