Setari Cookie-uri

Sexul oral si anal-pro si contra

mai, era vorba de animalul de companie si trebuia sa fiu on topic...
Lucia1971
Postat pe 6 Martie 2009 18:45
Cand spuneti animal de companie va referiti la barbatul catelus ce sta mereu langa piciorlul femeii si da mereu din 'codita' gt sa execute orice comanda? sau este vorba despre Doberman-ul ori Rottweiler-ul jucaus
G_Bogdan
Postat pe 6 Martie 2009 19:17
Airedale Terrier
Lucia1971
Postat pe 6 Martie 2009 19:24
De la: Lucia1971, la data 2009-03-06 19:24:24Airedale Terrier

Are potential, este cel mai inalt de din rasa Terrier ,ager,voinic ,bun asa
G_Bogdan
Postat pe 6 Martie 2009 19:30
De la: ilyescorina, la data 2009-03-06 18:37:16de ce nu cu o dama de companie nu se poate face sex animalic?..............

Care-i problema draga, cu tine nu poate sa faca sex animalic ? Vrei sa se duca la alta ! Mai,mai, danutzo, iar iti pierzi capricornul

Postat pe 6 Martie 2009 20:32
capricornul meu nu face sex animalic nici nu se duce la alta e cuminte care e problema.........?
ilyescorina
Postat pe 6 Martie 2009 21:58
alexandra_blonda
Postat pe 7 Martie 2009 16:40

Postat pe 11 Martie 2009 08:58
sunteti cam aiuriti unii dintre voi , am gasit si eu pe google blogul asta si sincer era sa cad jos de pe scaun dupa ce am vazut tampeniile care va debiteaza capul ala cu 2 neuroni , cu unu mai mult ca gaina ,ala care iti spune sa nu te c a ci in propia curte de langa lacul fara fund. Sunteti cam prostute unele fete....De ce ai vrea sa incerci sexul oral? Crezdeti ca e ceva bun , ceva frumos sau va face sa va simtiti mai bine decat sexul normal? Pura curiozitate strica mult in ziua de azi. E ceva frumos sa ajungi o carpa si sa rada toata lumea de tine,sa te arate cu degetul pe strada, sa fii ultimul caine si sa isi bata joc de tine toti boii? Eu cred ca faceti confuzie intre acadica si p u l a dragele mele

Postat pe 11 Martie 2009 09:05
Jojonel...lasi o impresie ridicola la adresa ta prin ce ai exprimat mai sus....Scuza-ma ca te intreb,dar nu inteleg de unde ai tras tu concluzia ca daca o fata face sex oral prietenului ei,ea va fi aratata cu degetul pe strada,sau va rade toata lumea de ea si va fi catalogata "colorat" ?? Ti s-a intamplat tie asa ceva? De unde frustrarile astea? Eu zic ca mai toate femeile fac diferenta intre cele doua elemente descrise de tine mai sus,dar vad ca tu nu o faci mental...daca intelegi la ce ma refer,daca nu....fericiti cei saraci cu duhul! Nu e vorba de pura curiozitate....nu numai asta e motivul pentru care femeile o fac...ci din pura placere! (indif daca oferi sau iti creezi,totul se rezuma la placere)

O zi buna iti doresc! Si mai asteapta sa cresti un pic pana sa mai intrii pe "google blogul asta" Apropos! Ma intreb oare ce cuvainte ai scris tu pe google de ti-a aparut acest "blog" si mai ales acest topic! ;)
Rorry
Postat pe 11 Martie 2009 09:18
De la: ilyescorina, la data 2009-03-06 21:58:22capricornul meu nu face sex animalic nici nu se duce la alta e cuminte care e problema.........?

Aha, si camila ce zicea?
Mai Danutzo, mama... eu ti-am mai zis, ca sa pretinzi ca esti altcineva, trebuie mai multi neuroni decat ai tu...
Da' ma rog, am priceput cum sta treaba: te-ai prins ca lumii pe Kudika, i s-a facut asa, pe la stomac ( ) de lamentarea aia continua impotriva unui singur subiect... Frate, da' ti-a trebuit ceva timp sa pricepi... UN AN?? Stii tu cum e: idei putine si fixe
Acu' nu mai conteaza, ti-a venit ideea a buna. Si anume, daca vrei sa fii acceptata intr-o societate, nu umbli urland ca toti sunt niste.... cum era aia, ca am uitat ... A! da! Taraturi
Nu e ironic ca tu cauti compania "taraturilor"? ... Si acum, hai sa iti mai povestesc o chestie, ca deja toti suntem de acord ca nu esti tu asa de brilianta sa o fi sesizat singurica: Bai baiete, fii atent unde scuipi, ca s-ar putea sa vina momentul sa lingi
sau: Nu da cu mucii'n fasole daca nu ai altceva de mancat (concluzii logice, dupa zicale din batrani)
Dor_a
Postat pe 11 Martie 2009 09:22
salutare....
pisicuta_rea
Postat pe 11 Martie 2009 09:23
daca esti contra inseamna ca trebuie sa ii condamni pe cei care fac? am vazut ca unii asa fac. eu am incercat de toate, dar la anal am renuntat pentru ca m-a durut, nu pentru ca e "animalic". chiar cunosc o fata care nu face decat anal si ii place. prin sex oral cred ca oferi si primesti placere, nu faci pentru ca e la moda, sau nu e asa?
Flooo
Postat pe 12 Martie 2009 11:04
De la: elena_sunita, la data 2009-02-18 16:59:12mss bebemik...dar vezi u...vreau si o voi face kci sunt genu d pers kre dak isi p[une ceva in kp o face...dar vezi u...nush cum sa fac la faza cu durerea..u zici k nu e cn stie ce,dar vezi u,prietenu meu are penisul in erectie d 21-22 centimetri,si e km gros pt k abia pot sa il cuprind cu o mana si ma gandessc...dar oricum...tot raul spre bn msss pt incurajare:D:D

