Mai multe
De la: Mircea_O, la data 2008-11-16 10:50:50Cu scuze ca va mai plictisesc odata. |
||
|
Alexandra09 Postat pe 16 Noiembrie 2008 12:26 |
||
|---|---|---|
|
iti spun u...... iubitu=ursulet de plus se ia in brate.......il imbraca.......ii da sa pape...imaginar.....viseaza ca e iubitul perfect......care o mangaie....care o saruta.....care normal ii tine de cald seara in pat.....ca saraca nu are cu se inveli.....si chinuie bietul ursulet......traieste intr-o lume a fanteziilor.......incurca manuta ursuletului cu p u l unui barbat......dar o simti ceva....dar ii recomand ca daca nu simte sa ia un castravete.....e ieftin...durabil...sanatos...verde...si nu ramane impotent.......il are si la batranete....... |
||
|
Postat pe 16 Noiembrie 2008 12:30 |
||
De la: dana_3, la data 2008-11-16 10:33:14ameliemelo poate esti tu mai schizofrenica ca mine noaptea stai cu ea in gura si ziua stai pe forum si injuri lumea de pe aici fara rusine Draga noastra Dana, schizofrenia e o boala, nici pe departe o injuratura. si nu imi amintesc sa fi injurat pe cineva pe forum...pe cand tu numai asta faci. si daca sa zicem ca eu stau noaptea cu ea i gura si ziua pe forum, cu ce te deranjeaza? iti plantezi cumva gherutele in epiderma de pe fata de ciuda ca tu nu poti face la fel? sincer, e jalnic ca se ajunge la discutii din astea, seamana a tiganeala. si la varsta ta ar trebui sa te comporti altfel. pe forumul asta lumea vine sa isi spuna parerea cu privire le sexul oral si anal...iar tu faci divagatii cu un puternic accent de frustrare
|
||
|
|
||
|
ameliemelo Postat pe 16 Noiembrie 2008 14:41 |
||
De la: dana_3, la data 2008-11-15 22:37:46cum nu va mai saturati sa va spurcati gura cu sexul barbatilor trebue ca nu sunteti normale la cap daca ati ajuns asa de josnice si va spurcati si trupul si gura cu toti nespalatii UN PENIS tot spurcat e cind il bagi in gura oricit de spalat ar fi posesorul acestuia asa ca nu va mai tineti niste atotstiutoare ca habar nu aveti ce spurcaciuni faceti vai de capul vostru HANDICAPETE PERVERSE spurcate de PERVERSI IMPOTENTI am aflat ca numai ei pretind sa li se ssuga PENISUL ca altfel nu li se mai scoala HANDICAPATA ESTI TU FATA DRAGA.SI NU STIU DE CE NAIBA MAI STAI PE FORUM DUTE SI SUGE O P... CA SA VEZI SI TU CUM E.DUPA CE FACI ACEST LUCRU POTI SCRIE.CUM POTI VORBI DESPRE ASA CEVA CAND NICI MACAR NU STII NIMIC SDESPRE ACEST LUCRU |
||
|
aaaaa Postat pe 16 Noiembrie 2008 14:57 |
||
| as vrea s aud si eo o parere, mi s-a facut sex oral, dar eo nu as face. sunt si virgina si el nu mi-a cerut sa facem sex, in skimb el vrea s imi faca mie oral , e cva gresit in asta ? eo gresesc cu ceva ? | ||
|
Postat pe 16 Noiembrie 2008 14:59 |
||
relaxeaza-te........si lasa-l sa isi faca treaba.........bucura-te de moment
|
||
|
Postat pe 16 Noiembrie 2008 15:00 |
||
da, dar nu stiu eo cum nu as face niciodata si nici nu mi s-a facut , mi s`a parut ceva ciudat dar placut totusi, si mi se pare ciudat k el nu mi-a cerut sa facem sex, doar el s imi faca. oare asteapta si el d la mine ? kiar dak asteapta eo nu as face, nu am nimic impotriva dar nu as face
|
||
|
Postat pe 16 Noiembrie 2008 15:03 |
||
De la: heaven_gate, la data 2008-11-16 12:30:39iti spun u...... Heaven,esti o mare figura!!! Mai facut sa rad! De unde le scoti mai fata?!Dar eu tot astept reactia Danei.
