Setari Cookie-uri

Vrei sa te apuci de yoga? Fa aceste 3 lucruri

Yoga nu iti schimba doar corpul dar si viata!

yoga Foto: fizkes, Shutterstock

Te-ai hotarat sa te apuci de yoga? Foarte bine! Posturile fundamentale ale practicii iti vor oferi flexibilitatea, forta si constientizarea de care ai atata nevoie. Nu conteaza starea in care te gasesti acum, conteaza dorinta ta de a invata ceva nou, de a-ti deschide mintea si si de a renunta la control. Dupa o perioada de timp, vei avea surpriza sa constati ca yoga nu iti schimba doar corpul dar si viata.

Iata trei lucruri pe care sa le faci inainte de prima lectie.

1. Pregateste-ti corpul

Un sfat: Nu te prezenta la prima ta clasa de yoga mirosind puternic a parfum sau orice altceva care ar putea provoca o reactie alergica. Doresti sa primesti cat mai mult ajutor pe parcursul primei clase si, oricat de amabil ar fi profesorul de yoga, nu va putea zabovi prea mult in preajma ta daca risca sa stranute sau sa ii curga ochii.

Citește și:

In plus, este bine sa te inscrii la prima clasa atunci cand esti plina de energie pentru ca invatarea a ceva nou necesita un dublu efort al mintii si corpului,.

Asigura-te ca iei o gustare cu o ora sau doua inainte de curs. Poti opta pentru fructe si nuci sau o felie de paine prajita cu unt de migdale.

2. Pregateste-ti mintea

Corpul este important, dar mintea este totul in yoga. Pentru a avea cea mai buna experienta posibila in clasa yoga, este important sa renunti la un anumit control, la frica de a nu gresi sau a te incurca. Se va intampla oricum, asa ca accepta asta.

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.