Setari Cookie-uri

Locuitorii orașului Los Angeles te invită la drumeții

In timpul unei drumeții nu îți pui la treabă doar corpul, ci îți activezi și spiritul. De asemenea, îți golești mintea și îți reîmprospătezi inima. 

Ti-am mai povesit deja de multe ori despre beneficiile imense pe care ți le aduce un lucru atât de simplu precum mersul pe jos. O activitate atât de subestimată încât majoritatea oamenilor uită de ea. Cu toate acestea doar 20 de minute de mers pe jos zilnic le pot îmbunătăți dramatic starea de sănătate. Insă se poate mai bine și mai mult decât atât. Este vorba de una dintre metodele preferate de relaxare ale locuitorilor orașului Los Angeles.

Los Angeles atrage oameni din toate colțurile lumii, care vin din culturi diferite și vorbesc o limbă maternă diferită. Cu toate acestea, majoritatea împărtășesc o pasiune comună iar aceasta se numește drumeție sau plimbare în mijlocul naturii. Indiferent de vârstă, statut social sau culoare, atunci când vine weekendul, aceștia iau la picior cărările bătătorite care șerpuiesc de pe cele mai înalte creste ale dealurilor până către văile umbroase și răcoroase ascunse între pereții abrupți ale canioanelor care împânzesc zona și îmbie oamenii la drumeții mai lungi sau mai scurte.

Citește și:

Pentru unii, drumețiile reprezintă o versiune evoluată a mersului pe jos. Iar faptul că se întâmplă în mijlcul naturii, nu face decât să amplifice beneficiile pe care le are asupra sănătății.

In timpul unei drumeții nu îți pui la treabă doar corpul, ci îți activezi și spiritul. De asemenea, îți golești mintea și îți reîmprospătezi inima.

Acum, că vremea frumoasă s-a instalat în sfârșit, alocă-ți timp măcar o dată pe lună să faci o drumeție în mijlocul naturii, în afara orașului. Drumeția îți va oferi o mică aventură, va fi ca o vacanță în care te vei reconecta cu natura.

Alege un weekend pe care să îl dedici acestui scop și bucură-te de el. Dacă nu ești obișnuită cu drumețiile, începe cu trasee mai scurte și mai ușoare.

Citește și:

Chiar dacă întreaga lună ar putea fi agitată și s-ar putea să fii suprasolicitată de la locul de muncă, știi că o dată pe lună ai ocazia să te destinzi și să te reîncarci făcând o activitate plăcută. Să te deconectezi de la stilul de viață modern și agitat pentru a obține claritate în gândire, a respira aer curat și a te relaxa.

Featured foto by Logra via Shutterstock

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.