COiiiis las-o dracu ce e elefant :)))))))))) nu imi vine sa cred...pai daca de abia o cuprinzi cu mana inseamna ca diametru tau de cat e:)))))
BERBEACA
Postat pe 12 Martie 2009 16:25
fratilor...cind scrieti asemenea topicuri....va ginditi inainte sau scrieti doar asa sa nu va pliktisiti?....
mikela_my
Postat pe 12 Martie 2009 16:26

COiiiis las-o dracu ce e elefant :)))))))))) nu imi vine sa cred...pai daca de abia o cuprinzi cu mana inseamna ca diametru tau de cat e:)))))[/quote]

nu e draga elefant...o are si el mai mare ce vrei....nu ai vazut k a dat la televizor k cel mai mare penis a fost d 34 d centimetri? asa k......si nu inteleg kre e problema pana la urma...o are mare asta e....l-a inzestrat bunul dumnezeu
ubytha_ubiii
Postat pe 12 Martie 2009 16:57
atata timp cat exista incredere intre parteneri ,nu vad care e problema.totul este permis in cuplu.atata timp cat sunt amndoi de acord....e ok.!!!!!!!!totul e de cum privesti lucrurile.nu forteaza nimeni pe nimeni...dar merita incercat..
simdenis_tgr
Postat pe 12 Martie 2009 17:05
De la: emyia, la data 2008-01-17 11:18:28De ce multa lume nu recunoaste ca practica sexul oral si anal? Pt sexul normal nimeni nu are inhibitii in discutii, e ceva 'normal' pt toti.Dar ce inseamna 'normal'? 90% din oameni practica sexul oral,insa doar jumate din acestia recunosc.Cu sexul anal nu stiu care sunt cifrele, insa cred ca este si el practicat de un nr. mare din populatie.Adeptele/adeptii caruia sunteti?

E firesc sa fie asa. Doar lumea se imparte in doua categorii: Cei care o fac, si cei care n-o recunosc!
cristinarudi
Postat pe 12 Martie 2009 18:56
De la: cristinarudi, la data 2009-03-12 18:56:32
De la: emyia, la data 2008-01-17 11:18:28De ce multa lume nu recunoaste ca practica sexul oral si anal? Pt sexul normal nimeni nu are inhibitii in discutii, e ceva 'normal' pt toti.Dar ce inseamna 'normal'? 90% din oameni practica sexul oral,insa doar jumate din acestia recunosc.Cu sexul anal nu stiu care sunt cifrele, insa cred ca este si el practicat de un nr. mare din populatie.Adeptele/adeptii caruia sunteti?

E firesc sa fie asa. Doar lumea se imparte in doua categorii: Cei care o fac, si cei care n-o recunosc!

Nu neaparat.Eu cred ca este ceva intim si nicidecum tabu iar lumea reactioneaza ca atare.Oricum mi se pare ca sexul oral nu mai este demult considerat un subiect ascuns si castiga pe zii ce trece cat mai multe batalii spre perceptia generala de normalitate.Cu sexul anal...mai avem.
VisareInVant
Postat pe 12 Martie 2009 19:04
lumea se imparte in doua categorii cand e vorba de sex oral in cei care fac si recunosc si cele care fac si nu recunosc
ilyescorina
Postat pe 13 Martie 2009 20:06
De la: ilyescorina, la data 2009-03-13 20:06:18lumea se imparte in doua categorii cand e vorba de sex oral in cei care fac si recunosc si cele care fac si nu recunosc

Deci...pana la urma faci !
Hai ca nu a fost atat de greu sa recunosti !

Postat pe 13 Martie 2009 20:11
Tot pe tema asta ?? Danuta ce mai spune? A recunoscut sau s-a spanzurat?
Alexandra09
Postat pe 14 Martie 2009 16:46
De la: Alexandra09, la data 2009-03-14 16:46:01Tot pe tema asta ?? Danuta ce mai spune? A recunoscut sau s-a spanzurat?

