Starea de sănătate se citește pe chip! 5 semne care indică posibile afecțiuni

Starea de sănătate se citește pe chip! 5 semne care indică posibile afecțiuni

La un curs de nutriție pe care-l urma, profesorul, specialist în diagnoză și citirea feței, i-a recomandat să reducă numărul de cafele băut zilnic, pentru că problemele intestinale se vor agrava. Faptul i-a suscitat atenția, iar, după ce a întâlnit un maestru chinez specialist în citirea feței, surpriza a fost și mai mare: acesta a reușit să-i vadă pe chip semnele celor 15 boli diagnosticate deja de medici. 

Coco Chanel obișnuia să spună: „Natura îți dă chipul pe care‑l ai la 20 de ani. Viața îți modelează chipul pe care‑l ai la 30 de ani. Dar la 50 de ani ai chipul pe care‑l meriți”. Eric Standop, unul dintre cei mai mari experţi internaţionali în citirea feţei și diagnoză, susține afirmația lui Coco Chanel și chiar o folosește ca motto al cărții Citirea feței. Cum să descifrezi o persoană după trăsăturile chipului, publicată de editura Lifestyle Publishing, parte a Grupului Editorial Trei.

Cu conferințe susținute în peste 20 de țări, fondatorul Academiei de Citire a Feței, Eric Standop istorisește, în primul capitol al cărții, povestea propriei vieți și cum a descoperit această artă încercând să-și recupereze sănătatea. Persoană analitică, pragmatică, foarte determinată, Eric Standop mărturisește că porecla sa a fost multă vreme „Jack Russell, după un terrier activ și plin de energie”. Dornic permanent să se autodepășească, neținând cont de limite, Eric Standop a contractat 15 boli diferite, printre care și burnout, iar organismul a început să-i cedeze. La un curs de nutriție pe care-l urma, profesorul, specialist în diagnoză și citirea feței, i-a recomandat să reducă numărul de cafele băut zilnic, pentru că problemele intestinale se vor agrava. Faptul i-a suscitat atenția, iar, după ce a întâlnit un maestru chinez specialist în citirea feței, surpriza a fost și mai mare: acesta a reușit să-i vadă pe chip semnele celor 15 boli diagnosticate deja de medici.

„Mulți ani, femeile cu care m-am întâlnit îmi spuneau că am niște ochi verzi superbi. Și eu eram foarte mândru de ei și îi consideram cea mai frumoasă trăsătură a mea”, spune Eric Standop într-un interviu pentru New York Post. Însă, la un curs de citire a feței, specialistul a remarcat ochii de un verde intens ai lui Standop și a adăugat: „Acesta nu este un compliment. Este un semn că în organism există prea multă aciditate”. Cum medicii au confirmat diagnosticul, Standop a ținut o dietă, evitând cafeaua, alcoolul, zahărul și prăjelile, iar ochii au revenit la culoarea normală, albaștri.

Vizionare placuta


Kudika
12 Octombrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri