Setari Cookie-uri

Viitoarele mamici s-au antrenat in weekend cu Diana Stirbu

Programul Fit Mom in Action le ajuta pe viitoarele mamici sa fie energice, cu o stare de spirit pozitiva si sa nu-si piarda tonusul muscular.

comunicat de presa

Fit Mom in Action Antrenamentul de grup dedicat viitoarelor mamici, conceput si sustinut de catre cunoscuta antrenoare Diana Stirbu, a avut loc in ultima zi a lunii septembrie.
Peste 30 de mamici au raspuns invitatiei de a exersa miscari recomandate in fiecare trimestru de sarcina: genuflexiuni si alte tipuri de exercitii de tonifiere a bratelor si picioarelor. Aceste exercitii sunt reunite in antrenamentele personalizate Fit Mom in Action.

Antrenamentul de tip challenge a fost condus de catre Diana, la randul sau insarcinata in 36 de saptamani. Viitoarele mamici au aflat cat de importanta este miscarea in perioada sarcinii si cum pot adapta exercitiile invatate astfel incat sa isi mentina silueta si sa previna durerile de spate sau alte probleme precum constipatia, balonarea, umflarea picioarelor, insomniile sau chiar diabetul gestational.

Citește și:

De asemenea, programul Fit Mom in Action le ajuta pe viitoarele mamici sa fie energice, cu o stare de spirit pozitiva si sa nu-si piarda tonusul muscular, forta si rezistenta, atat de importante in pregatirea travaliului si in refacerea dupa nastere.

Fit Mom in Action Imagini de la antrenament pot fi descarcate de pe urmatorul link: https://we.tl/XUMWaNdvn6

Fit Mom in Action 2 a fost realizat in parteneriat cu Elevit, gama de suplimente alimentare care contin niveluri combinate de acid folic, fier si iod si contribuie la acumularea substantelor nutritive esentiale pentru perioada sarcinii.

Fit Mom in Action este mai mult decat un antrenament fizic, el implica o legatura foarte puternica intre modul de gandire-atitudine-comportament si actiuni-rezultate. La acest program se pot inscrie atat femeile care planuiesc sa aiba copii, cat si cele insarcinate sau proaspetele mamici. Pentru ca fiecare sarcina este diferita, antrenamentul este individual si conceput sa raspunda nevoilor fiecarei cliente.

Citește și:

Diana Stirbu este specialist in antrenamentele pre si postnatale, precum si instructor de aerobic si dezvoltator de programe personalizate de slabit cu certificari in Pilates si functional training. Pentru programele dedicate femeilor insarcinate, Fit Mom in Action, Diana detine o certificare internationala obtinuta in Croatia. In plus, Diana Stirbu este instructor international kangoo jumps si distribuitor autorizat al ghetelor KJ in Romania. (www.dianastirbu.ro)

Vizionare placuta


Kudika
2 Octombrie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.