|
||
|
Alexandra09 Postat pe 16 Noiembrie 2008 15:14 |
||
De la: alexaeu, la data 2008-11-16 15:03:35da, dar nu stiu eo cum nu as face niciodata si nici nu mi s-a facut , mi s`a parut ceva ciudat dar placut totusi, si mi se pare ciudat k el nu mi-a cerut sa facem sex, doar el s imi faca. oare asteapta si el d la mine ? kiar dak asteapta eo nu as face, nu am nimic impotriva dar nu as face Cat ai, 16 ani??!! Mai,nu ai gresit varsta?! |
||
|
Alexandra09 Postat pe 16 Noiembrie 2008 15:16 |
||
| adica ? de ce s gresesc varsta ? nu , kiar deloc . | ||
|
Postat pe 16 Noiembrie 2008 15:23 |
||
si pana la urma kre ar fi problema dak ar avea 16 ani:)) ?? uite eu de la 15 ani jumate sunt cu iubitu meu si la 16 am facut o pentru prima data so... si in ziua de azi suntem impreuna ,FFF FERICITI si relatia merge bine.( si acum am 19 ) ...BAFTA SI KEEP UP THE GOOD WORK
|
||
|
alina_luminita Postat pe 16 Noiembrie 2008 15:38 |
||
De la: alexaeu, la data 2008-11-16 15:23:40adica ? de ce s gresesc varsta ? nu , kiar deloc . Intrebam si eu...asa...
|
||
|
Alexandra09 Postat pe 16 Noiembrie 2008 15:49 |
||
| multumsec alina :D da tot as avea o intrebare, dak el nu zice s`o facem, sh continua numai cu sexul oral sh masturbare reciproca( unde contribui si eu ) sa fac eo acest pas, ? oare crede k nu vreau eo ? | ||
|
Postat pe 16 Noiembrie 2008 15:50 |
||
| intrebai si u asa ? crezand k am cat ? mai mult sau mai putin ? | ||
|
Postat pe 16 Noiembrie 2008 15:52 |
||
| incearca sa vb iti despre asta...... sau s ai dai de inteles k poate ai vrea si tu etcc....bn asta numai in cazu in care esti pregatita....el kti ani are? | ||
|
alina_luminita Postat pe 16 Noiembrie 2008 15:54 |
||
| poi el are 18 sh jumate, si suntem impreuna de 6 luni :-s . nu stiu nu `mi place s vorbesc cu prietenele mele despre astta, k unele si-au inceput viatsa sexuala sh ar zice, sigur fa`o sh u , sh cele kre nu , ar zice invers poate , sh mai bine s aud o alta parere, in momentu de fatsa , a ta . | ||
|
Postat pe 16 Noiembrie 2008 16:02 |
||
Mda......in primu rand tre sa tii cont d anumite lucruri....dk esti cu el de 6 luni..crek ai observat si tu cum se poarta cu tine, cum te trateaza, cum va intelegeti si in primu rand ce simtii pt el. si invers. Pana la urma fa ce simtii. eu una asa am facut si totusi am facut o dupa 4 luni si uite mai avem putin si facem 4 ani.Crede ma la inceput iubitu meu nu avea un comportament cu mine tocmai cum mi-as fii dorit eu...dar dupa ce am facut-o sa skimbat. bn k el avea 21 si eu 16...iar acum el 24 si eu 19 :) ....dar a meritat tot ce am facut cu el si dk as avea ocazia so fac din nou de la ineput tot n as regreta. Asa k tre sa incerci sa vezi dk merita..asta e viata pana la urma . si bune si rele so good luck
|
||
|
alina_luminita Postat pe 16 Noiembrie 2008 16:15 |
||
multsumesc din nou, si cred k d aqm o s fiu sincera cu el in toate si ce o fi o fi , :D
|
||
|
Postat pe 16 Noiembrie 2008 16:18 |
||
sa ma tii la curent te rog :))
