Setari Cookie-uri

Brian si Anna-Maria Clement din nou la Bucuresti, in cadrul conferintei 'Stil de viata Hippocrates'

Dupa succesul conferintei de anul trecut, la care au participat peste 700 de persoane, BRIAN CLEMENT, Directorul Hippocrates Health Institut vine din nou in Romania la invitatia Do Good Academy.

Conferinta va fi urmata de un atelier practic, pentru un numar limitat de persoane, unde participantii vor avea ocazia sa puna mai multe intrebari. Temele adresate in cadrul atelierului sunt: “Tehnici pentru transformari rapide – prevenirea si tratarea afectiunilor”.

brian clement Aici, Brian si Anna Maria Clement vor impartasi secretele rezultate din 50 de ani de cercetari clinice si experienta cu oamenii:

  • metode pentru prevenirea afectiunilor
  • tehnici pentru prelungirea sperantei de viata
  • tehnici stravechi si actuale de re-echilibrare a sanatatii
  • tehnici de vindecare ce pot fi realizate in propriul camin (inclusiv pentru taieturi, arsuri, infectii, probleme cu vederea, albire prematura si multe altele)

Atelierul isi propune sa demonstreze faptul ca multe din informatiile despre nutritie sunt pur si simplu o colectie periculoasa de mituri si ca astazi nu informatia este importanta, ci sursa ei.

Citește și:

Hippocrates Health Institute are o vechime de 60 de ani si este unul dintre cele mai cunoscute centre de vindecare prin terapii alternative si nutritie. Institutul a facut mii de studii referitoare la modul in care mancarea contribuie la mentinerea unei vieti sanatoase si la vindecarea sau ameliorarea multor afectiuni.

Do Good Academy creaza o platforma internationala unde oamenii care inspira (antreprenori, profesori sau leaderi spirituali) isi pun la dispozitie cunostintele si experientele in fata unui public orientat catre dezvoltare personala si un sil de viata sanatos si constient.

Vizionare placuta


Kudika
9 Februarie 2017
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.