Mai multe
| hahaha! nu ma pot abtine sa nu-i raspund cleopatrei care din nou( pt a cata oara?????) ma lasa muta in fata..,,inteligentei,, ei. Deci..draga mea cleopatra, sunt absolut convinsa ca d-zeu e un mos pervers care sta pe niste nori si ne priveste pe toti cum facem sex.. Si in cazul in care observa ceva ,,nelalocul,, lui isi spune: HMM.. aia doi parca imita animalele..in plus, azi am l-am vazut pe el uitandu-se o secunda la alta femeie, cred ca a si vb ceva cu ea..gata, e clar..in iad cu ei!!..CLEOPATRAAAAAA!!!! Sincer..cum naiba poti fi atat de penibila??? Pai fata mea de cand animalele fac sex anal?? Daca faci sex in pozitia,,cainelui,, nu inseamna ca faci sex anal!! Sa inteleg ca voi musulmanii nu ati folosit niciodata aceasta pozitie?? Pacat de voi.. cleopatra draga, spune drept..inainte sa termini facultatea la 17 ani, ai terminat macar 10 clase?? Pt ca nu dai dovada. | ||
|
oana81 Postat pe 18 Mai 2008 00:02 |
||
|---|---|---|
| vad ca subiectul devine aprins pe aici...bine ca nu sunteti aproape una de ceallalta ca ar iesii scantei pana la urma ?! | ||
|
hannahmiriam Postat pe 18 Mai 2008 04:54 |
||
| uuuuuuuuuuups///// | ||
|
|
||
|
wdy Postat pe 18 Mai 2008 11:54 |
||
|
Oana ..draga mea... nu vreau sa fac ce faci tu ...dar imi "ceri" inca o data sa-mi spun parerea....Cleopatra are o parere .. e a ei ..si Dumnezeu ..indiferent ca e al nostru,al musulmanilor sau evreilor sau pieilor rosii ...tot Dumnezeu e...Cate clase are fiecare iar nu cred ca e problema ta...ca sincera sa fiu ..nici tu nu dai dovada de vreu-n doctor docent in cine stie ce stiinte psihogico-umane ...:) Iti dau dreptate insa....ca Dumnezeu nu ar trebui adus in vorba cand e sexul la mijloc...Daca stiti cate ceva din religie..,o sa descoperiti ca Dumnezeu accepta sexul (dragostea)..cum vreti sa-i ziceti...doar pentru procreere...Ei cum credeti voi ca procreati in poponet??? Sau in guritza???? Deci fara Doamne Doamne la discutia asta... Sexul oral e ok .. e placut si un bun preludiu si posludiu..pentru unii (unele) .. Cat despre anal...fiecare cu gaurica lui cum se zice...a mea are inca functia care trebuie sa o aiba...sa nu vb porcos..si cred ca asha o sa ramana... Dar de ce credeti ca le place barbatilor sexul anal?? Sa aiba oare apucaturi un pic de "la naiba"??? Ca atunci nu vad diferenta intre sex cu un barbat si unul cu o femeie...dar in sfarsit ..e doar parerea mea...si poponetzele voastre... |
||
|
mia_mia Postat pe 18 Mai 2008 13:46 |
||
| mia iubita mea, vad ca ti-ai facut un obicei din a ma ataca pe mine.. :)) ok, eu chiar nu am nici o problema! Poate eu nu sunt,, doctor docent,, in ceva stiinte psihogico-umane, dar macar nu sustin asta..da, sa zicem ca nu imi place de cleopatra si o intep de fiecare data cand am ocazia. E destul de veche povestea. Pt ca ea singurica sustine ca a terminat liceul, universitatea si 2 ani de practica la 20 de ani!!!! Si a ramas totusi la stadiul de farmacista.. Ceea ce nu cred sincera sa fiu..de nici o culoare. In primul rand nu stiu cat de posibil e asa ceva acum si in al 2-lea rand daca ar fi asa.. atunci ar trebui ca mintea ei sa functioneze BRICI. Si avand in vedere cate prostii, si aberatii spune la toate subiectele, cat se contrazice si cat isi da cu stangul in dreptul ..ma indoiesc ca ar fi asa. | ||
|
oana81 Postat pe 18 Mai 2008 14:19 |
||
|
