Setari Cookie-uri

Evenimentele saptamanii

Ne aflam in Saptamana Mare si sarbatoarea Pastelui ne bate la usa.

Sambata 14 aprilie

1) Blow the candles

Va invitam sa stingem lumanarile impreuna, sambata, in Planters Club dupa mersul traditional la biserica de Sfintele Sarbatori de Paste.
Multe premii si concursuri, asa ca de iepuras.
Intrarea: libera, Club Panters, ora 23:00

2) Club Night - Petrecere de Paste

Oua, cozonac si shot-uri gratis! In noapte de Inviere vino cu lumina si voie buna In Culise pentru ca te-asteapta multi prieteni dragi. Stim ca ziua o rezervi familiei, dar dedica-le o noapte prietenilor tai si in loc de un picnic, hai in club! Te asteptam sa ciocnim un ou.. si-un shot!
In Culise Bar, de la ora 22:00

3)White Sensation cu Cristian Varela

In acest sezon tendintele sunt clare: WHITE IS THE NEW BLACK! Din acest motiv am ales sa sarbatorim primavara asa cum trebuie – cu o NOAPTE ALBA in care Kristal Club se va transforma total: de la decoruri grandioase ALL WHITE , la trupe de dansatori electrici si un line up care sa ne tina ON pana dimineata tarziu. Invitati sa ne ghideze calatoria in aceasta noapte ‘senzationala’ sunt masterul techno CRISTIAN VARELA si trance act-ul local Snat& Vix.
LINE UP:

Citește și:

CRISTIAN VARELA
SNATT & VIX

DRESS-CODE : ALL WHITE
DECOR : ALL WTHITE
PRETURI BILETE:
Bilete in avans pe www.biletoo.ro : 30 lei

INVITATII EVENIMENT:
Pentru a intra in posesia unei invitatii la acest eveniment trebuie sa ne trimiti un mail cu subiectul "INVITATIE -Club Kristal WHITE SENSATION• DJ Dance Tour• Cristian Varela • Snatt & Vix• 14.04.2012" la adresa invitatie@clubkristal.ro Mail-ul trebuie sa contina numele tau complet, adresa de e-mail si numarul de telefon.

Primii 250 de participanti vor beneficia de invitatie dubla. Concursul incepe pe 28 martie si se va sfarsi marti - 10 aprilie ora 22:00. Castigatorii vor fi anuntati via e-mail cum vor putea intra in posesia invitatiei.
INFO&REZERVARI: 0722 795 184
Kristal Club, ora 22:00

Vizionare placuta


Kudika
12 Aprilie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.