Setari Cookie-uri

Tips care te ajută să nu fentezi la mersul la sală

Instructorul de fitness Alexander Florescu a întocmit, pentrutine, o lista cu cele mai simple tips-uri care te ajută să nu fentezimersul la sală.

comunicat de presa

Mersul la sală îți dă mari bătăi de cap? Îți dorești să faci sport, dar nu-ți iese întotdeauna să ajungi la sală. Găsești scuze pestescuze, doar doar nu va trebui să te postezi în sala care-ți promitesă-ți transforme colăceii de pe abdomen în pătrățele?

Instructorul de fitness Alexander Florescu a întocmit, pentrutine, o lista cu cele mai simple tips-uri care te ajută să nu fentezimersul la sală.

1. Alege tipul de mișcare care-ți place

Zumba, înot, volei, tenis... Nu contează, important este ca sportul pe care alegi să-l practici este cel care ți se potriveștemănușă.

2. Nu merge singură la sală

Când te duci singură, ai toate șansele să renunți. Dacă alegi săîmparți această „corvoadă” și cu altcineva s-ar putea sădescoperi că-ți place.

Citește și:

3. Nu te arunca cu capul înainte

Eu știu că-ți dorești să vezi rezultate imediate și crezi că dacătragi tare vor veni. Lasă-mă să-ți spun că nu este deloc așa. Începe treptat, cu pași mărunți. O accidentare, de exemplu, ți-arputea distruge definitiv „relația” cu sala de sport și cu sportul îngeneral.

4. Analizează-ți obiectiv progresul

Nu lăsa victoriile să treacă neobservate. Ele te motivează, teajută să lupți în continuare și te ajută să-ți găsești determinarea.

5. Alungă monotonia

Odată instalată, face ravagii, așa că mai bine încerci să o înlături. Cum? Diversificându-ți programul, încercând lucruri noi, depășindu-ți limitele. Încearcă să mergi în cantonamentesportive, de exemplu, este un concept foarte interesant care temenține 100% în priză.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
10 Iulie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.