Mai multe
| raspunsul e dat de citatul celebru'IN RAZBOI SI IN IUBIRE TOTUL ESTE PERMIS". in dormitor cu prietenul sau sotul poti vorbi(COMUNICATI FRATILOR!!!) despre ce-ti doresti ce esti dispus sa experimentezi.sex oral toata lumea face(lasati falsa pudoare!).sex anal-il trecem la optionale!toti barbatii i-si doresc si asta depinde de femeie. se practica asta e cert. | ||
|
Postat pe 21 Februarie 2008 15:13 |
||
|---|---|---|
| eu am pana in 30 ani...si ma gandeam ca generatiile trecute sunt mai pudice..dar din experientele mele si ale prietenelor, am aflat ca si femeile si barbatii de la 40 in sus practica sexul oral si anal...si chiar un nr considerabil.....bine , cred ca nu sunt chiar cei conservatori, ci open-minded. Cat despre cei de 20-30 ani, majoritatea practica sexul oral, si chiar face parte din preludiu... chiar nu dauneaza.. ;)... | ||
|
iddoll Postat pe 13 Martie 2008 00:22 |
||
| sex anal,sex oral se practica din cele mai vechi timpuri. oamenii se dau pudibonzi si spun: vai, cum as putea sa fac asa ceva, nici pomeneala , nici sa nu aud! hai sa fim seriosi, macar ca te roade curiozitatea sa eperimentezi ceva nou si tot o faci. macar odata... dc i-ti place repeti, dc nu, nu! | ||
|
|
||
|
Postat pe 13 Martie 2008 11:06 |
||
| eu am aproape 40 de ani si iddoll are dreptate nu suntem super conservatori, cu sotul meu am facut si sex oral si anal,nu pot spune e bine sau rau pentru ca nu ar insemna nimic pentru celelalte fiecare om e construit altfel si simte altfel si depinde si de partener si de relatia dintre cei doi. un singur lucru nu-l inteleg de ce spui ca nu iti place atat timp cat nu ai incercat? | ||
|
olga43 Postat pe 15 Martie 2008 16:14 |
||
|
Parerea mea este ca sexul oral poate fi chiar mai placut decat cel normal (vaginal), acum depinde de fiecare pers si de partener...mai ales cand este facut cu multa dragoste si pasiune...este chiar preludiul perfect! Cel anal...nu stiu ce sa zic, n-am incercat, desi mi s-a propus...consider ca nu sunt inca pregatita si poate intervine si putin frica, ca nu o sa fie bine, ca o sa fie dureros... |
||
|
Christinne Postat pe 15 Martie 2008 16:55 |
||
| off, ce-i asa de rusinos? e normal sa incerc de toate,nu? eu una am incercat si anal ,dar nu mi-a placut si am renuntat la idee. faza e ca am incercat cu persoana de langa mine pt prima data si nici lui nu i s-a parut ceva extraordinar. despre sexul oral ce sa spun....uneori imi place si imi face placere sa-mi satisfac partenerul.acum mi se pare ceva normal pt ca am scapat de inhibitii. si sincer, ma simt minunat cand il satisfac. mie chiar medicul ginecolog mi-a spus, in problema rezistentei, ca e si varsta lui si mai e si faptul ca il excit prea mult. deci, nu vad nimic rusinos in a spune asta. | ||
|
Postat pe 19 Aprilie 2008 02:44 |
||
| EU AM FACUT SEX ANAL SI NU ESTE ASA CUM PARE, CONSTIPATIA DOARE MAI MULT DECAT SEXUL ANAL...CLISMA INAINTE, LUBRIFIERE SI CLISMA DUPA...MI S-A PARUT INTERESANT, PLACUT...ATATA TIMP CAT NU EXAGEREZI, ATATA TIMP CAT NU FACI ZILNIC NU CAUZEAZA SANATATII SI ITI SATISFACI SI CURIOZITATEA...PANA LA URMA IN IUBIRE SI IN URA NU EXISTA REGULI, FIECARE OM E LIBER SA FACA CE SIMTE... | ||
|
serghey1976 Postat pe 19 Aprilie 2008 10:51 |
||
| corect,fiecare om e liber sa faca ce vrea. si sunt oameni care incearca anal si nu le place,altora le place la nebunie.dar presupun ca oralul place tuturor barbatilor,femeilor....e ...nu prea ma omor eu dupa asta. | ||
|
Postat pe 19 Aprilie 2008 12:37 |
||
