Setari Cookie-uri

Advertorial Idei rapide pentru un mic dejun sanatos, de la Cori Gramescu

Musli Vitalis si Cori Gramescu au ascultat si au venit cu un raspuns sub forma celui mai simplu si rapid CURS INTENSIV DE VITALITATE.

La nivel de wishful thinking, fiecare zi este un moment bun sa ne trezim pline de vitalitate, gata sa cucerim lumea cu entuziasm. Insa, pentru ca programul aglomerat nu ne lasa prea mult spatiu de joaca, planurile de wellbeing raman deseori la nivel de rezolutie de anul nou, abandonata dupa doar cateva zile.

Musli Vitalis si Cori Gramescu au ascultat si au venit cu un raspuns sub forma celui mai simplu si rapid CURS INTENSIV DE VITALITATE. Intra pe YouTube si descopera gratuit fiecare lectie video in parte aici. La final te invitam pe pagina de Facebook sa iei nota 10 pentru vitalitate si sa castigi super premii.

Prima lectie: nu sari niciodata peste micul dejun. Special pentru momentele in care ai dat snooze de prea multe ori si trebuie sa prepari ceva rapid, Cori iti arata o reteta video de iaurt cu musli, nuci si mango pe care trebuie sa o incerci. Urmareste reteta pe YouTube si pune-o in aplicare cat de curand.

Cand vrei sa incepi dimineata cu ceva dulce, pe placul intregii familii, incearca si reteta de clatite americane. Urmeaza pasii propusi de Cori pentru un aluat delicios, apoi decoreaza clatitele cu putin sirop de artar.

Urmareste intregul curs pentru si mai multe idei aplicabile care iti dau vitalitate de dimineata. Vei descoperi:

  • rapide si pline de vitalitate – prepara-le si apoi confirma-ne cat sunt de gustoase. Pe langa ideile de mai sus, vei afla cum pregatesti cu ajutorul cerealelor Vitalis Musli extra-crocant si cele mai pufoase cookies, un shake cu fructe si o tava de bruschete.
  • Exercitii usor de facut in sufragerie: miscari de power yoga, serii speciale pentru picioare, abdomen, talie, slabire.
  • Sfaturi de urmat in momentul in care simti ca esti gata sa renunti la obiceiurile bune si raspunsuri la intrebari chinuitoare cum ar fi “cum scap de pofta de dulce?”

La final, te invitam pe pagina de Facebook sa iei nota 10 pentru vitalitate si sa castigi super premii.


Kudika
2 Noiembrie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.