Setari Cookie-uri

Sexul oral si anal-pro si contra

Offf acum vazui cine te-a confundat Oana cu prajiturica..Clauditza....ea e ...
Engleza asta..grele grele ...
P.S. pentru Clauditza..s-ar putea sa fac o exceptie ..s-o invit la un sex in grup ..ca tare-i simpatika ...:))Nebunatic-o ..care vrei tu poza cu mine ......:d
mia_mia
Postat pe 19 Mai 2008 18:27
mia_mia draga... nebunatico se scrie impreunat sau ai gresit ai despartit asa din graba....:)))gramatica asta a lb romane...
claudia_s
Postat pe 19 Mai 2008 18:31
pe oana o chemi la Din Dragoste sau pe mine?
claudia_s
Postat pe 19 Mai 2008 18:33
si poza era nu ptr mine....ptr toti cei care s-ar saturat de tine pe forum
claudia_s
Postat pe 19 Mai 2008 18:34
Ei na ca-i si desteapta...stie si gramatica..Pe bune acum ..chiar as vrea un sex in grup cu tine ..Imi place cand ma corecteaza cineva ..sa-mi zica...Asa iti place iubita??? Offf iar ai despartit gresit ...o sa te pedepsesc...Nu pot decat sa-mi imaginez...
Pe oana draga..ca ea e buna de iubit ..tu de f..Vai dar ce zic???!?!? Scuza-ma pe bune ...Pe tine te chem la Iarta-ma ??!! am pus bine cratima?
Daca s-au saturat de mine ...ce folos poza??? Aucccciii...Nu ma face sa-mi schimb parerea...ca te vad in poza asta..si te doresc deja ...
Inca un pupic apasat...dulceatz-----ooooo
mia_mia
Postat pe 19 Mai 2008 18:47
Ei si cum am obiceiul asta al oanei ..sa nu intorc si obrazul celalalt... prea putin conteaza gramatica...ca vad ca tu scrii bine de scris...cu acordurile stai mai prost...Citat...si poza era nu ptr mine....ptr toti cei care s-ar saturat de tine pe forum ... gaseste tu greseala ...OFFFF si inca un pupic ..ca nu mai pot de dragu tau ...
mia_mia
Postat pe 19 Mai 2008 18:50
lasati-o pe mia mia in pace; eu cred ca ar trebui sa ne fie mila de ea.am impresia (poate gresesc) ca e o fetita frustrata si chinuita si a gasit forumul asta sa se exteriorizeze.
poate iti lipsesc cei dragi; nu mai fi asa de suparata pe toti, nimeni nu iti vrea raul!
relaxeaza-te!

Postat pe 19 Mai 2008 18:50
mda .....are ceva probleme...in fine, numai k nu mai e o fetita, are 25 de ani si mintea unei copile, trebuie sa o intelegem.
claudia_s
Postat pe 19 Mai 2008 18:55
Si de o prajiturica e nevoie ...in trei si mai bine..Ti-e mila de mine??Vai cat ma induiosezi ...mi-a dat o lacrima ...Pe bune acum ...lasand gluma la o parte...cred ca glumele mele sunt prea sarate pentru unii ...si unii chiar nu le inteleg...Eu sunt relaxata..ma distrez si eu un pic ..
Presupun ca nu-mi vrea nimeni raul ...ca doar nu o sa va apucati de matanii si vrajitorii la adresa mea..cum nici eu nu doresc raul la nimeni ...
Eu zic mai bine ...Clauditza...sa te scot la o prajiturica...poate poate...cine stie...
mia_mia
Postat pe 19 Mai 2008 18:56
Pot sa fiu fetitza ta Clauditza...daca vrei!?!??
Bai voi chiar nu stiti de gluma ..care-i frustrat aici ??
mia_mia
Postat pe 19 Mai 2008 18:58
AR FI DELICIOASA O PRAJITURA INSA COMPANIA CEA MAI BUNA NU ESTI TU CU SIGURANTA
claudia_s
Postat pe 19 Mai 2008 19:04
SI MIA DRAGA NU MAI FACE ABUZ DE .... CA S-AR PUTEA SA RAMAI NUMAI CU ......:)))....
claudia_s
Postat pe 19 Mai 2008 19:06
nu stiu, pe mine nu ma face sa rad; mia, cred ca te uiti prea mult la serialul house , sau la american idol si iti place simon?
poate n-ai nici habar de cine iti vorbesc.sunt exemple de persoane ironice.lor le sta bine si in plus obtin efectul dorit.
tu in schimb ...
toata palavrageala asta n-o sa duca nicaieri; eu nu imi expun parerile ca sa ma jigneasca cineva(toti suntem capabili sa jignim, sa spunem o vorba buna e mai complicat). am intrat aici pt ca imi era dor si dialogand cu voi am crezut ca ma voi simti macar in mica masura ca acasa.
evident am gresit ...