Oana..ce sa fac..tot cu tine vorbesc...iti spun un secret..chiar imi place de tine..ca esti bataioasa...imi plac oamenii care isi sutin parerile si crezurile ...insa ..asta nu inseamna ca trebuie sa fiu de acord cu tine... Fi tu.... mai desteapta si arata-ne ..cum e sa nu dai cu sangu-n dreptu...De frumoasa esti frumoasa...recunosc..mai ai un pic si ma ajungi ..(gluma!!!!) ...chiar esti simpatica...insa cred ca.. in ciuda anisorilor in plus ...ai mai multe lipsuri ..nu e o rusine ..si eu am ..si multi dintre noi .. Chiar crezi ca esti tu in masura sa-i zici cat de BRICI trebuie sa-i mearga minte...Nu-ti bate capu fetito ...fa ceva sa-ti mearga tie BRICI ... si lasa oamenii sa vorbeasca.. spune tu ceva destept..asta in caz ca nu detii tu secretul educatiei supreme ..si a intelepciunii .. |
||
|
mia_mia Postat pe 18 Mai 2008 14:39 |
||
| ai dreptate intr-un singur aspect..sunt bataioasa. Si nu cer nimanui sa fie de acord cu mine. Cer doar ca atunci cand ma contrazice sau devine ironica, acea persoana sa imi demonstreze ca are argumente mai puternice si mai credibile. Lucruri destepte iti pot spune o multime, dar nu sunt sigura ca ai sa le prinzi esenta. Am dreptul sa spun ce am eu chef si atata timp cat nu e vb de tine nu ar trebui sa te intereseze..daca tot vb de intelepciune. Mie imi merge mintea suficient de brici incat sa nu scot pe gura prostii de rasul lumii si aberatii. Si inca ceva.. anisori in plus nu am deloc.. si lipsuri, nici pe-atat. | ||
|
oana81 Postat pe 18 Mai 2008 14:48 |
||
| si revenind la acest subiect..daca tie ti se pare normal sa auzi pe cineva care crede ca animalele fac sex anal si sa nu reactionezi..e problema ta. Mie mi se pare de bun simt sa incerc sa scot macar pt 1 secunda acea persoana din ignoranta. Mai ales cand pers sustine ca e ceva copil-minune, care a facut scoala 3 in 1. | ||
|
oana81 Postat pe 18 Mai 2008 14:51 |
||
|
eee nu ca vrei sa ma scoti din minti dumneata donsoara... Eu sunt ironica...ironia nu se argumenteaza ..nu se explica draga mea...ironia se simte si se intelege...daca tie ti-e greu sa faci lucrul asta...nu e problema mea.. Apropo de lucruri desptepte...oratori suntem toti nu crezi???Unii mai mult ca altii ...altii mai prost ca altii ..Faptul ca te controlezi problabil sa nu scoti pe gura prostii ..sa nu rada lumea de tine ...e un lucru bun ..te stapanesti destul de bine ...se putea si mai bine ..dar ..nu pot sa cer unui om prea mult...ca se supara... Anisori in puls ai (comparativ cu mine) sunt mai tinerica un pic ..si mai dragalasa ..dar ramane intre noi ...Lipsuri cum am mai spus..si nu-mi place sa ma repet ..dar tie o sa-ti argumentez...ca stiu ca ai nevoie de explicatii suplimentare...lipsuri are toata lumea draga mea idealista...Probabil ca si tu ai ..dar ca sa placi tuturor..si sa aplici un pic falsitatea pe care ai SPUS CA O PRACTICI ... refuzi realitatea... Culmea e ca si eu pot spune ce vreau cui vreau ..indiferent ca e vorba de tine sau de altcineva..ai o problema ..rezolv-o draguto ...asha se face cand esti pusa in fata unei astfel de situatii ..si daca poti bineinteles... In fine,..ma retrag pe ziua de azi ..te las sa intelegi ironiile...si sa traiesti fericita in lumea si fiinta ta fata de lipsuri ... O duminica placuta..!!!! |
||
|
mia_mia Postat pe 18 Mai 2008 14:58 |
||
|
Sunt animale draga mea ...care au o singura gaurica..te las sa te documentezi sa-l descoperi ...te ajut eu saptamana viitoare daca nu-i dai de cap..animale la care sexul vaginal e acelasi cu cel anal ...Am vazut ca esti plina de bun simt ...noroc cu tine pe forumul asta..ne mai scoti din ignoranta..da da da...multam... |
||
|
mia_mia Postat pe 18 Mai 2008 15:03 |
||
