Setari Cookie-uri

Sexul oral si anal-pro si contra

la fel si eu fara sex anal.... dar impotriva celui oral nu am nimic
in dragoste si-n razboi e permis orice...

Postat pe 17 Noiembrie 2008 15:52
pe masina de spalat, cand stoarce este bestial!!!
gina37
Postat pe 17 Noiembrie 2008 16:20
haide fetelor, cat mai multe pt oral, sa moara dana de ciuda

Postat pe 17 Noiembrie 2008 16:33
in aer liber

Postat pe 17 Noiembrie 2008 16:35
pe masina de spalat? tre sa o descentrez ca e fixata prea bine

Postat pe 17 Noiembrie 2008 17:20
De la: Georgia99, la data 2008-11-17 16:33:04haide fetelor, cat mai multe pt oral, sa moara dana de ciuda

pot sa ridic de 2 ori mainile,se pune de 2 ori?
Alexandra09
Postat pe 17 Noiembrie 2008 17:21
De la: Kathara, la data 2008-11-15 22:42:13
De la: dana_3, la data 2008-11-15 22:37:46cum nu va mai saturati sa va spurcati gura cu sexul barbatilor trebue ca nu sunteti normale la cap daca ati ajuns asa de josnice si va spurcati si trupul si gura cu toti nespalatii UN PENIS tot spurcat e cind il bagi in gura oricit de spalat ar fi posesorul acestuia asa ca nu va mai tineti niste atotstiutoare ca habar nu aveti ce spurcaciuni faceti vai de capul vostru HANDICAPETE PERVERSE spurcate de PERVERSI IMPOTENTI am aflat ca numai ei pretind sa li se ssuga PENISUL ca altfel nu li se mai scoala

Auzi, dar tu nu-ti spurci sexul cand faci amor?

femeie buna!! ce cauti tu defapt pe topic-ul asta?! vrei sa ne luminezi pe noi "perversele" care "se spurca" cu "penisul barbatesc"? adevarul e ca tu esti o frustrata care n-a avut parte de nimic deosebit din partea partenerului sau sfant. te asigur eu ca el nu duce lipsa de fantezii,numai ca tu esti "limitata". si decat sa-i reactionezi asa cum reactionezi aici,mai bine o lasa balta sarmanul,si cauta (si gaseste) in alta parte ceea ce tu nu-i oferi. dar cine stie,poate peste vreo doua generatii o sa te caute lumea sa-ti pupe moastele. si nu-ti sade bine sa faci lumea analfabeta pe aici,cand la tine nu exista punct,virgula,puncte de suspensie,cratima etc. la fel ca in viata ta sexuala...tot o apa si-un pamant! si vreau sa te intreb ceva,al tau daca-si pune prezervativ,nu se numeste ca "te spurca"?
aly_b
Postat pe 17 Noiembrie 2008 19:08
De la: dana_3, la data 2008-11-16 19:34:48HANDICAPATE SCIRBOASE SI SPURCATE DE PERVERSIUNI MAI BINE IMPUSCATI-VA DAC ATI AJUNS WC DE GOLIT SEXUL BARBATILOR DE CE NU LE BETI SI URINA DACA VA PLACE ATITA SA LE SUGETI BARBATIA NU VEDETI CA AU AJUNS NISTE IMPOTENTI PREA REPEDE SPINZURATI-VA PERVERSELOR CA IATI STRICAT SI IMBOLNAVIT PE BARBATI NU VA E RUSINE GUNOAIELOR PERVERSE

