Setari Cookie-uri

Sexul oral si anal-pro si contra

sunt pt orice fel de sex atata timp cat ma simt bine!!! deci k sa nu ma injure lumea si sa raspund la topik DA pro sex oral anal normal in masina in pat in cada pe casa scarii unde vreti voi....la sexul anal nu prea ma pricep am incercat si ma durut dar poate o sa mai incerc sa vad ce senzeishan da...deci atata timp cat ma simt bine si o fac din placere o fac oricum si oriunde dar nu cu oricine....
bruneagra25
Postat pe 20 Februarie 2009 12:40
Sexul este un lucru pe care-l face toata lumea;ca-i normal,anal,oral,in 3,in 4,swing etc este treaba fiecaruia,insa nu este ceva pe care trebuie sa-l strigi in gura mare.Credeti ca faceti vreo favoare cuiva spunand ce fel de sex practicati?(ma refer strict la topic,nu la pers. care au nevoie de ajutor medical profesional)Sexul este o treaba intima,personala....imaginati-va situatia in care mama,tatal,sora sau fratele v-ar povesti experientele sexuale....ati mai putea "trai" cu aceasta imagine in minte? P.S. Faceti ce fel de sex doriti,atata timp cat va face fericiti si NU faceti RAU nimanui!
klarra
Postat pe 20 Februarie 2009 13:22
Pro sau contra sexului anal?
Cand ai o relatie stabila si decizi ca vrei sa mergi mai departe..spui ca faci dragoste.Ei bine,termenul acesta" dragoste",ce ascunde el? Este o denumire data pentru sexul anal/oral?
Nu,cand faci dragoste cu partenerul tau,faci doar sex normal.Sa lasam celelalte 2 forme de manifestare a dorintei intro relatie persoanelor care nu se multumesc cu o singura gaura.
"faceti dragoste oral" intr-o relatie serioasa( caci nu poate fi vorba de sex,cand iti iubesti partenerul,spui ca faci dragoste cu el,nu sex...)?Despre dragostea anala nu mai zic nimic:))
ArtLover
Postat pe 20 Februarie 2009 14:13
De la: ArtLover, la data 2009-02-20 14:13:22Pro sau contra sexului anal?
Cand ai o relatie stabila si decizi ca vrei sa mergi mai departe..spui ca faci dragoste.Ei bine,termenul acesta" dragoste",ce ascunde el? Este o denumire data pentru sexul anal/oral?
Nu,cand faci dragoste cu partenerul tau,faci doar sex normal.Sa lasam celelalte 2 forme de manifestare a dorintei intro relatie persoanelor care nu se multumesc cu o singura gaura.
"faceti dragoste oral" intr-o relatie serioasa( caci nu poate fi vorba de sex,cand iti iubesti partenerul,spui ca faci dragoste cu el,nu sex...)?Despre dragostea anala nu mai zic nimic:))

si u tot in 2009 traiesti?? pt k din cate vad eu aici pt u numa sexul "normal" adik vaginal inseamna iubire....dar cand stai capra cum se cheama?? ce e cu voi oameni buni ati innebunit cu totul?? cum poti sa faci asemenea afirmatii?? cand iubesti un om faci dragoste cu el in toate felurile posibile dak consideri k iti face placere!!! incerci orice iti place repeti nu iti place te opresti si punct (bine sa nu cadem in extreme vei topicul perversiune)....reveniti-va oameni buni!!!!
bruneagra25
Postat pe 20 Februarie 2009 14:34
De la: bruneagra25, la data 2009-02-20 14:34:25dar cand stai capra cum se cheama??

capra capra (din latina)
O sa zica doamna ca daca stai capra nu iubesti, pe pariu!

Postat pe 20 Februarie 2009 14:59
De la: laurathegirl, la data 2009-02-19 17:20:24
De la: ilyescorina, la data 2009-02-19 17:13:12SE VEDE CA DUMNEATA VORBESTI CA UNA DIN COPLERAI ACOLO AI FACUT SCOALA SEXULUI ORAL SI ANAL

nush kre din noi doua a fosst acolo,o data c u stii cum se numeste...yo nu am auzit in viata mea d locul asta...dar vad k u le stii...cred si yo k dak esti satula d locul ala cum naiba sa nu stii cum se numeste si d unde stii k e skrboss???dak nu oi fi satula? cred k esti satula sa fii f....a in toate gaurile posibile d esti asa skrbita.... hai jet...frigidoimi provoci greata
ubytha_ubiii
Postat pe 20 Februarie 2009 16:19
oralul este ok daca il faci cu cine trebui iar anal nu stiu nu am facut o fi bine o fi rau nu stiu
nick28bv
Postat pe 20 Februarie 2009 16:24

acu vazui,parca nu e destul cat esti de proasta,mai esti si din braila

huoooo brailaaaa
matracucu
Postat pe 20 Februarie 2009 16:38
stii ce laura?yo nu am facut referire la tn....din greseala am selectat si mesajul tau kci vroiam sa il iau doar p a lu ilyes aia.....kiar nu ma intereseaza parerea altora....dak esti patroana d bordel asta e prbl ta,dar nu inseamna k toate sunt d la bordel;););)asa k mai intai verifik inainte d a "acuza" d ceva anume
ubytha_ubiii
Postat pe 21 Februarie 2009 22:52
daca citeai topicul atenta si nu luai la intamplare postarea,ai fi vazut ca nu faceam atac la nici o persoana ci doar dadeam explicatzii la expresia folosita de fata.
foarte rar att pe forum,doar cand sunt calcata pe coada de-a moaca,intzelegi?
ca sunt matroana- nu patroana -la bordel nu e problema mea,pt ca nu e problama asta,intelegi?
e doar o indeletnicire plina de surprize in acel topic pe care insa nu ti-l recomand pt ca nu e de tine.
atata tot.
matracucu
Postat pe 22 Februarie 2009 16:21
De la: Roco, la data 2009-02-20 14:59:42
De la: bruneagra25, la data 2009-02-20 14:34:25dar cand stai capra cum se cheama??