| Eu una sunt adepta zicalei"lucrurile bune se consuma in cantitati mici".Sunt o mamica si o sotie tinerica..am 2 parteneri sexuali la activ,sotul(sau fostul)si actualul partener.Nu ma feresc sa spun ceea ce -mi place,ceea ce vreau.Pot spune ca ma "fascineaza"sexual oral...sau mai corect ar fi.."penisul" si nici sexul anal nu iese din discutie.Nu spun ca ma "omor"dupa s.anal dar din cand in cand merge.Tine ft mult de starea de dispozitie pe care o ai si de gradul de intimitate in care esti cu partenerul.Am incercat sa vb cu surorile mele despre s.anal,s.oral,sa mi spuna parerea lor si au sarit pe mine..pff,inca un pic si ma faceau sa ma simt ca o ciudata.noroc ca am fugit de acolo.Va pupa fata si nu uitati"ce -i mult strica,dar ce-i putin,nu ajunge! :D Go for it! | ||
|
Buggy Postat pe 20 Aprilie 2008 08:05 |
||
| Buna fetelor...eu cred ca ar trebui sa mai dati jos din inhibitii o sa va simiti mai bine.Eu am facut aproape tot ce se poate in materie de sex...normal oral si anal e deja la ordinea zilei...nu am de ce sa ma feresc..imi place sa o fac pt ca imi place sa mi se faca.Oralul deja mi se pare un lucru normal..face parte din preludiu iar analul , daca sunt super excitata si relaxata nu am nici o retinere sa nu fac.E chiar placut si prietenului meu ii place foarte mult.Va pup...sa fiti iubite | ||
|
Postat pe 21 Aprilie 2008 09:35 |
||
| :) | ||
|
Postat pe 21 Aprilie 2008 17:57 |
||
| si eu am incerct sexul anal si credeti-ma este foarte dureros, am renuntat imediat. stiati ca sunt multe fete care isi incep viata sexuala facand sex anal !! eu am un prieten care imi povestea ca prietenele lui vroiau doar in fund pt ca asa ramaneau virgine dupa parerea lor.despre sexul oral va pot spune ca eu il practic si sunt multumita cand imi satisfac prietenul si in modul acesta (il facem amandoi). | ||
|
Postat pe 21 Aprilie 2008 18:09 |
||
| :)))) | ||
|
Postat pe 21 Aprilie 2008 21:20 |
||
| Cata vulgaritate si prostie! Tipu asta sau ce-o fi el si-a facut cont pe kudika doar ca sa zica ca femeile e proaste si ca va scuipa pe toate cele care au postat comentarii pe subiectul asta.Oricum draga, sa stii ca e si barbati care satisface femeile oral. | ||
|
beyonce_indragostita Postat pe 21 Aprilie 2008 21:35 |
||
| asta saracu este un obsedat care o freaca la rece pe un forum de femei si care na vazuto sigur pina acuma.bai complexatule sint forumuri speciale pentru tine. | ||
|
Postat pe 22 Aprilie 2008 00:00 |
||
| fetelor de unde a aparut specimenul ala?...la varsta ei ar trebui sa stie sa vorbeasca in primul rand...dupa modul de exprimare cred ca nu avem sa-i cerem prea mult...pacat de anii care zice ca-i are(68)...cred ca a facut de toate la viata ei...dar nu tocmai bune...mare iti este gradina doamne..... | ||
|
ginetta Postat pe 22 Aprilie 2008 00:11 |
||
| sint vrajeli ginetta asta e sigur vreun frustat de care fug toate femeile.datele sint sigur false.noapte buna ! | ||
|
Postat pe 22 Aprilie 2008 00:15 |
||
| sa intre dracu pe un forum special pentru complexati ca el si sa se racoreasca..... | ||
|
ginetta Postat pe 22 Aprilie 2008 00:18 |
||
| noapte buna france...te pup... | ||
|
ginetta Postat pe 22 Aprilie 2008 00:22 |
||
|
si uite asa aparu si BOUL!! care se crede femeie... domn MACIUCA probabil ca esti impotent ti-am dat RAPORTARE pt ca sincer esti prea redus ca sa scrii pe un forum pt. femei.nu ai ce cauta aici!! sper sa-ti stearga contul cat mai repede!cu vocabularul asta de baietas din fundul blocului nu o sa ajungi prea departe. |
||
|
Postat pe 22 Aprilie 2008 10:12 |
||
