Setari Cookie-uri

Starea de sănătate se citește pe chip! 5 semne care indică posibile afecțiuni

La un curs de nutriție pe care-l urma, profesorul, specialist în diagnoză și citirea feței, i-a recomandat să reducă numărul de cafele băut zilnic, pentru că problemele intestinale se vor agrava. Faptul i-a suscitat atenția, iar, după ce a întâlnit un maestru chinez specialist în citirea feței, surpriza a fost și mai mare: acesta a reușit să-i vadă pe chip semnele celor 15 boli diagnosticate deja de medici. 

  1. Buzele umflate, amândouă sau doar una dintre ele, indică adesea o reacție alergică

la alimente, băuturi sau cosmetice, în special dacă umflarea lor este însoțită de simptome precum ochi lăcrimoși, inflamarea mucoaselor și înroșirea pielii. O inflamare persistentă fără o cauză clară impune o consultație medicală, căci poate fi un simptom de tulburări neurologice sau, când buza de jos este umflată și plină de cruste roșii sau albe, un prim stadiu al unui anumit cancer de piele.

Însă nu doar starea de sănătate poate fi citită pe chip, ci și trăsăturile personalității și modul cum, prin alegerile de zi cu zi, lucrăm în beneficiul sau în dezavantajul nostru. Dragostea, comunicarea, succesul sau insuccesul în afaceri lasă urme pe fețe. Nu întâmplător, ca moto al cărții sale, Eric Standop folosește și un citat din „Hamlet” de William Shakespeare: „Dumnezeu v-a dat un chip și voi vă faceți altul”.

Citește și:

Autorul cărții Citirea feței oferă celor care lecturează acest volum și un ghid detaliat, cu multe ilustrații, cu ajutorul căruia fiecare se poate perfecționa în arta citirii feței. Aceasta pentru că, deși în mod obișnuit citim fețele ajutați de intuiție, pentru a descifra în mod real, rațional chipurile celor din jur este nevoie de cunoștințe temeinice în domeniu.

Photo by Andrey Zvyagintsev on Unsplash

Vizionare placuta


Kudika
12 Octombrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.