Setari Cookie-uri

Evenimentele Saptamanii

Weekend-ul bate din nou la usa si te intrebi cum o sa-ti petreci timpul liber. Ce-i drept, sunt cat sarace evenimetentele pentru acest final de saptamana

Infiintata de Wojtek Mazolewski in anul 1998, PINK FREUD spargea tiparele muzicale ale vremii printr-un sound proaspat si modern, o combinatie de jazz cu rock, folk, jungle, drum’n’bass. Chiar dupa primul lor album - “Zawijassy”-, publicul a remarcat diferenta dintre inregistrari si live-urile lor absolut fascinante si a inscris performance-urile genialilor polonezi sub labelul “trance-jazz-dance”.

In sondajul Jazz Top 2007 al revistei „Jazz Forum”, Pink Freud a fost desemnata cea mai buna trupa de jazz electronic .Folosind o mare varietate de instrumente de la contrabas, trompeta si vibrafon la electronice, Pink Freud scot la iveala tonalitati pline de originalitate si finete, care cer mare atentie si concentrare din partea ascultatorilor.

4) Concert T-Rex

Citește și:

Legendara trupa britanica T-REX va concerta pentru prima oara în Romania, la Hard Rock Cafe, in cadrul seriei de concerte Classic Rock Nights. Din show nu vor lipsi piese precum “Get it On”, “20th Century Boy”, “Children of the Revolution” sau “Hot Love”. In deschidere vor canta Manfellow si QuantiQ.

In prezent T-REX are o activitate concertistica bogata si aduce in fata publicului piesele din perioada de aur a grupului, in cadrul unor spectacole ce transpun spectatorii direct in miezul anilor '70.

Biletele se gasesc la Magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center, Librariile Adevarul, Eminescu, Magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor, Statia de Metrou Unirii 1 si la Hard Rock Cafe. Cei ce doresc sa comande biletele online o pot face de pe www.biletoo.ro, www.blt.ro si www.bilet.ro

Citește și:

Pretul biletelor difera in functie de categorie:
Categoria VIP – 400 lei (intalnire & poza cu trupa, afis & CD cu autograf)
Categoria I – 120 lei (loc la mese )
Categoria II – 70 lei (in picioare)

Vineri 30 Martie

1) Keisho Ohno va concerta la Atelierul de Productie

Maestrul Shamisenului”, Keisho Ohno va concerta pentru prima data in Bucuresti, pe 30 martie la Atelierul de Productie .

Artistul revine in Europa dupa reusita turneului « Kamome Tour » din 2011 desfasurat in tari precum Irlanda,Germania, Franta, Cehia.

Timp de o ora si jumatate, talentatul cantaret de Shamisen promite sa isi poarte spectatorii intr-o lume a exoticei traditii Japoneze, punand in scena un spectacol de muzica si ritm, nemaintalnit pana acum inRomania.
In deschiderea concertului, Paul Luculescu Band va oferi o reprezentatie de percutie alternativa, pe ritmuri vibrante si acorduri neconventionale.

Biletele la concertul “Keisho Ohno, Shami Spirit” se gasesc in reteaua magazinelor Diverta din toata tarasi online pe myticket.ro


2) After Party cu Franz – Vineri, 30 martie, ora 04:00

Dupa ce Instanta Suprema Planters va va fi pedepsit suficient, suntem ingaduitori si va eliberam! E momentul sa schimbam tonul petrecerii!

Incepand cu ora 04:00, sunteti asteptati sa intampinati dimineata cu beaturile de afterparty aduse de Franz in Planters! Noaptea e lunga, iar dimineata e departe cand boxele rasuna a petrecere!

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
29 Martie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.