Setari Cookie-uri

Cinci mici schimbări care te vor ajuta să îți faci viața mai frumoasă

Viața este o artă și depinde de tine cât de interesantă și de incitantă este creația ta. Adevărul este că nu existe limite și, la fel ca într-o pictură, fiecare tușă pe care o pui contribuie la imaginea de ansamblu. Iată cinci mici schimbări care te vor ajuta să îți faci viața mai frumoasă. 

1. În loc să pui alarma să te trezească, trezește-te încet

Chiar dacă face parte din viața ta cotidiană, alarma nu este cel mai bun mod de a te trezi deoarece te poate găsi într-un ciclu profund al somnului. Nu este de mirare că apoi te simți obosită. Îți poți porgrama însă creierul înainte de culcare să te trezești la o anumită oră. Este o metodă pe care o folosesc cu succes de aproape un an de zile. In afară de asta, dacă dormi cu jaluzelele trase, desfă-le imediat. Expunerea la lumina este cel mai bun mod de a incepe procesul natural de trezire a corpului.

2. În loc să te bați cu traficul, mergi pe jos

O plimbare zilnică de 20 de minute poate reduce riscul de deces prematur cu până la o treime. Plimbarea este, de asemenea, una dintre cele mai bune modalități de a reduce depresia și anxietatea.

Citește și:

3. Pune la treabă aplicațiile de pe telefonul mobil

Folosește aplicațiile de pe telefonul mobil pentru a menține și cultiva obiceiuri de viață sănătoase. Folosește-te de ele pentru a-ți crea gustări sănătoase, a-ți reaminti să bei apă, să te ridici de la birou și să faci stretching.

4. În loc să asculți muzică în drumul spre birou, ascultă un podcast

Ascultă ceva suficient timp și îți va intra în subconștient, acea parte din mintea ta care îți influențează comportamentul și obiceiurile. Așadar, transformă-ți mașina într-o școală pe roți prin ascultarea unor informații care te vor face să vă gândești mai pozitiv și să îți lărgești orizonturile.

5. În loc de o noapte la televizor, întâlnește-te cu prietenii

Să te uiți o noapte întreagă la filme poate părea o modalitate bună de relaxare însă mult mai benefică decât asta este să petreci timp de calitate în compania altor oameni. Atfel îți și creezi un grup care te ajută să fii responsabilă dar în același timp împărtășește cu tine momentele de bucurie și de relaxare.

Citește și:

Featured foto by Microgen via Shutterstock

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.