| hai ca s-a rezolvat! s-a raportat abuz de limbaj si " fat frumos cel urat" a disparut in neant, sa speram ca acolao va ramane pt totdeauna. despre sex oral si anal: fiecare face ce si cum simte.sexul oral hai sa nu mai fim pudibonde a devenit normal chiar dc ne rusinam sa recunoasrem( ma rog,care e mai sfioasa:)).sexul anal, asa cum am mai spus se practica, il faci numai dc i-ti face placere. dc nu, nu! | ||
|
Postat pe 22 Aprilie 2008 12:14 |
||
| doamne e plina lumea de rahati si sper sa nu calcam in ei.barosanule cred ca pentru tine purceaua e moarta in cotet. | ||
|
Postat pe 22 Aprilie 2008 19:58 |
||
| maciuca iar ai visat urat azi-noapte?? dute mah sa dormi un pic! frustratule! si te miri ca nu stau femeile cu tine COMPLEXAT CE ESTI! | ||
|
Josie Postat pe 22 Aprilie 2008 21:00 |
||
| =)) rautacioaselor :)) sunteti bestiale :)), baiatul cum s-a simtit un pic piscat nu a stiut decat sa jigneasca. off...in fine..wolfyy, nu cred ca a postat asta pt a spune ca femeile sunt proate si ca ne scuipa pe toate... nu vad nimic rau in intrebarea lui,si nici nu cred ca baiatul ne crede proaste pt ca nu ne este rusine sa recunoastem ceea ce facem/ce am incercat si ce ne place. poate e complexat,poate nu, dar ai fost un pic cam dura. uite eu am postat ceva la topicul '' sunt batrana'; am spus '' ce prostanaca'' si acum ma simt tare prost pt ca am judecat fara cap,etichetand o persoana pe care nici macar nu am intrebat-o anumite chestii,ca sa o cunosc mai bine. in topicul asta nu tin cu niciuna dintre parti pt ca e posibil sa aveti dreptate sau nu. | ||
|
Postat pe 22 Aprilie 2008 21:12 |
||
| cred ca am gresit...scuze... :D:D:D... pt ca nu mai apare ce a scris ''maciuca'' am inteles ceva gresit. imi puteti spune totusi ce spunea ? :D:D:D SCUZEEEE | ||
|
Postat pe 22 Aprilie 2008 21:15 |
||
| ei lasa!...neinteresant stai linistita ca dupa fiecare raportare de limbaj.. vine si mai scrie odata ce a scris asa ca n-ai pierdut nimic - o sa reia "ideea" :D :))))) | ||
|
Josie Postat pe 22 Aprilie 2008 21:24 |
||
| Anaphielle,chiar a spus ca femeile sunt proaste si ca le scuipa pe cele care au postat comentarii pe topicul asta. A spus chiar lucruri mai rele. De exemplu azi mi se pare ca afost putin mai bland(a) decat ieri, sau poate m-am obisnuit eu cu prostiile pe care le debiteaza. | ||
|
beyonce_indragostita Postat pe 22 Aprilie 2008 22:00 |
||
| Eu nu mi-as fi permis niciodata sa spun despre cineva ca a spus ceva ce nu a spus. | ||
|
beyonce_indragostita Postat pe 22 Aprilie 2008 22:05 |
||
| P.S:Pacat de ingerasul pe care l`ai pus la avatar! | ||
|
Christine21 Postat pe 22 Aprilie 2008 23:34 |
||
|
ok am inteles unde bati de ce n-ai zis asa de la inceput?? gagauta pan' la urma care e dilema ta?? bucura-te ca iegzista fumei care vrea se faca sex dupa cum bate imaginatia bolnavioara la alde de-astia ca tine:D..nuuu? sau mda...am uitat tu nu prea ajungi pe la fumei ca se cam feresc de tine.. la cata disperare e in fiecare post de-al tau nu e de mirare:D...PS: zici tu ca trebe pampers dupa?? |
||
|
Josie Postat pe 22 Aprilie 2008 23:38 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| gravida sau nu? | 12 | De la: MoniqueM 13 Septembrie 2009 09:52 |
| sexul oral la barbati | 1706 | De la: kudika409015 29 August 2011 07:37 |
| sarcina si concediu | 11 | De la: valitaxx 10 Noiembrie 2009 08:41 |
|
|
||
| Baieti, voi ati refuzat vreodata o fata care dorea sa faca sex cu voi...? | 164 | De la: felixcat 29 Iulie 2011 12:42 |
| un sfat urgent va rog | 30 | De la: vanessa_bella1 24 Septembrie 2009 15:40 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.