Setari Cookie-uri

Evenimentele saptamanii

Facem noi sa fie vara inauntru, nu? Asa ca imbraca-te cu mai multe straturi si iesi sa dansezi!

Petra Diversitatea stilurilor muzicale si cadrul rafinat atrag publicul intr-un mod subtil si nonformal. Deseori descrisa ca facand parte din aria Jazz, muzica lor iese mult peste limita acestei categorizari.
Ceea ce canta Petra Acker si Jimmy Cserkesz este un melanj de sentimente si culori, originalitatea acestuia reiesind din intalnirea a doua caractere atat de diferite si totusi atat de complementare. Veti recunoaste Jazz-ul, un pic de Soul si RnB, dar si Bossa Nova , Samba si chiar Folk, prin prisma unor piese preluate de la muzicienii lor preferati, cum ar fi Jimi Hendrix sau Sandra NKake.

Intrare: 15 lei.

3. Concert Nazareth @ Hard Rock Cafe, ora 21:00

Nazareth NAZARETH, una dintre legendele rock ale anilor `70, revine in Romania pentru un concert ce va avea loc pe data de 27 ianuarie, la aniversarea a 4 ani de Hard Rock Cafe la Bucuresti. Concertul face parte din turneul international de promovare a celui mai recent album al trupei, intitulat “Big Dogz”, lansat in primavara acestui an, la 40 de ani de la aparitia primului lor material discografic (Nazareth,1971).“Big Dogz”, al 22-lea material discografic al trupei, contine 11 piese noi si s-a bucurat de success in Europa, Asia si America de Sud.

Concertul va fi deschis de formatia TROOPER.

Biletele pot fi achizitionate online pe www.biletoo.ro, www.blt.ro, in reteaua librariilor Adevarul, Magazinele Flanco din toata tara, in Unirea Shopping Center Parter, Sala Palatului, Magazinul Muzica, Magazinul Victoriei, Palatul National al Copiilor si de la Hard Rock Cafe. Pretul unui bilet este de 90 lei (fara loc).

Sambata, 28 ianuarie


1. Party DJ Patlac @ Madame Pogany, ora 23:00

Sambata, 28 ianuarie, sunteti asteptati la Madame Pogany .
Invitat special este dj-ul german Patlac , seara fiind completata de mix-ul lui Victor Stancov!
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
26 Ianuarie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.