Setari Cookie-uri

Stai toată ziua pe scaun? Iată de ce este obligatoriu masajul spatelui în acestă situație!

Trebuie să recunoști! La fel ca și noi, majoritatea timpului ți-o petreci în șezut pe scaunul de la birou.

comunicat de presa

Masajul spatelui este, de departe, una dintre cele mai importante forme de masaj pentru omul modern. Nu o spunem noi, ci specialiștii care, după ce au analizat stilul de viață al omului modern, au ajuns la această concluzie rapid.

„Masajul spatelui este recomandat în cazul afecțiunilor coloanei, ale mușchilor, în cazul oboselii și atunci când spatele este suprasolicitat în timpul activităților zilnice. Exceptând aceste situații, masajul spatelui este recomandat în scop de relaxare sau de prevenție”, explică tehnicianul maseur, Dănuț Bujor.

Trebuie să recunoști! La fel ca și noi, majoritatea timpului ți-o petreci în șezut pe scaunul de la birou. De asemenea, să nu spui că nu ți s-a întâmplat să te ridci de la birou și să-ți vină să plângi de durere. Ei bine, îți înțelegem situația de aceea am decis ca astăzi să discutăm cu tehnicianul maseur Dănuț Bujor, acreditat în terapia masajului cu bambus. Întrebarea a fost simplă și la obiect.

Citește și:

De ce este obligatoriu masajul spatelui?

„Spatele conține un număr mare de mușchi importanți care ajută la realizarea tuturor mișcărilor și activităților zilnice. Se înțelege, iată, de aici că relaxarea și detensionarea lor este obligatorie pentru oricine, fie că vorbim despre persoanele sedentare, fie că vorbim despre sportivi sau despre cei care a activitate intensă. Mușchii relaxați se traduc prin mobilitate și flexibilitate crescută”, explică Dănuț Bujor, maseur acreditat.

Masajul spatelui, așadar, este important pentru că:

- contribuie la eliberarea endorfinelor „vinovate” pentru starea ta de bine

- accelerează procesul de vindecare

- detensionează mușchii și ameliorează durerile lombare

- ajută la starea de bine a femeilor însărcinate

Citește și:

- relaxează întregul organism

Featured foto by Zoran Ilic via Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
26 Februarie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.