Setari Cookie-uri

Ingredientele de care ai nevoie pentru o zi bună

O zi bună nu se întâmplă pur și simplu.

O zi bună nu se întâmplă pur și simplu. Ea este creația ta, de multe ori, fără să îți dai seama și fără să depui un efort conștient. Totul este să folosești ingredientele de care ai nevoie în dozele corecte. Dar știi care este partea bună? Atunci când vine vorba de aceste ingrediente, spre deosebire de ciocolată, cafea sau alte lucruri gustoase care trebuie consumate cu moderație, nimic nu este prea mult.

Primul ingredient pe care îl poți adăuga la ziua ta bună este recunoștința. De îndată ce deschizi ochii, de dimineață, simte căldura și confortul patului, trupul celui drag de lângă tine, dacă este cazul, și fii recunoscătoare.

Apoi oferă lumii, spațiului în care te afli și nu în ultimul rând ție, cel de-al doilea ingredient: zâmbetul tău. Folosește-ți imaginația pentru a-ți imagina toate lucrurile minunate care ți se vor întâmpla în ziua respectivă, toții oamenii extraordinari pe care îi vei întâlni, lucrurile noi pe care le vei învăța.

Citește și:

Cel de-al treilea ingredient constă în gândurile tale pozitive, în lucrurile pe care ți le spui de îndată ce te trezești. Aceastea pot fi gânduri de apreciere și de mulțumire care te vor energiza și pe care le poți direcționa și către cei dragi și întreaga planetă.

Adaugă apoi cel de-al patrulea ingredient care se numește energie. Energizează-te făcând mișcări de înviorare și bând un smoothie făcut din legumele și fructele care îți plac.

Folosește toate aceste ingrediente pe parcursul întregii zile și adaugă alte câteva.

Pune-ți ochelarii de optimistă și, indiferent de ceea ce se întâmplă, vezi partea plină a paharului. Apoi activează ingredientul numit prezență care te ajută să fii prezentă cu totul în fiecare clipă și să trăiești viața cu adevărat în loc să te pierzi în labirintul voie. Nu uita nici de libertate – libertatea de a fi tu însăți, de a face ce îți place și a-ți urma pasiunea. Hrănește-ți sufletul, mintea și inima în fiecare zi, chiar dacă o faci pentru doar câteva minute.

Citește și:

Și nu în ultimul rând, dăruiește. Ziua ta va fi mai bună dacă vei dărui ceva – un zâmbet, o îmbrățișare, o floare, un ajutor, un cadou- cuiva și îi vei face astfel o bucurie sau pur și simplu vei oferi un ajutor dezinteresant.

Toate acestea ingrediente sunt infinite și se vor întoarce la tine.

Featured foto by Emily frost via Shutterstock

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.