vai mai fetelor...ati stricat barbatii! ce a fost in capul vostru?! i-ati facut sa nu mai fie multumiti de femei ca dana? si i-ati facut barbati pretentiosi probabil
aly_b
Postat pe 17 Noiembrie 2008 19:30
Ce discutati voi aici, specia umana realiza inainte sa poata articula primele silabe in vorbire. Vorbiti lucruri normale , un cuplu sanatos fizic si pshihic poate trece orice briera. Din pacate sunt unlele care dorsc a fi "sfinte".......hai sa fim seriosi. Scuze ca un barbat a avut indrazneala de a interveni intre Doamne sper sa nu fiu tras de par.....v ar trebui pensete.. ...numai bine
F_L_R
Postat pe 17 Noiembrie 2008 19:48
De la: F_L_R, la data 2008-11-17 19:48:42Ce discutati voi aici, specia umana realiza inainte sa poata articula primele silabe in vorbire. Vorbiti lucruri normale , un cuplu sanatos fizic si pshihic poate trece orice briera. Din pacate sunt unlele care dorsc a fi "sfinte".......hai sa fim seriosi. Scuze ca un barbat a avut indrazneala de a interveni intre Doamne sper sa nu fiu tras de par.....v ar trebui pensete.. ...numai bine

tu ce crezi ? ca esti barbat...ramai impotent daca partenera iti face oral ?

Postat pe 17 Noiembrie 2008 19:50
Fi serioasa.....asta este o poveste......nu are nici o legatura impotenta cu sexul oral.
F_L_R
Postat pe 17 Noiembrie 2008 19:54
De la: F_L_R, la data 2008-11-17 19:54:36Fi serioasa.....asta este o poveste......nu are nici o legatura impotenta cu sexul oral.

nu credeam asta, stai linistit ;)

Postat pe 17 Noiembrie 2008 19:56
De la: F_L_R, la data 2008-11-17 19:48:42Ce discutati voi aici, specia umana realiza inainte sa poata articula primele silabe in vorbire. Vorbiti lucruri normale , un cuplu sanatos fizic si pshihic poate trece orice briera. Din pacate sunt unlele care dorsc a fi "sfinte".......hai sa fim seriosi. Scuze ca un barbat a avut indrazneala de a interveni intre Doamne sper sa nu fiu tras de par.....v ar trebui pensete.. ...numai bine

sunt curioasa...cand o sa citeasca Dana...
Alexandra09
Postat pe 17 Noiembrie 2008 20:07
De la: Alexandra09, la data 2008-11-17 20:07:01

,,PERVERSI NENOROCITI, VA MAI SPURCATI MULT ? '' :)))))

Postat pe 17 Noiembrie 2008 20:09
De la: Georgia99, la data 2008-11-17 20:09:06
De la: Alexandra09, la data 2008-11-17 20:07:01

,,PERVERSI NENOROCITI, VA MAI SPURCATI MULT ? '' :)))))

dar unde a disparut?!
Alexandra09
Postat pe 17 Noiembrie 2008 21:03
Salut!
Da, sunt de acord cu ambele "perversiuni" aduse in discutie aici. Din pacate, nevasta-mea nu e atat de receptiva la capitolul sex anal cum este la cel oral. Dar, cu perseverenta, sunt mai mult ca sigur ca o sa ajungem si acolo. Cat despre cel oral, pot sa va spun cu siguranta ca-i place teribil "scarbosenia" aia. Dana_3 mori de oftica!
Martin_Eden_
Postat pe 17 Noiembrie 2008 22:45
De la: Martin_Eden_, la data 2008-11-17 22:45:00Salut!
Da, sunt de acord cu ambele "perversiuni" aduse in discutie aici. Din pacate, nevasta-mea nu e atat de receptiva la capitolul sex anal cum este la cel oral. Dar, cu perseverenta, sunt mai mult ca sigur ca o sa ajungem si acolo. Cat despre cel oral, pot sa va spun cu siguranta ca-i place teribil "scarbosenia" aia. Dana_3 mori de oftica!

ai sa ramai ipotent ''perverule''
Alexandra09
Postat pe 17 Noiembrie 2008 22:59
De la: Alexandra09, la data 2008-11-17 22:59:26
De la: Martin_Eden_, la data 2008-11-17 22:45:00Salut!

ai sa ramai ipotent ''perverule''

