Setari Cookie-uri

Evenimentele saptamanii

Facem noi sa fie vara inauntru, nu? Asa ca imbraca-te cu mai multe straturi si iesi sa dansezi!

Open doors: 23:00h
Intrare libera.

Renumitul DJ si producator german, Patlac si-a urmat propria viziune asupra muzicii electronice, inca de la primele dj set-uri si petreceri organizate intr-un orasel langa Hamburg.

Primele sale materiale discografice lansate la Eminor si Greylpound in 2007 si 2008, i-au adus o recunoastere mai mare si au anticipat succesul inregistrarilor ulterioare aparute la Liebe*Detail, Baalsaal Rec. si la alte case de productie.

Influentat de productiile si stilul unor orase ca Detroit si Chicago, Patlac aduce o nota de personalitate si profunzime track-urilor sale, care nu dau niciodata gres pe ringul de dans.

Patlac In 2009 Patlac s-a facut remarcat la nivel international cu "Skipper EP", pentru care a colaborat cu prietenul si partenerul sau muzical Matthias Meyer. EP-ul a fost lansat la Liebe*Detail, si continea track-uri ca "Skipper", "Salt City" si un remix "Salt City", care au ajuns imediat in pozitii de varf in multe topuri muzicale. La sfarsitul aceluiasi an lansa "Tendar EP" la DoEasy Records, o alta co-productie de succes marca Patlac & Meyer. In 2010 lansa EP-ul Sparkling Shapes (Liebe*deatil), si inca doua inregistrari fenomenale ca „ Twilight“ (Liebe*detail), „Shadowlights ep“ ( Baalsaal) in 2011.
Patlac s-a facut cunoscut nu numai pentru productiile proprii, ci si pentru remixurile sale.

In prezent este rezident DEAR - o serie de evenimente la EGO (Hamburg)- si continua sa produca si sa mixeze alaturi de Matthias Meyer, un dj partener cu care Patlac se completeaza perfect din punct de vedere muzical.

The Pedal Power 2. Party The Pedal Power @ Loc de Joaca, ora 23:00

Loc De Joaca alaturi de Cameraportocalie va invita la un maraton muzical pe ritmuri deep, soulful, chicago, acid si tech house.

Cei care vor intretine atmosfera din spatele pupitrului vor fi Dj 360 si Tino.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
26 Ianuarie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.