Setari Cookie-uri

Evenimentele saptamanii

Ne aflam in Saptamana Mare si sarbatoarea Pastelui ne bate la usa.

Am pregatit pentru voi piese de teatru pentru copii si daca vrei sa faci un bine, avem pentru tine un eveniment de donatii. Insa weekend-ul asta avem si party-uri sau concerte dintre care tu poti alege. Nu uita ca este totusi weekend (prelungit), trebuie sa te distrezi si sa te relaxezi. Iti dorim o primavara frumoasa si un Paste fericit alaturi de cei dragi!

Joi 12 aprilie

1) Mitza - Robot

Mitza anunta prin intermediul promo-ului video de mai jos evenimentul de lansare al mixtape-ului „Robot”.
Invitati vor fi Grasu XXL, Guess Who, Maximilian, Spike, Junky, Skizzo Skillz, DOC si Tranda. Pret bilet: 20 lei. De la ora 20:00

2) A Tribute To Nirvana - "Nevermind"

Esti invitat la Concertul A Tribute To Nirvana - „Nevermind” pentru a celebra 25 de ani de existenta a sound-ului si atitudinii create de una dintre cele mai influente formatii a secolului XX.
Line up-ul din acest an include pe:
- Mircea Petrescu (voce, Ex Cobe)
- Andrei Bratu (chitara, Flesh Rodeo)
- Alexandru Zamfir (chitara, Flesh Rodeo)
- Teodor Antim (bas, Flesh Rodeo)
- Bobo (tobe, Up To Eleven)

Citește și:

Anul acesta in premiera veti auzi integral cel de-al doilea album Nirvana, Nevermind, lansat in 1991. Acest proiect nu vine doar cu o prezentare caracteristica altor trupe tribut al materialelor discografice Nirvana. Accentul se pune pe o redare cat mai fidela a atmosferei din timpul concertelor live.
Intrare: 15 lei, Fire Club

3) Bandidos

Cu ocazia lansarii celui de-al doilea album , intitulat “TristAN fara solda”, formatia Bandidos va invita la un concert extraordinar, in Jukebox Avenue. Albumul contine 16 melodii si a fost compus ca un disc- spectacol , un manifest in care intalnim situatii si persoanaje din toate mediile sociale actuale. Alaturi de Bandidos, pe scena vor urca : Florian Stoica (fost membru Conexiuni), actorul Dorin Andone si Vacanta Muzicala.

In cadrul acestui eveniment, Radu Pietreanu isi va lansa cartea „Ganduri si canturi”.
Intrarea este libera pentru cei care se prezinta cu albumul deja achizitionat.
Pentru ceilalti, pretul unui bilet de intrare este de 20 de lei, CD-ul fiind inclus in pret.

Citește și:

4) Connect-R

Atmosfera va atinge cote maxime odata cu piesa “Love is the way”, cel mai nou single al artistului pe care acesta in va canta in premiera joia viitoare. In Bound Club, ora 23:00

Vizionare placuta


Kudika
12 Aprilie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.