Danuta este acum ilyescorina, dar nu recunoaste :))

Postat pe 14 Martie 2009 16:53
oral pro anl contra la seu oral izi creaza placere si te fereste de anumite chestii nedorite boli sarcini etc anal aduce problemele in plus e si multa durere am incercat doar din curiozitate si nu mia placut deloc exista vreao femeie sai fi placut ma rog sai placa asta ?
alina_delicioasa
Postat pe 14 Martie 2009 17:55
De la: oana81, la data 2008-05-18 14:19:22mia iubita mea, vad ca ti-ai facut un obicei din a ma ataca pe mine.. :)) ok, eu chiar nu am nici o problema! Poate eu nu sunt,, doctor docent,, in ceva stiinte psihogico-umane, dar macar nu sustin asta..da, sa zicem ca nu imi place de cleopatra si o intep de fiecare data cand am ocazia. E destul de veche povestea. Pt ca ea singurica sustine ca a terminat liceul, universitatea si 2 ani de practica la 20 de ani!!!! Si a ramas totusi la stadiul de farmacista.. Ceea ce nu cred sincera sa fiu..de nici o culoare. In primul rand nu stiu cat de posibil e asa ceva acum si in al 2-lea rand daca ar fi asa.. atunci ar trebui ca mintea ei sa functioneze BRICI. Si avand in vedere cate prostii, si aberatii spune la toate subiectele, cat se contrazice si cat isi da cu stangul in dreptul ..ma indoiesc ca ar fi asa.

la musulmani sunt 2 tipuri de facultati draga mea.de 2 si 4 ani.cele de 4 ani le fac doar cei fffffff destepti.vorbesc pentru ca stiu.daca gandeste diferit de tine asta nu inseamna ca e proasta.are conceptiile ei si le respect.la fel si pe ale tale.nu toti gandim la fel.eu una respect parerea fiecaruia.si acum in legatura cu subiectul: sexul anal nu-mi place.dar sexul oral da.dar important pentru mine e sa iubesc persoana aceea nu sa fac la orisicine.
roscatika23
Postat pe 14 Martie 2009 18:21
am citit toate paginile aproape legat de subiectul asta....am auzit si eu ca trebuie sa faci clisma,dar de ce neaparat??ce se intmapla daca nu faci?si cand faci asa ceva nu doare??adik cred k e o senzatie f aiurea,nu? (ma refer la clisma)astept raspunsuri...stiu k sunteti de treba si va pasa de toate intrebarile "incepatorilor":)
glumeatza
Postat pe 14 Martie 2009 22:47
De la: bebemik09, la data 2009-02-17 12:28:03 analul si oralul sunt ok ... nu inteleg faza cu durerea.. cand ati facut`o pt prima oara , in pootzolik nu v`a durut ..? dar dupaia a fost bine nu ?? exact la fel e si cu analul ..doare la inceput , si asta depinde de partener si de cat de incordata stai tuh Eu una va asigur .. k este mult mai excitant sexul anal decat cel vaginal.. si sunt foarte multe fete care considera la fel ! Iar cat despre sexul oral ... nu ma dau in vant dar dak partenerul se simte bine , si eu la randul meu la el e ok .. Iar cele kre nu recunosc k fac asta .. e ceva de genul : Exista 2 categorii de femei : Cele care fac sex oral si recunosc , si cele care fac si nu recunosc
si...in ce pozitie ar fi cel mai indicat sa stai pt a face sex anal?
glumeatza
Postat pe 14 Martie 2009 22:54
kiar....in c pozitie poti sta mai confortabil pt k analu sa nu fie asa dureros???
ubytha_ubiii
Postat pe 14 Martie 2009 23:00
of...:(uite k nu ne raspunde nimni:-<
glumeatza
Postat pe 15 Martie 2009 18:27
De la: elena_sunita, la data 2009-03-12 16:57:05
COiiiis las-o dracu ce e elefant :)))))))))) nu imi vine sa cred...pai daca de abia o cuprinzi cu mana inseamna ca diametru tau de cat e:)))))

nu e draga elefant...o are si el mai mare ce vrei....nu ai vazut k a dat la televizor k cel mai mare penis a fost d 34 d centimetri? asa k......si nu inteleg kre e problema pana la urma...o are mare asta e....l-a inzestrat bunul dumnezeu [/quote]

MMM pai daaa da sincer nu cred ca pentru o tipa care are vaginul stramt e chiar o fericire......Si cu televizoru...:)) nu prea ma pasioneaza subiectele din presa internet si asa mai departe...pe bune
BERBEACA
Postat pe 16 Martie 2009 08:05

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Cand incepi sa ai relatii sexuale 32 De la: Tazmanian 9 Iulie 2009 22:31
intalniri 23 De la: gratuit89 4 Decembrie 2009 10:56
10 motive sa fi femeie,10 motive sa fi barbat 15 De la: izza7373 23 Ianuarie 2009 15:32
despre o relatie sexula normala 65 De la: kudika029282 25 Mai 2009 13:28
SEX IN GRUP... Adevarul despre sexul in grup ... descoperirea sexualitatii... recunoasterea fanteziilor erotice ? 358 De la: CraZy_GurL 15 Iulie 2010 07:15