Setari Cookie-uri

Interviu cu artista britanica LU

Lu Cozma, sau simplu LU, este pe cale de-a ne ilustra in timp real cum ascensiunea unei cantarete talentate are in primul rand legatura cu pasiunea pentru darul sau, mai inainte de orice alte atuuri - relatii, promovare, biografie ilustra, aspect fotomodel-esque etc. Nu ca Lu, o artista britanica descinsa pe meleagurile noastre din departarile folk-iste ale Regatului Unit, nu ar avea din plin parte de tot arsenalul necesar triumfului in bransa - din contra, Lu este, dupa cum puteti observa din interviul de mai jos, rasfatata sortii, Femeia in adevaratul sens al cuvantului, implinita pe toate planurile, si o artista desavarsita. Colac peste pupaza, frumusetea interioara a lui Lu e oglindita pe exterior printr-un splendid look de zana.

Amandoua fetele s-au adaptat foarte bine la viata din Romania si se bucura ca sunt aproape de familie si ca sunt mai la curent cu bagajul cultural al tatalui lor. Sigur ca le e dor de Anglia, si ca le lipseste uneori, dar trec peste si de obicei nici nu le tine mult. Ele invata dupa programa engleza, pentru ca se vor intoarce in Marea Britanie cand va veni vremea inscrierii la Universitate.

Ma vad absolut nevoita sa iti pun intrebarea urmatoare, pentru ca presimt ca cititoarele mele nu-si vor crede ochilor cand public si-o poza de-a ta alaturi de interviu – deci, zi-ne cum reusesti: care e secretul frumusetii tale, la ce “vraja” apelezi ca sa arati ca la 20 de ani?

Vai, ma simt flatata. Pai... Cred ca au trecut anii peste mine cu aceeasi gratie cu care imbatraneste vinul! Nici nu-mi vine sa cred ca in vreo 2 luni voi sarbatori 40 de ani de viata. Timpul zboara cand il petreci din plin.

Ma bucur mai mult de viata mea decat obisnuiam cand aveam 20 de ani si, de fapt, ma simt mai bine cu mine. Poate ca sunt mai increzatoare in propriile forte, mai fericita cu propria persoana, nu mai sunt atat de critica fata de mine si, in general, mai dispusa la a trai, dusa de val, fara griji inutile.

Sincera sa fiu, n-am plans de dragul adolescentei cand a trecut, nici n-am suferit prea tare dupa a treia decada a vietii. M-am trezit de ziua mea, la 30 de ani, cu un sentiment de usurare – eram foarte pregatita pentru inceputul unei noi epoci din viata mea si am triat-o la maxim. Acum ca ma apropii de o noua epoca importanta sunt foarte incantata la gandul urmatorilor 10 ani, cu surprizele pe care mi le rezerva ei. Doamne-ajuta!

Atunci cand te-ai hotarat sa vii in Romania, in Vaslui, sa dai o mana de ajutor orfanilor de-aici, stiai de scandalul iscat pe tema situatiei orfanilor nostri si a reglementarii adoptiilor de catre stat? Ma refer la dezbaterea initiata de Emma Nicholson, care pe-atunci nu ne vedea cu ochi buni, si sunt curioasa daca aceste detalii au jucat un rol in decizia ta.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
28 Ianuarie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.