Setari Cookie-uri

Evenimentele saptamanii

La ce petreceri dantuim in aceasta saptamana? Joi va invitam la o piesa de teatru deja celebra, iar vineri si sambata iti propunem un sir de petreceri din care te vei dezmetici abia luni, la cafeaua de la birou! Distractie placuta!

La ce petreceri dantuim in aceasta saptamana? Joi va invitam la o piesa de teatru deja celebra, iar vineri si sambata iti propunem un sir de petreceri din care te vei dezmetici abia luni, la cafeaua de la birou! Distractie placuta!

Joi, 22 septembrie 2011

1. Dupa mai bine de 10 ani actrita Manuela HARABOR joaca din nou pe scena Teatrului de Comedie in spectacolul TE IUBESC ! TE IUBESC ?.

Adaptare si regia artistica: CHRIS SIMION

ora 19, Teatrul de Comedie
Sala Mare - Sala Radu Beligan

TE IUBESC ! TE IUBESC?, dupa “Zapezile de altadata” de Dumitru Solomon, este povestea eterna a testarii increderii in cuplu, a iesirii din rutina atunci cand aceasta se instaleaza intr-o relatie, lupta lui cu mama ei, incercarea ei de a gasi in mama un aliat, nevoia nesfarsita a femeii de a-i cere garantii afective barbatului cu care traieste si superficialitatea cu care acesta trateaza oricare din problemele de cuplu care apar pe traseul relatiei.

TE IUBESC! TE IUBESC?...sau cum sa fim fericiti in cuplu si sa evitam blazarea in doi.

2. Alternative Indie vs Soundtracks Party
ora 22 @CONTROL

Si iata ca odata cu toamna vine si primul party pentru cinefili...

Mentinem aceeasi regula inaugurata la partyul 'So 80's' : intra pe wallul evenimentului, posteaza o piesa potrivita temei, si o vei auzi in playlist. Cei ale caror piese primesc cele mai multe like-uri sunt incurajati cu o bautura din partea casei. Dress code: puteti 'interpreta'i orice personaj de film, nu va limitati alegerile si nici costumatia, incurajam atat ineditul cat si creativitatea.

Intrarea este libera, iar coloana sonora pentru acest eveniment va fi asigurata de catre Zabriskie.



Vineri, 23 septembrie 2011

1. Incepand cu ora 19.00: MADAME POGANY are placerea de a va invita in data de 19 Septembrie 2011 la o degustare de Single Malt Whiskies, iar apoi, de la ora 21.00 urmeaza MARIA RADUCANU & SORIN TERINTE
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 Septembrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.