Postat pe 19 Mai 2008 19:12
nu tipa la mine Clauditza...ca ma inhib ...si dupa iti trimit msg privat...
Daca ti-e greu sa ma urmaresti ..cu cititu...printre puncte puncte...pot sa n-o mai fac...dar doar daca ma rogi frumos...:))
Hai gata cu gluma ..ca nu mai tine ..oamenii astia vorbesc aici de sex si tu ce faci ??? Te impidici de cateva punctuletze...Da-o-ncolo de treaba...
Mai bine zi .... Cum iti place mai mult??/Sexul ma refer...asha imi fac si eu o impresie mai buna daca urmeaza ceea ce planuiesc eu cu tine...hehehehe..Ti-am pus gand rau ..pustoaico...
mia_mia
Postat pe 19 Mai 2008 19:13
Prajiturico ..si sper ca nu te jignesc.. ca nu vad unde si cum ...eu nu m-am luat de viata ta..si nu te-am jignit ...jignirea suna altfel iubita mea..
Uite ce iti propun eu ..pentru ca ai spus ca ai intrat aici sa-ti spui o parere ...si sa dialoghezi...ei ce te tine fata mea?? Sper ca nu eu ..ca mi-ai da prea multa importanta in cazul asta.si nu de asta am eu nevoie ...crede-ma ...
Ai ras de ce nu trebuia...si ti-ai spus parerea ..cu care nu am fost de acord...asha si??? Dialogheaza draga mea...nu iti lasa dreptul asta sa fie suprimat de nimic ..de mine in nici un caz...
bravo celor care stiu sa guste o gluma ..o ironie ..si care nu se ofenseaza..si celor care stiu sa sa-mi dea peste nas.. cum a fost luciana ...care m-a facut s-o vad cu ochi mai buni pe Oana ..cu tot cu parerile ei ...Oana ...vezi ce fac da?:))
Offf ce simpla e viata asta..si ce ne place s-o complicam ...
In rest...imi sustin parerea ..sexul e bun ..cand se face cu cap ..si cu cine trebuie ..si unde crede fiecare de cuviinta...
O seara placuta tuturor...vorba lu Stef...vulpilor!:))
mia_mia
Postat pe 19 Mai 2008 20:07
Oral-Anal....1-0 pt oral :)) ce pot sa zic...fiecare face ce simte si ce are chef cu partenerul...orice e posibil in pat,doar daca amandoi vor,in cazul unui cuplu,in cazu unui menage a trois,sau mai stiu eu cati,aia oricum fac de toate :))

Postat pe 19 Mai 2008 20:38
LA OCHIU' MARO !!!!!!!!!!!!!!

Postat pe 19 Mai 2008 20:38
bai chaios ce ma amuzasi! :)))
urmaresti cu mare interes subiectu'...

Postat pe 19 Mai 2008 21:35
mia_mia numele meu e CLAUDIA nu clauditza, clar? k si de la mia diminutivul este MIUTZA si nu cred ca iti convine....da?
claudia_s
Postat pe 19 Mai 2008 22:23
stie careva ce tot vrea domne sa zica cu OCHIU` MARO...ca se repeta cu comentariul asta :))
Kittynelle
Postat pe 19 Mai 2008 22:28
mmm, dak nu ne zice chiar domnul degeaba....sa ne explice
claudia_s
Postat pe 19 Mai 2008 22:35
asta e maciuca al nostru si face comentarii pline de substanta.explica-te prietene ca nu sintem asa culte precum domnia ta.

Postat pe 19 Mai 2008 23:20
o avea omul probleme cu CLOACA ???????:)))CEVA MANCARIMI???????=)))))))

Postat pe 19 Mai 2008 23:26
:))))) doamneeeeee :)))) acu incepu dl asta cu maro
claudia_s
Postat pe 19 Mai 2008 23:37
stefule ce caui pe aici ca locul tau e la matrimoniale.o lasasi pe scorpiuta sedusa si abandonata si venisi pe aici unde se vorbeste de sex.pai socru serios esti tu?????????????na ca te-am prins.fetelor.........octaia,nasa uitati unde umbla stef si noi visam o nunta............

Postat pe 19 Mai 2008 23:43
eee ..si eu pe aici!!nu vezi ce fustita si ce fundulet are claudita s:)))dar se sperie cam repede.:))Claudia,,poti sa ne spui si noua, ce-i aia cloaca???:))

Postat pe 19 Mai 2008 23:50
ce e mai asa de greu!cauta si tu in dictionar si lasa fata ca tu ai treaba cu soacra!

Postat pe 19 Mai 2008 23:54
HEIII,citeste primul post de sus!!si urmatoarele...,fata ma confunda cu maciuca;)))iar termenul l-am folosit eu...,deci il cunosc:))

Postat pe 19 Mai 2008 23:59
ati mutat aici matrimonialele? :))
oana81
Postat pe 20 Mai 2008 00:00
dupa ce ai iesit ,,ti-am postat ceva frumos!!dar...tu m-ai abandonat,m-ai lasat pe mana vulpilor..:))cotoharle..:))

Postat pe 20 Mai 2008 00:06

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Aceasta este o intamplare adevarata ! Vorbeam odata cu o fata la telefon... 16 De la: Baiat_virgin 16 Iunie 2012 18:35
VA CER O PARERE 26 De la: Boca 28 Ianuarie 2010 18:59
Vreau sa urmez un master in psihologie si am nevoie de putin ajutor. 10 De la: valivieru96 8 Iulie 2009 15:09
vreau sa cunosc doamne casatorite pt le oferi orice fantezi doresc eu am 30 ani din buc 0766915704 madalin buc 5 De la: kudika_22665 3 Decembrie 2012 17:25
De ce? 62 De la: soraderazboi 1 August 2010 01:06