Este un risc pe care mi-l asum.
Ah, dulce pacat....sunt slab si nu ma pot abtine...Astept cucernic un sfat de la dana_3
Martin_Eden_
Postat pe 17 Noiembrie 2008 23:05
De la: dana_3, la data 2008-11-15 22:37:46cum nu va mai saturati sa va spurcati gura cu sexul barbatilor trebue ca nu sunteti normale la cap daca ati ajuns asa de josnice si va spurcati si trupul si gura cu toti nespalatii UN PENIS tot spurcat e cind il bagi in gura oricit de spalat ar fi posesorul acestuia asa ca nu va mai tineti niste atotstiutoare ca habar nu aveti ce spurcaciuni faceti vai de capul vostru HANDICAPETE PERVERSE spurcate de PERVERSI IMPOTENTI am aflat ca numai ei pretind sa li se ssuga PENISUL ca altfel nu li se mai scoala

Auzi da tu stii ca ai iesit dintr-o spurcaciune din aia__/????Adik mamica ta a fost de fapt o spurcata...si de ce ar fi un penis spurcat DOAR cand il bagi in gura cum zici tu....????cu tti nespalatii/./???Mai femeie tu cred ca tu ai trait intr/un bordel sau ceva de genu:)))!!Si eu stiam ca atunci cand iubesti pe cineva cu adevarat iubesti orice parte a trupului sau...io te sfatuiesc sa ii tai spurcaciunea barbatului tau...daca ai asa ceva...ca cine stie...a da chiar tu ai copii??E daca ai fete iti zic eu..in cazu in care nu le-ai bagat la manastire...stai calma ca s/au spurcat pana nu au mai putut...daca ai baieti...la fel ca deh exista si homosexuali ...mama da chiar ti-ai inchipuit vreodata doi barbati care fac sex oral????:)) Sa stii ca chiar exista asa ceva....hmmm a da stai ca tu traiesti in alt univers si nu ai de unde sa sttii asta....Si cum ziceam....tu stiai ca ai iesit dintr/o spurcaciune???:))) Sau nu ai aflat inca ca nu barza aduce copii...desi daca ai copii ar trebui sa fi aflat asta in cazu in care ai facut sex in timp ce erai constienta...sau ma rog te-ai spurcarit.....
BERBEACA
Postat pe 18 Noiembrie 2008 12:40
eo cred ca dana_3 zice ce zice intentionat ca sa vada reactii....o persoana cu aceasta gandire ..limitata..si cu o asa aversitate fata de acest subiect nu cred ca ar ajunge pana aici...adika pe internet
sw33t_b3by
Postat pe 18 Noiembrie 2008 16:24
subscriu celor spuse de cineva mai devreme, in dragoste e ca si in razboi, se permite orice, insa depinde de combatanti ce strategii se folosesc, dar sa stiti ca eu sunt nelamurit cu chestia spusa de dana3. , ca de la sex oral barbatul ramane impotent. Oare o fi asa?, bunicul meu inainte de a muri la 85 de ani se plangea ca de vreo 3-4 ani nu prea mai are la ce folosi smecheria ca nu i se mai scula, oare de la sexul oral i se tragea , ca am uitat sa-l intreb de ce?
dancer
Postat pe 18 Noiembrie 2008 18:30
eu m-am gandit ca ar fi mai bine sa rapotam abuz despre aceasta dana...si daca ii mai vine in gand sa isi mai faca alt cont,s-ar putea lejer sa ii blocheze cineva ip si gata am scapat de un prost pe lumea asta :D
lady_fox_86
Postat pe 18 Noiembrie 2008 18:34
si apropo dana...ca sa stii si tu sperma barbatului este cea mai curata,ca sa stii si tu ca se fabrica rujuri,creme si diferite cosmetice care contin si sperma inteligento
lady_fox_86
Postat pe 18 Noiembrie 2008 18:36
lol...barbatul nu ramane impotent de la sex oral,consultati si voi un medic :P
lady_fox_86
Postat pe 18 Noiembrie 2008 18:37
Mai fratilor,dar a disparut Dana!!
Zau ii port de grija,asta s-a incecat cu ceva
Unde-i Dana?
Alexandra09
Postat pe 18 Noiembrie 2008 19:00
De la: sw33t_b3by, la data 2008-11-18 16:24:40 eo cred ca dana_3 zice ce zice intentionat ca sa vada reactii....o persoana cu aceasta gandire ..limitata..si cu o asa aversitate fata de acest subiect nu cred ca ar ajunge pana aici...adika pe internet

