Setari Cookie-uri

7 alimente afrodisiace

Mancarea nu este doar o placere absoluta de moment dar si un stimulent important al libidoului.

4. Ardeiul iute

afrodisiace Mancarurile picante cresc ritmul cardiac si stimuleaza pomparea sangelui. Ardeii iuti elibereaza endorfinele care te fac sa te simti euforica

5. Cartofii dulci

afrodisiace O noapte nebuna si memorabila cu cineva special poate necesita o rezerva considerabila de energie iar cartofii dulci pot oferi asta! Este un carbohidrat cu ardere lenta care energizeaza pasiunea care progreseaza rapid.

6. Ciocolata

alimente afrodisiace Ciocolata contine feniletilamina, acelasi compus care se elibereaza in timpul actului sexual. Acest compus produce unele efecte de lifting si efecte afrodisiace. Aceasta stimulare a dispozitiei poate fi suficienta pentru a creste dorinta si atractia intre doua persoane si a da nastere unei nopti de neuitat.

7. Piersicile

alimente afrodisiace Imagineaza-ti natura moale si rosie a unei piersici coapte, imagineaza-ti sucul scurgandu-se pe barbie in timp ce musti din carnea tare si dulce si iti vei da imediat seama de ce piersicile sunt o hrana sexy. Piersicile contin vitamina C care creste libidoul la femei.

Citește și:

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.