Setari Cookie-uri

Evenimentele Saptamanii

Weekend-ul bate din nou la usa si te intrebi cum o sa-ti petreci timpul liber. Ce-i drept, sunt cat sarace evenimetentele pentru acest final de saptamana

Weekend-ul bate din nou la usa si te intrebi cum o sa-ti petreci timpul liber. Ce-i drept, sunt cat sarace evenimetentele pentru acest final de saptamana, dar asta nu inseamna ca trebuie sa stai in casa! Avem pentru tine piese de teatru, party-uri si special pentru toate femeile: Men Auction Party. Distreaza-te, relaxeaza-te si incarca-ti bateriile pentru o noua saptamana!

Joi 29 Martie

1) Camera Sambo

Dupa performance-ul trupei PINK FREUD urmeaza o noua editie a party-ului Camera Sambo.
Special guest: Utopus aka Ion, sef de trib la Future Nuggets,cu un dj set menit sa va orienteze spre integrarea in absolut cu semnale de fum si o muzica adecvata :).

Pentru intrarea in rezonanta vedeti aici : https://soundcloud.com/utopus
Support local talent !
Be there!

Intrarea este libera.


2) Piesa de Teatru "Cinci femei de tranzitie" de Rodica Popescu Bitanescu


Cinci remarcabile actrite ne descopera cu har, haz si sensibilitate, tipologia feminina de ieri, de azi si de maine: femeia de tranzitie.
Dialoguri simple si adevarate, conflicte omenesti, intrebari existentiale si destainuri tulburatoare, ca intre prietene, la o sueta. Un evantai multicolor de stari si sentimente, intr-un party al revelatiilor.

Taine, frustrari, suferinte ni se dezvaluie treptat, in timpul unei petreceri prilejuita de ziua de nastere a gazdei, la care un paharel de palinca „dezleaga” limbile si indeamna la marturisiri, unele triste, altele purtand o incarcatura de umor amar.

Durata spectacolului: 1 ora si 30 minute
Pauza: nu
Pret bilete: Amfiteatru: 30 lei, 25 lei, 16 lei (elevi, studenti, pensionari); Atelier: 23 si 10 lei (elevi, studenti, pensionari)


3) PINK FREUD – live@Control Warm-up by JADD

Trupa PINK FREUD
revine in Romania, promitand un show plin de dinamism si originalitate.Evenimentul din clubul Control este organizat cu sprijinul Institutului Polonez, care le va facilitat si participarea la Bienala Internationala de Teatru REFLEX (28 martie 2012, Sfantu Gheorghe).

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
29 Martie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.