| mia mia.. eu am inteles intotdeauna ca invidia e mare chiar daca nu am simtit-o niciodata. E nasol asa-i? Dar sa fi si mai tanara si mai invidioasa..asta mai rar! :)) Si mai grav.. dar ma rog..trebuie sa convietuim toti nu-i asa? Asa ca..draga mea.. intelegi ce vreau sa spun, ca doar emani inteligenta. Mai multe nu am ce zice, ca nu am cui. Si nu are rost. Multi vad putini pricep..bine ca esti tu dragalasa.. :D Imi pare rau ca nu am reusit sa fiu falsa si sa te impresionez..sa ma fac placuta.. :))))) | ||
|
oana81 Postat pe 18 Mai 2008 15:05 |
||
| Nu am fost mereu de acord cu ce a postat Cleopatra insa cred ca parerea ei ar trebui respectata si ceilalti sa isi expuna propria parere vis`a `vis de subiect fara a face referire la religia sau clasele pe care le are.Astea sunt rautati gratuiti provenite probabil din lipsa de preocupare. Ma amuza felul in care unele persoane se leaga de altele fara macar sa le cunoasca ... si bine face Cleopatra ca nu se oboseste sa dea replica , la fel as face si eu :)ma lasa rece parerile 'virtuale' | ||
|
Kittynelle Postat pe 18 Mai 2008 17:51 |
||
|
HAHAHAHA!!!O, draga Mia, ai spus cea mai mare prostie!Mamiferele. insist mamiferele au acelasi aparat reproductor ca si oamenii; anusul face parte din aparatul excretor.Cred ca trebuie sa inveti putina biologie(clasa a saptea)! Oana, n-o lua in seama , si nu te pune cu prostii ca te rapun! Iar referitor la comentariul Cleopatrei, draga mea Dumnezeu este sus si VERDE!Hahahaha , faceti dragoste ca nimic nu e mai frumos pe lume!!! |
||
|
Postat pe 18 Mai 2008 17:52 |
||
| vaaaiiii de mine..!! abia acum am vazut ..hahahahahahahahahaaaaaaahahahahahahaaaaaaaaaa!!! mor de ras..animalele au o singura ,,gaurica,,..doamne fereste..MIA ,gata, ai spus tot. Ti-ai dat si tu cu firma-n cap! hahahahaha...Ai dreptate cookie, multumesc. Cu prostii nu trebuie sa te pui, ca te rapun. In cazul fericit in care nu se auto-elimina. :)) Mare dreptate ai. O sa-ti urmez sfatul. | ||
|
oana81 Postat pe 18 Mai 2008 18:35 |
||
|
offf offf offff draga mea prajiturica...cred ca nu ai notiunea de citat...pentru ca am realizat cu stupoare ca asta a fost intentia ta..sa ma citezi ....nu gasesc in postul meu cuvantul mamifere...Mamifera esti tu draga mea...ca nu te compar cu animalul bata-l vina ...si ce-i drept ai si niste cunostinte de clasa a 7 ...si atat.. Asa ca ma simt obligata sa-ti raspund ..sa te luminez la capusoru tau de prajiturica ...anusul draga mea la animale (mai exact..ca stiu ca-ti trebuie explicatii ...la unele animale acvatice....PS. nu toate animalele sunt mamifere...da?!?!?!?!)...tine loc si de guritza..cam ca la tine ..ca sa fiu ironica cum v-am obisnuit sa fiu...adica scoate pe guritza si excremente..adica gaurica aia a animalului este si guritza, si curuletz...si e folosita uneori si pentru reproducere...cand ea nu se face asexuat..Sa stii ca nu am chef sa-ti tin lectii de biologie ..daca vrei mai multe amanunte pune mana pe carte dulceatzo..si mai lipseste-te de rasul asta ridicol si in scris...asha ca o parere... |
||
|
mia_mia Postat pe 18 Mai 2008 18:46 |
||
| deja a-ti dat-o in SF-uri,a-ti ajuns la animale ,cine a postat subiectul acesta ,sigur se referea la oameni,,,,,,,,,,,,,,,,,,,sau asa cred,,,,,,,,,oricum intelege-ti ce vre-ti | ||
|
wdy Postat pe 18 Mai 2008 18:57 |
||
| hahaha..incearca sa se scoata.. te pomenesti ca de fapt d-zeu a zis sa nu facem dragoste in pozitia care imita actul sexual al molustelor sau al unor scoici de pe fundul marii..care nu mai sunt animale..hihihi.. si nu face diferenta intre ironie si nesimtire.. dar oare de ce nu ma mir???? COOKIE, urmez sfatul tau.. Promit! :) Oricat de greu mi-ar fi. | ||
|
oana81 Postat pe 18 Mai 2008 18:58 |
||
|