|
||
|
alina_luminita Postat pe 16 Noiembrie 2008 16:20 |
||
| HANDICAPATE SCIRBOASE SI SPURCATE DE PERVERSIUNI MAI BINE IMPUSCATI-VA DAC ATI AJUNS WC DE GOLIT SEXUL BARBATILOR DE CE NU LE BETI SI URINA DACA VA PLACE ATITA SA LE SUGETI BARBATIA NU VEDETI CA AU AJUNS NISTE IMPOTENTI PREA REPEDE SPINZURATI-VA PERVERSELOR CA IATI STRICAT SI IMBOLNAVIT PE BARBATI NU VA E RUSINE GUNOAIELOR PERVERSE | ||
|
Postat pe 16 Noiembrie 2008 19:34 |
||
De la: dana_3, la data 2008-11-16 19:34:48HANDICAPATE SCIRBOASE SI SPURCATE DE PERVERSIUNI MAI BINE IMPUSCATI-VA DAC ATI AJUNS WC DE GOLIT SEXUL BARBATILOR DE CE NU LE BETI SI URINA DACA VA PLACE ATITA SA LE SUGETI BARBATIA NU VEDETI CA AU AJUNS NISTE IMPOTENTI PREA REPEDE SPINZURATI-VA PERVERSELOR CA IATI STRICAT SI IMBOLNAVIT PE BARBATI NU VA E RUSINE GUNOAIELOR PERVERSE c panarama d om esti! apropo dak tot scrii mai bn te ai uita un pic si peste gramatica limbii romane.am inteles p cartea d religie ai citit o?altcva?o sa intalnesti u "nashul" cu gura aia mare a ta sau hop..ai prins altcva c guritza ta.stii cam multe, nu?nu cumva tu ne ai invatat? stii vba aia "lasa ne! lasa ne!" ca oricum ne plictisesti!
|
||
|
annagam Postat pe 16 Noiembrie 2008 19:43 |
||
De la: dana_3, la data 2008-11-16 19:34:48HANDICAPATE SCIRBOASE SI SPURCATE DE PERVERSIUNI MAI BINE IMPUSCATI-VA DAC ATI AJUNS WC DE GOLIT SEXUL BARBATILOR DE CE NU LE BETI SI URINA DACA VA PLACE ATITA SA LE SUGETI BARBATIA NU VEDETI CA AU AJUNS NISTE IMPOTENTI PREA REPEDE SPINZURATI-VA PERVERSELOR CA IATI STRICAT SI IMBOLNAVIT PE BARBATI NU VA E RUSINE GUNOAIELOR PERVERSE: Mai Danuta,iar te repeti?1 Baga si tu ceva nou. Te-am intrebat ceva mai sus,hai ne spui si noua?! Iar cu urina,pai nu sti ca se face si urinoterapie? Na ca nici aici nu ne-ai lovit.Eu fac parte din MISA |
||
|
Alexandra09 Postat pe 16 Noiembrie 2008 19:43 |
||
| Daca faci parte din Misa poti sa-mi definesti si mie cuvintul "continenta"?!!... | ||
|
ella_688_2008 Postat pe 16 Noiembrie 2008 19:49 |
||
De la: dana_3, la data 2008-11-16 19:34:48HANDICAPATE SCIRBOASE SI SPURCATE DE PERVERSIUNI MAI BINE IMPUSCATI-VA DAC ATI AJUNS WC DE GOLIT SEXUL BARBATILOR DE CE NU LE BETI SI URINA DACA VA PLACE ATITA SA LE SUGETI BARBATIA NU VEDETI CA AU AJUNS NISTE IMPOTENTI PREA REPEDE SPINZURATI-VA PERVERSELOR CA IATI STRICAT SI IMBOLNAVIT PE BARBATI NU VA E RUSINE GUNOAIELOR PERVERSE mai,hai sa-ti spun ceva.Nici eu nu sunt adepta sexului oral(n-am facut-o niuciodata ,dintr-un principiu al meu,si abia mi-am inceput viata sexuala)dar nu mai jignii pe cei care fac asta.Nu te mai contrazice atata cu aceste persoane.Fiecare iubeste cum stie.Nu toate care fac sex oral intra in categoria "panarame"(nu ca nu ar exista si d-astea) sau "handicapate scarboase".Ti-am mai raspuns si la un alt comentariu si ai cautat sa ma jignesti ,asa, gratis.Pt cultura ta generala:Stiai ca vaginul este mai curat decat cavitatea bucala(gura)? Binenteles ,asta se pune in calcul numai in cazul in care esti sanatoasa.Asa ca sotul tau despre care spui ca este "curat si spalat" nu se va murdarii daca face sex oral unei femei care se ingrijeste. |
