Setari Cookie-uri

Sanatate la buget redus

Cele mai bune modalitati prin care poti avea grija de sanatatea ta fara sa cheltui prea multi bani.

Pentru a avea o sanatate buna, nu este nevoie sa astepti pana in ultimul moment sau sa cheltuiesti o avere. Iata cinci trucuri pentru o sanatate la buget redus.

5 moduri prin care sa ai grija de sanatatea ta in fiecare zi

1. Concentreaza-te pe produse locale

alimente sanatoase foto: RossHelen, Shutterstock

In primul rand, daca incerci sa te mentii sanatoasa fara sa cheltuiesti foarte mult, tine cont de obiective si anume ca metabolismul si corpul sa functioneze optim. Cumpara legume si fructe din piata sau, daca mergi la supermarket, cumpara produse locale.

2. Renunta la alcool

Daca vrei sa te mentii sanatoasa fara sa iti ruinezi bugetul, unul dintre cele mai bune lucruri pe care le poti face este sa sari peste cocktail-uri, bere si vin. Alcoolul este o placere cu doua taisuri, atat asupra sanatatii tale cat si a contului tau bancar. Daca vei renunta la ea, ficatul si pielea iti vor multumi.

Citește și:

3. Practica yoga in camera de zi

yoga foto: fizkes, Shutterstock

Beneficiile asupra sanatatii ale yoga sunt cunoscute si indiscutabile. O sesiune efectuata in sufragerie nu este mai putin benefica decat una efectuata intr-un studio. In final, esti propriul sanctuar. Tu esti templul, elevul si profesorul.

4. Profita de tehnologie

Suntem intr-un moment in care tehnologia este prezenta in fiecare aspect al vietii noastre, inclusiv al sanatatii. Exista atat de multe aplicatii uimitoare disponibile pentru orice. Ai dureri de spate? Incearca o aplicatie digitala pentru gestionarea durerii de spate. Vrei sa meditezi? Ai o aplicatie si pentru asta.

5. Stabileste limitele, joaca-te si hraneste-ti sufletul

relaxare foto: dreamstory, Shutterstock

Mergi la acel spectacol gratuit. O doza sanatoasa de echilibru intre munca si joaca este absolut necesar daca doresti sa te bucuri de o sanatate adevarata pe care nici macar banii nu o pot cumpara. Chiar trebuie sa stai la birou sau incerci sa-ti impresionezi sefult? Stabileste limite, du-te acasa, deconecteaza-te. Petrece timp cu prietenii si familia. Daca descoperi ca esti o persoana care pune multa presiune pe sine pentru a obtine succes in cariera , sa stii ca nu esti singura. Dar trebuie sa iti aloci timp pentru a te ingriji de acea parte din tine care se arata doar atunci cand garda ta e jos, in prejma celor pe care ii iubesti, facand lucrurile care iti plac.. Aceasta este o practica nepretuita care iti va alimenta sufletul gratuit.

Citește și:

Foto prima pagina: paultarasenko, Shutterstock

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.