nu-i asa?! eu am mai spus asta.refuz sa cred ca poate exista atata prostie!
Alexandra09
Postat pe 18 Noiembrie 2008 20:12
DOAMNE CE FEMEI LIPSITE DE CULTURA .,.,,,,VAI DE TARA NOASTRA CU INCULTE CA VOI SORZ ...SUNT EXCLUSE CATEVA PERS ..dar ....
tzumpi
Postat pe 19 Noiembrie 2008 14:13
De la: dana_3, la data 2008-11-19 14:09:43CE TIRITURI PERVERSE EXISTA PE FORUM DA CE MAMA VOASTRA DE TIRFE SPURCATE NU VA MAI SATURATI SA VA SPURCATI SUGIND PENISURI VAI CE SCIRBOASE MAI SUNTETI TREBUIE CA ATI DECAZUT RAU DE TOT SI V-ATI DEGRADAT CA FEMEI SPURCINDU-VA GURA CU PERVERSIUNI TREBUIE CA SUNTETI NISTE IMBECILE ORDINARE CARE NU STITI CE E BINE SI CE E RAU

uite ca aparu si Dracu ....scz nevasta lui Dracula..tu fato nu te-ai saturat sa manjesti topicul asta cu gura ta spurcata de venin?...
dar termina ca ne seci scumpo......
cauta si tu prin tomberoane.......nu aici....duci lips arau
app esti la menopauza?

Postat pe 19 Noiembrie 2008 14:17
Nu stiu de ce se mai oboseste Dana3 sa citeasca toate "scarboseniile" de pe aici daca are asa mare oroare de ele! E cumva sadica? Fiecare-si spune parerea, de ce sa ne jignim? Cred ca-i nefututa (scuzati-ma) si n-are pe cine sa-si verse nervii. O fi parasit-o toti si ne-a gasit pe noi zgubiliticii sa ne chinuie. Offf!
luchianramona
Postat pe 19 Noiembrie 2008 14:20
De la: heaven_gate, la data 2008-11-19 14:17:49
De la: dana_3, la data 2008-11-19 14:09:43CE TIRITURI PERVERSE EXISTA PE FORUM DA CE MAMA VOASTRA DE TIRFE SPURCATE NU VA MAI SATURATI SA VA SPURCATI SUGIND PENISURI VAI CE SCIRBOASE MAI SUNTETI TREBUIE CA ATI DECAZUT RAU DE TOT SI V-ATI DEGRADAT CA FEMEI SPURCINDU-VA GURA CU PERVERSIUNI TREBUIE CA SUNTETI NISTE IMBECILE ORDINARE CARE NU STITI CE E BINE SI CE E RAU

uite ca aparu si Dracu ....scz nevasta lui Dracula..tu fato nu te-ai saturat sa manjesti topicul asta cu gura ta spurcata de venin?...
dar termina ca ne seci scumpo......
cauta si tu prin tomberoane.......nu aici....duci lips arau
app esti la menopauza?

heavan,explica-i femeii ce este menopauza,pentru ca avand atatea porcarii in cap si la gura,s-ar putea sa creada ca ii vorbesti despre vreo perversiune de care INCA nu a auzit!
aimee31
Postat pe 19 Noiembrie 2008 14:43

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
La ce varsta v'ati pierdut virginitatea? 485 De la: MidnightFist 20 Februarie 2016 14:26
fun 4 De la: roz5blue6lila7 12 Aprilie 2010 13:31
De ce barbati le trateaza pe femei k niste selvitoare?? 86 De la: tequila_cu_varza 14 Decembrie 2009 19:23
foarte najpa 72 De la: CKRISS 11 August 2009 18:24
O sarcina nedorita!Cum se poate remedia situatia? 57 De la: Ionyssa 31 Martie 2011 16:24