Setari Cookie-uri

Evenimentele saptamanii

La ce petreceri dantuim in aceasta saptamana? Joi va invitam la o piesa de teatru deja celebra, iar vineri si sambata iti propunem un sir de petreceri din care te vei dezmetici abia luni, la cafeaua de la birou! Distractie placuta!

Evenimentul va avea loc simultan in 800 de locatii din 320 de orase europene in 32 de tari, iar Romania va fi si anul acesta parte din program.

4. Concerte Persussion Band si Moonlight Breakfast

Percussion Band si Moonlight Breakfast vor urca pe scena, vineri, 23 septembrie, incepand cu orele 20.00, respectiv 22.00, la AFI Palace Cotroceni, concerte ce fac parte din evenimentul “Noaptea Cercetatorilor”.

5. Casting ELITE MODEL LOOK

AFI Palace Cotroceni organizeaza vineri 23 septembrie 2011, incepand cu ora 12.00, ultimul casting al celui mai prestigios concurs de modele din lume SCHWARZKOPF ELITE MODEL LOOK ROMANIA 2011, fiind singurul loc in care se mai fac inscrieri.

La acest casting pot participa tinerele cu varste intre 14 si 22 ani, cu inaltimea intre 1,72- 1,80 m, care cunosc cel putin o limba straina, experienta in modeling nefiind o conditie necesara. Juriul, format din celebritati si specialisti in domeniu, va puncta frumusetea, inteligenta, spontaneitatea, stilul si personalitatea fiecarei candidate.




Sambata, 24 septembrie 2011

1. Alexander Robotnick - The Model (bday bash) - Victor Stancov

Pe 24 septembrie, Madame Pogany te invita la un eveniment dedicat aniversarii The Model, unul dintre cei mai importanți dj români și dintre cei mai reprezentativi peste hotare. Dj setul sau va fi completat de Alexander Robotnik aka Maurizio Dami, care revine la București, special pentru aceasta ocazie. Nu va lipsi nici Victor Stancov, dj-ul rezident Madame Pogany.

Alexander Robotnick este unul dintre acei artisti in favoarea caruia cifrele si statisticile functioneaza de minune: peste 30 de ani experienta, zeci, sute de releasuri in toate formaturile si care s-au bucurat de un success deosebit, mii de giguri in toate tarile din lumea asta larga. Sigur, cand spui Robotnick spui Problemes d’Amour, care a influentat zeci de artisti din Liga Mare, cum ar fi Miss Kittin si DJ Hell, care a vandut zeci de mii de discuri si care s-a aflat in coloana sonora a multe filme de pe marele si micul ecran.
Cu toate astea, nici o cifra nu poate da masura charismei extraordinare, si a energiei seturilor sale – o colectie eclectica de italo disco, house si techno care te face sa dansezi cu zambetul pe fata de fiecare data!

Pe 24 septembrie, Madame Pogany il va gazdui pe Alexander Robotnick cu un live set extraordinar, asa cum ne-a obisnuit.


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 Septembrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.