oanutza mamica..ar fi ideal sa urmezi si tu pasii prajituricii ...in caz ca te-ai impiedicat in ras..Si oare chiar ai curajul sa te auto-elimini iubita..??? Eu sunt o dragalsa cum ti-am mai spus..dar cred ca proasta nu te-am facut ...pentru ca nu stiu ...stiu doar ca esti limitata...cu niste cunostinte vagi si iti place sa dai impresia ca esti atotstiutoare... Pentru cultura ta generala...eu nu sunt ipocrita..si-mi recunosc lipsurile si defectele... Nu mai imi bat capu ... cred ca france are dreptate im anumite privinte ....cu oamenii de pe formul asta... |
||
|
mia_mia Postat pe 18 Mai 2008 19:04 |
||
|
FARA COMENTARII... |
||
|
Postat pe 18 Mai 2008 19:17 |
||
| vai ,vai ,vai, ce sa postat si ce vb voi.nu mai loviti ata in animale ca ele sunt mai fidele fata una de alta,se respecta mai mult in turma fata de noi oameni, daca ar putea sa vb ele de noi nu stiu cum ar fi.indiferent de religie tot omul a scris-o,si a interpretat-o dupa relia si capacitatea lui de gandire.2. animalele nu fac sex,ele doar se reproduc pt as pastra si mentine echilibru in univers.noi spunem ca ne deosebim de animale ,prin capacitatea de a deosebi binele de rau,adica avem creier si/sal folosim, fiecare avem doza de hormoni mai mica sau mai mare,in functie de individ ii folsim ata /cat si cu cine avem posibilitatea, nu am incercat sexul anal nici activ /nici pasiv,nu sunt nici pentru nici impotriva,cred ca pt noi barbati a fi activ este o fantezie. pt femei am inteles ca este o posibilitate de a se excita mai mult decat cel vaginal, pt barbati pasivi nu este altceva decat o dereglare psihica.pt femei este un mod de a se exprima mai mult de ceea ce este, cred ca nu conteaza sexul cum il faci ,unde. atata timp cat nu grevezi persoana,si societatea. | ||
|
Grizzly Postat pe 18 Mai 2008 19:27 |
||
| oana 81 esti facuta "prajiturica" , nu pot sa cred...hmmm, ce atitudine...nu le convine draga ca esti frumoasa, ai un job si un sot si mai presus de toate ca esti fericita....ha ha ha ce bine mi pare ca se oftica lumea rea si invidoasa:)))) ce ma amuza asta ..te pup | ||
|
claudia_s Postat pe 19 Mai 2008 00:00 |
||
| mersi claudia.. chiar nu imi face placere sa vad lume rea si invidioasa. Nu ma intereseaza prea mult ca ma ataca acum pe mine pt ca nu e prima data, si nici nu sunt singura patita..am mai vazut..au mai fost din astea. Am atacat si eu dar diferenta e ca am facut-o pt ceva, nu asa..de ciuda. Insa e trist sa vezi cata lume rautacioasa exista. De ce se mai mira ca traiesc toti intr-o lume de c..t ? Si, ca sa vedem partea buna a lucrurilor(eu sunt super pozitiva) ..chiar imi place acest,, nume,, ..prajiturica.. :)) Ma duce cu gandul la ceva dulce, aromat si pufos.. Daca stam bine si ne gandim nu toata lumea poate fi o prajiturica!! Unii sunt muraturi.. ;) | ||
|
oana81 Postat pe 19 Mai 2008 00:55 |
||
|
Numai asha ...de dragul conversatiei ...prajiturica era Cookie 84...e necesara o engleza minima ... Oana ma bucur ca esti invidiata...nu de mine insa..eu nu pot decat sa te admir pentru realizarile tale...si de aici ...iti spun bravo tie.... Cat despre ofticat...probabil ca daca eram ofticata..va injuram ..io stiu ce mai faceam ..va hartuiam pe acilea pe forum.... deci ..sa va zic un secret..."ofticata" of fi fost eu pentru altele...in nici un caz pentru un post al cuiva...sot al altcuiva...si asha mai departe... Asha ca fratilor (surorilor) :) simtiti-va bine ...ca eu una o fac.. |
||
|
mia_mia Postat pe 19 Mai 2008 07:44 |
||
