Noaptea Alba a Celor Mai Cool Localuri: Bucharest KoolHunt 2012

Noaptea Alba a Celor Mai Cool Localuri: Bucharest KoolHunt 2012

Esti invitata sa devii coolhunter pentru o noapte!

Pe 14 iulie, Raluk.ro te invita sa descoperi esenta Bucurestiului cool, acea parte a orasului care nu e de gasit in Centrul Istoric, dimpotriva: coolhunterii plimbareti ai Raluk.ro stiu pe unde sunt pitite localurile cele mai de soi si pe 14 iulie esti si tu invitat sa devii coolhunter pentru o noapte! Vei vizita cele mai cool localuri si vei primi la fiecare popas cate un preparat (bautura sau mancare) GRATUIT, cel mai bun din meniul localului respectiv!

14 iulie, 22:00-04:00 – Noaptea Alba a Localurilor Cool!

Pe 14 iulie, de la 22:00, Raluk.ro da startul primei editii KoolHunt, o noapte in care cele mai cool localuri din Capitala vor sta deschise – pentru insomniaci, gurmanzi, hedonisti si connoisseur-i ai Bucurestiului cool! Cafenele, ceainarii, baruri, restaurante, toate au fost selectate pe spranceana dintre cele notate cu un punctaj mare de coolhunterii Raluk.ro. Traseul de localuri participante poate fi consultat pe pagina evenimentului, AICI.

Harta Bucurestiului a fost impartita astfel pe trei zone mari: Floreasca-Dorobanti, Victoriei-Lahovari si Mosilor-Foisorul de Foc. Localurile participante vor oferi un item din meniu gratuit participantilor la KoolHunt, care vor primi si o stampila in fiecare local – la cinci stampile adunate, deci cinci localuri vizitate, participantul va putea intra la Marele Party Final din Madame Pogany, care va incepe la final de KoolHunt, de la ora 4 a.m. De asemenea, aici vor fi organizate concursuri in care vor fi automat inscrisi participantii care au acumulat un anumit numar de stampile (la fiecare 5 stampile acumulate, creste nivelul si premiul oferit - prin tragere la sorti)

Cele mai COOLocaluri participa la KoolHunt

Oricine va putea participa, urmarind harta sau “meniul de Bucuresti”, pe care sunt semnalate clar localurile participante: ZONA AMUSE-BOUCHE: HOBBY CAFE, CEAINARIA TABIET, CAFFE TABIET (Avrig), CAFFE D’ARTHE, RESTAURANT XANADU, LENTE & CAFEA (Noua Sufragerie)
ZONA PLAT DE NUIT: CAFE VERONA, THE HARBOUR, GRADINA OAR, ZVON CAFE (Rosetti), THE EMBASSY, BOHEMIA TEA HOUSE, SERENDIPITY, LENTE & CAFEA
ZONA DESSERT A MINUIT: CHOCOLAT (Dorobanti), OSTERIA GORGIA, RENDEZ-VOUS AMBIANCE (Floreasca), MADAME POGANY - MARELE PARTY FINAL

Vizionare placuta


Kudika
12 Iulie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri