Tips care te ajută să nu fentezi la mersul la sală

Tips care te ajută să nu fentezi la mersul la sală
Kudika
10 Iulie 2019

Instructorul de fitness Alexander Florescu a întocmit, pentrutine, o lista cu cele mai simple tips-uri care te ajută să nu fentezimersul la sală.

comunicat de presa

Mersul la sală îți dă mari bătăi de cap? Îți dorești să faci sport, dar nu-ți iese întotdeauna să ajungi la sală. Găsești scuze pestescuze, doar doar nu va trebui să te postezi în sala care-ți promitesă-ți transforme colăceii de pe abdomen în pătrățele?

Instructorul de fitness Alexander Florescu a întocmit, pentrutine, o lista cu cele mai simple tips-uri care te ajută să nu fentezimersul la sală.

1. Alege tipul de mișcare care-ți place

Zumba, înot, volei, tenis... Nu contează, important este ca sportul pe care alegi să-l practici este cel care ți se potriveștemănușă.

2. Nu merge singură la sală

Când te duci singură, ai toate șansele să renunți. Dacă alegi săîmparți această „corvoadă” și cu altcineva s-ar putea sădescoperi că-ți place.

3. Nu te arunca cu capul înainte

Eu știu că-ți dorești să vezi rezultate imediate și crezi că dacătragi tare vor veni. Lasă-mă să-ți spun că nu este deloc așa. Începe treptat, cu pași mărunți. O accidentare, de exemplu, ți-arputea distruge definitiv „relația” cu sala de sport și cu sportul îngeneral.

4. Analizează-ți obiectiv progresul

Nu lăsa victoriile să treacă neobservate. Ele te motivează, teajută să lupți în continuare și te ajută să-ți găsești determinarea.

5. Alungă monotonia

Odată instalată, face ravagii, așa că mai bine încerci să o înlături. Cum? Diversificându-ți programul, încercând lucruri noi, depășindu-ți limitele. Încearcă să mergi în cantonamentesportive, de exemplu, este un concept foarte interesant care temenține 100% în priză.

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Setari Cookie-uri