| Si ca sa nu para ca vorbesc numai cu cateva de pa aici ...faceti fratilor sex cum puteti ..unde puteti si "unde" va place...Se poarta sa fi kinky ...cu catusa...fara...biciuti ..sau nu ...important sa va simtiti bine ...si s-o faceti de placere si cu multa multa dragoste...merge si mai putina dragoste..daca se intampla sa ai parte de mai putina ..sa-ti placa e principalul .. | ||
|
mia_mia Postat pe 19 Mai 2008 07:59 |
||
| mia..dupa ce stau si citesc comentariile tale ajung la concluzia ca, daca nu ai fi atat de rautacioasa de multe ori, ai fi chiar simpatica. Si o spun fara urma de ironie.. pt ca mintea iti merge, se vede. Ironica esti..(un lucru care-mi place la oameni). Dar ironia asta ar trebui folosita in mod pozitiv si ,,amuzant,, nu negativ si rautacios.. si ai fi super simpatica, pe bune. | ||
|
oana81 Postat pe 19 Mai 2008 12:11 |
||
|
ei na ca ne facem si complimente acum ...mersi ...si nu o spun ca sa-ti intorc favorul ..si tu esti simpatica.. Ei si o iau de la capat..ca sa fi amuzant si pozitiv ..faci glume ..cand esti ironic .faci glume mai altfel...cum zici tu ...probabil un pic rautacioase...dar nu din rautate le zic...imi vine mai usor ..sa dau exemple mai bune ...Si sunt super simpatika, pe bune ....si modestia nu e punctul meu forte cand vine vorba de asta... Va pup ...sa aveti o zi plina de sex..intoate pozitiile ...pe unde stiti ca va place..(asta-i o ironie ...simpatica cred...pentru unii mai nonconformisti in ceea ce priveste sexul anal) ...pupici |
||
|
mia_mia Postat pe 19 Mai 2008 14:01 |
||
| mia- oana81-sunt emisiuni; DIN DRAGOSTE,IARTa-MA,etc cred ca va urmariti una pe alta,sunteti doi magneti de poli diferiti da nu puteti una fara alta. | ||
|
Grizzly Postat pe 19 Mai 2008 15:28 |
||
| oana e o persoana minunata si vb in cunostinta de cauza..nu ne cunostem chiar daca locuim in acelasi oras. Dar ea a intitiat o campanie pt copii orfani si foarte saraci care este demna de lauda..nu sunteti voi in masura sa-i spuneti falsa sau mai stiu eu cum, pt ca deocamdata ce face ea nu faceti multi dintre voi. Asa ca uitati-va intai la voi in suflete. din partea mea draga oana, esti de admirat si te felicit pt curajul si bunatatea ta. succes. | ||
|
Postat pe 19 Mai 2008 16:13 |
||
| mia_mia ia pune si tu o poza cu tine sa te vedem si noi k te lauzi fara dovezi...oricum acum orice poza ai pune nu ai cum dovedi k esti tu:)))))ar fi culmea sa pui o poza cu tine asa cum esti... | ||
|
claudia_s Postat pe 19 Mai 2008 17:47 |
||
|
Iubita mea Claudia S ... vorbim despre sex aici ..in orice fel...Vrei poza cu mine ??? Crede-ma pe cuvant cant iti spun ca nu esti genu meu ...:)) Nu ma face sa-mi fac o impresie gresita despre inclinatiile tale sexuale...Dar eu stiu ...propune ceva ..vad eu daca pot sa ma ridic la asteptarile tale !!?!? Un pupic dulce dulce si apasat ..pentru Clauditza... Si da ....am inteles...Oana esti o persoana minunata...bravo bravo bravo ...de 3 ori bravo ...si tine-o tot asha ..Nu am afirmat eu contrariul ..Vii la Din dragoste daca te chem??? :) |
||
|
mia_mia Postat pe 19 Mai 2008 18:07 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| CE TREBUIE SA FACA O FEMEIE SA FIE SEXY IN OCHII IUBITULUI!!! | 139 | De la: Salina_SUSESI_Timisoara 14 Septembrie 2010 10:59 |
| Sex party Sibiu | 1 | De la: kudika_12624 4 Martie 2013 02:41 |
| Cu ce vã îngriiți tenul? | 4 | De la: Nadejda_Croitoru_1 20 Iunie 2016 22:32 |
|
|
||
| Topic pentru intrebari idioate .....!!!! | 371 | De la: cristiana_cris 25 Septembrie 2009 15:51 |
| Ce fel de fete gasesti la astfel de saloane in care se practica masajul erotic? | 39 | De la: Crina_1988 20 Februarie 2016 16:09 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.