Setari Cookie-uri

Evenimentele Saptamanii

Weekend-ul bate din nou la usa si te intrebi cum o sa-ti petreci timpul liber. Ce-i drept, sunt cat sarace evenimetentele pentru acest final de saptamana

Intrarea LIBERA!

3) Revenge Time

Vineri e timpul sa ne razbunam pe toate neplacerile din timpul saptamanii si sa trantim o petrecere ce ar trebui trecuta in dictionar.

Fara fite, doar prieteni care beau o bere (doua, sapte, noua) si danseaza pe cele mai noi hituri, dar si pe muzica ce a ocupat primele locuri in anii 60, 70, 80 si 90. DJ Mammouth se ocupa de tot.

Intrarea este libera.

REZERVARI (pana vineri ora 17:00 ) – 0722.331.226

Sambata 31 Martie

1) MILTON JACKSON (freerange records, dark energy - UK) Victor Stancov

Dj-ul si producatorul britanic Milton Jackson vine in premiera in Romania, la Madame Pogany, si promite publicului bucurestean un live mix dinamic si fascinant.

Open doors: 22.00h
Free entrance.


2) Men Auction Party

Ladies, choose you man!

Planters are grija de voi, doamnelor, si va aduce barbatii la care ati visat mereu! Petreceti o seara nebuna alaturi de noi*, sambata, 31 martie, incepand cu ora 23:00 si licitati pentru barbatul cu care sa petreceti toata seara!

Sapte Feti-Frumosi pentru cele sapte Cosanzene care vor petrece toata noaptea alaturi de cea (sau cele) care liciteaza cel mai mult pentru ei! Fetelor, acesti baieti merita toti banii!*
Va asteapta multe surprize si bauturi special create pentru voi! Distractia v-o garanteaza Planters, asa cum o face intotdeauna!

Unde? In Club Planters – Str. Mendeleev, nr 8
Cand? Sambata, 31 martie, ora 22:00
Dress code: Just be your sexy self!

Intrarea LIBERA!


3) Muzeul Taranului Roman si D.F.C. va cheama la Iarmaroc targ de bunatati si obiecte mestesugite

Muzeul Taranului Roman si D.F.C. va invita, intre 30 martie si 1 aprilie, la Iarmaroc: targul de odinioara unde va asteapta obiecte si bunatati lucrate in casa.
Artisti si mesteri va invita sa gustati din produse traditionale, lucrate dupa metode ecologice, sa admirati obiecte de artizanat sau sa probati accesorii lucrate manual, in serie limitata sau chiar piese unicat.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
29 Martie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.