Setari Cookie-uri

Evenimentele saptamanii

Facem noi sa fie vara inauntru, nu? Asa ca imbraca-te cu mai multe straturi si iesi sa dansezi!

Vremea se anunta crunta in weekend, dar cluburile vor fi pline de muzica, cocktailuri si party-uri. Facem noi sa fie vara inauntru, nu? Asa ca imbraca-te cu mai multe straturi si iesi sa dansezi!

Joi, 26 ianuarie


1. Camera Sambo @ Club Control, ora 23:00

Camera Sambo Joi, 26 ianuarie, Camera Sambo il are ca invitat pe italianul Fabrizio Mammarella.
Drop by at funky times!

Fabrizio Mammarella lansa in 2004 primul sau material discografic Panorama Ep, produs la Steve Koteys Hairy Claw imprint.

Acestuia i-au urmat o serie de discuri solo, remixuri si colaborari (cu Steve Kotey ,The Emperor Machine,Chaz Jankel..), pentru diverse case de productie ( DFA , Bear Funk,Tiny Sticks,Super Soul, Brontosaurus, Rollerboys, etc).

In prezent e implicat in mai multe proiecte - Telespazio, Clap Rules, Filiberto Marmelade- si inregistreaza un material demential cu Rodion.

Productiile si stilul dj set-urilor sale se bazeaza pe un mix de electronic disco, dub si psychedelic proto-house, click aici pentru a asculta.

Intrare libera.

2. The VandalList.com Launching Party @ S.T.U.P. SQUAT B, ora 21:00

The Vandalist Unul dintre putinele site-uri din spatiul virtual romanesc care se bazeaza pe conceptul de cool-hunting se lanseaza oficial cu o petrecere in stil mare. Evenimentul va avea loc Joi, 26 ianuarie, la S.T.U.P SQUAT B ( Str. Nicolae Golescu nr. 5, Sector 1,Fratelli Espresso bar) si va incepe la orele 21:00…
Cat dureaza….. hotarati voi!!

Alaturi de noi vor fi Charlie Boy si Dj Limun , sa puna exact ce stiu ca e nevoie sa ridice lumea in picioare si sa inceapa weekendul de joi! video

Adresa S.T.U.P. SQUAT B: Nicolae Golescu 5 (Fratelli Espresso Bar)

Vineri, 27 ianuarie


1. Concert Keep Shelly in Athens @ Control Club, ora 21:00
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
26 Ianuarie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.