Setari Cookie-uri

Unica Sport - locul in care femeile slabesc, fara bisturiu

Unica Sport vine cu o solutie la aceasta dilema cu care ne confruntam adesea (”A manca dulciuri sau a fi suple?”) si propune un regim alimentar personalizat.

comunicat de presa

unica sport

Fiecare dintre noi avem in garderoba cel putin o pereche de pantaloni, o fusta sau o bluza pe care o adoram dar pe care nu o mai purtam de cativa ani pentru ca „nu ne mai incape”. Si, bine-nteles, de cate ori o incercam ne promitem ferm ca de luni sa incepem sa traim sanatos… o promisiune pe care o tinem cu toata convingerea, pana la prima ciocolata.

Unica Sport vine cu o solutie la aceasta ”dilema” cu care ne confruntam adesea (”A manca dulciuri sau a fi suple?”) si propune un regim alimentar personalizat, adaptat fiecarei persoane, totul combinat cu un program de exercitii create special pentru a slabi exact in acele locuri care te deranjeaza mai mult: abdomen, posterior, picioare.

Vei spune adio ”pielii de portocala”, posteriorului lasat, abdomenului inestetic si tuturor acelor defecte pe care le cunosti mai bine ca oricine. Vei obtine, in schimb, brate tonifiate, abdomen plat, picioare suple, posterior ferm si multe alte beneficii precum buna dispozitie permanenta datorita endorfinelor eliberate in cursul sedintelor de gimanstica, relaxare la etapele de streching, distractie la sedintele de fitness si o viata din ce in ce mai activa. Bonus, un corp reintinerit si privirile admirative ale celor din jur.

Citește și:

Nu ne crezi pe cuvant?

Intra pe site-ul www.unicasport si citeste marturiile celor care au slabit cu Unica Sport in cei 18 ani de la lansare !

Instructorii Unica Sport sunt absolventi ANEFS, sunt calificati in antrenamentele Unica Sport si au grija ca exercitiile sa fie realizate corect de fiecare participanta. Iar daca iti doresti mai multa intimitate si ai timp, poti opta pentru antrenamente individuale.

unica sport Despre Unica Sport

Prima filiala Unica Sport a fost deschisa in Republica Moldova in 1998 extinzandu-se in prezent la 15 sali de sport. In cei 18 ani de activitate, 70.000 de cliente au fost ajutate sa devina mai sanatoase, beneficiind de serviciile de remodelare corporala si slabit sanatos. In salile Unica Sport au fost date jos peste 700.000 kg. Metodele de slabire Unica Sport se bazeaza pe rezultate pe termen lung si conservarea tineretii corpului femeii.

Citește și:

Pentru mai multe detalii despre orarul antrenamentelor la Unica Sport, te invitam sa ne contactezi pe office@unicasport.ro, la numarul de telefon 0740 406 090 sau pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/unicasportromania!

Vizionare placuta


Kudika
17 Februarie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.