||
|
lil_devil Postat pe 16 Noiembrie 2008 19:54 |
||
De la: dana_3, la data 2008-11-16 19:34:48HANDICAPATE SCIRBOASE SI SPURCATE DE PERVERSIUNI MAI BINE IMPUSCATI-VA DAC ATI AJUNS WC DE GOLIT SEXUL BARBATILOR DE CE NU LE BETI SI URINA DACA VA PLACE ATITA SA LE SUGETI BARBATIA NU VEDETI CA AU AJUNS NISTE IMPOTENTI PREA REPEDE SPINZURATI-VA PERVERSELOR CA IATI STRICAT SI IMBOLNAVIT PE BARBATI NU VA E RUSINE GUNOAIELOR PERVERSE ma repet si pe acest topic oare chiar nu o poate opri nimeni pe dana sa mai aduca injurii sau jigniri ? spuneti cum se poate restrictiona accesul unora la acest forum si voi face eu cererea catre administratorul forumului. cand te legi de parinti e bai mai dana, inseamna ca tu nu esti parinte de poti vorbi asa. pe mine unul mai suparat tare rau, eu propun tuturor celor care intra pe acest forum ca pentru inceput sa o ignoram pe aceasta dana ,chiar daca nu o sa mai avem ce citi |
||
|
dancer Postat pe 16 Noiembrie 2008 19:55 |
||
|
ce naiba???as vrea sa stiu si eu de ce vorbesti asa urat ?care e problema ta fetito? ai probleme mentale serioase..fa-ti un control.mie imi lasi impresia ca ai scapat de la nebuni..zau |
||
|
lady_fox_86 Postat pe 16 Noiembrie 2008 19:58 |
||
| singurul gunoi pervers de aici rezulta ca esti tu... | ||
|
lady_fox_86 Postat pe 16 Noiembrie 2008 20:00 |
||
cred ca cineva nu intelege notiunea de comunitate,sociabilitate si alte chesti de acest gen,iti dai cu parerea nu trebuie sa jignesti pe nimeni pe langa ca ai un vocabular oribil,hmmm cred ca e vorba de cineva in varsta ,care isi iubeste mult sotul dar lasa lumea sa mearga inainte cu caracterul asta esti contrar inafara actualitatii.in rest fetelor va pup si faceti ce vreti si cum vreti lasati pe alti sa zica ce vrea cui nu ii convine poate iesi din schema ca chiar ne bucuram.
|
||
|
xandra79 Postat pe 16 Noiembrie 2008 20:00 |
||
| raportati abuz | ||
|
Postat pe 16 Noiembrie 2008 20:01 |
||
| eu sunt de acord cu sexul oral..cel anal nu ma incanta desi nu am incercat nu prea ma tenteaza...si in plus e super marfa,mai ales daca e reciproc.eu ma consider o persoana deschisa la minte si receptiva lucrurilor noi :D.cine e de acord cu mine ???:Dsa ridice un deget :> | ||
|
lady_fox_86 Postat pe 16 Noiembrie 2008 20:01 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Vibrator cadou pentru cine doreste ! | 65 | De la: steffy91 1 Februarie 2012 20:04 |
| sex cu alta tipa,el priveste | 40 | De la: alex4andra 20 Februarie 2016 13:27 |
| Masaj Erotic | 19 | De la: steffy91 3 Noiembrie 2011 22:44 |
|
|
||
| one night stand - aventuri de o clipa | 96 | De la: Thais13 7 Noiembrie 2011 20:21 |
| Sotia are o fantezie sexuala cu un barbat de culoare | 64 | De la: kudika093781 23 Decembrie 2018 18:32 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.