capra capra (din latina)
O sa zica doamna ca daca stai capra nu iubesti, pe pariu!

e foarte posibil......
bruneagra25
Postat pe 23 Februarie 2009 08:51
De la: FRANNNCE, la data 2009-02-19 18:31:46
De la: Dor_a, la data 2009-02-19 07:33:43
De la: ilyescorina, la data 2009-02-13 20:09:05da ce aveti mai de vorbiti ca intr-o mahala de ce nu raspundeti la intrebarea forumului daca sunteti pro sau contra sexului oral sau anal eusunt pro sex vaginal si contra sex oral si anal

Fa, du-te'n p u l a mea, si nu o mai suge atat cu "intrebarea topicului" Vorbim de ce vrea p i z d a noastra, e clar? Asa ca daca nu vrei sa ti-o iei in toate gaurile, las-o balta, l a b a trista care esti. Potoleste-te in mortii m a-t i i sau doar asta o sa primesti de acum incolo, e clar?

Nu iti convine, du-te ia un caine vagabond si roaga-l sa te f u t a ca doar ala se incumeta. Hai jet, ca m-ai plictisit cretino...

(si asta a fost o demontratie de "vorbit ca la mahala" ... Am un vocabular bogat, acoperind de la jargon pana la limbaj academic, in trei limbi de circulatie internationala, si DOAR in jargon in alte trei... Vrei sa le incerci? )

Dora.............tu esti fato? pai tu vrei sa spurci forumul?(mai zii ca te iubeste fata)

Laura, Georgia, Frannce nu-sh ce-a fost cu mine.... Cre' ca era inceput de saptamana.... In prima zi la munca sunt cam uracioasa....
Citind ce am scris, nici mie nu-mi vine sa cred ca io am fost aia... Oi fi fost posedata!
Dor_a
Postat pe 23 Februarie 2009 10:01
De la: Dor_a, la data 2009-02-23 10:01:52
De la: FRANNNCE, la data 2009-02-19 18:31:46
De la: Dor_a, la data 2009-02-19 07:33:43
De la: ilyescorina, la data 2009-02-13 20:09:05da ce aveti mai de vorbiti ca intr-o mahala de ce nu raspundeti la intrebarea forumului daca sunteti pro sau contra sexului oral sau anal eusunt pro sex vaginal si contra sex oral si anal

Fa, du-te'n p u l a mea, si nu o mai suge atat cu "intrebarea topicului" Vorbim de ce vrea p i z d a noastra, e clar? Asa ca daca nu vrei sa ti-o iei in toate gaurile, las-o balta, l a b a trista care esti. Potoleste-te in mortii m a-t i i sau doar asta o sa primesti de acum incolo, e clar?

Nu iti convine, du-te ia un caine vagabond si roaga-l sa te f u t a ca doar ala se incumeta. Hai jet, ca m-ai plictisit cretino...

(si asta a fost o demontratie de "vorbit ca la mahala" ... Am un vocabular bogat, acoperind de la jargon pana la limbaj academic, in trei limbi de circulatie internationala, si DOAR in jargon in alte trei... Vrei sa le incerci? )

Dora.............tu esti fato? pai tu vrei sa spurci forumul?(mai zii ca te iubeste fata)

Laura, Georgia, Frannce nu-sh ce-a fost cu mine.... Cre' ca era inceput de saptamana.... In prima zi la munca sunt cam uracioasa....
Citind ce am scris, nici mie nu-mi vine sa cred ca io am fost aia... Oi fi fost posedata!

deposeda-te-ar cine te-a posedat cu posesie posesiva.
love u oricum
matracucu
Postat pe 23 Februarie 2009 13:29
aha....ma rog nici nu vreau sa fac parte.....ti-am ziss doar aia a fosst toata kestia...din greseala selectasem si topicul tau dar asta nu inseamna k trebe imediat sa incepi cu altele......nu sunt ilyes aia....k aia e prea frigida si prea idioata
ubytha_ubiii
Postat pe 23 Februarie 2009 16:23

MISTO!
Mamaaaaaa... ce inceput de saptamina!?
Cred ca ai avut o saptamana SUPER!
Ti-ai descarcat toti nervii aici ....pentru toata saptamina
ella_688_2008
Postat pe 23 Februarie 2009 18:37
De la: ella_688_2008, la data 2009-02-23 18:37:41Fa, du-te'n p u l a mea, si nu o mai suge atat cu "intrebarea topicului" Vorbim de ce vrea p i z d a noastra, e clar? Asa ca daca nu vrei sa ti-o iei in toate gaurile, las-o balta, l a b a trista care esti. Potoleste-te in mortii m a-t i i sau doar asta o sa primesti de acum incolo, e clar?

MISTO!

Ce nervi lume, asta i vocabular, POSEDATA, e putin spus, e o spurcata de femeie, imaginati va cum este viata ei si ce oameni are prin preajma.
lover_woman
Postat pe 23 Februarie 2009 19:21
De la: lover_woman, la data 2009-02-23 19:21:47
De la: ella_688_2008, la data 2009-02-23 18:37:41Fa, du-te'n p u l a mea, si nu o mai suge atat cu "intrebarea topicului" Vorbim de ce vrea p i z d a noastra, e clar? Asa ca daca nu vrei sa ti-o iei in toate gaurile, las-o balta, l a b a trista care esti. Potoleste-te in mortii m a-t i i sau doar asta o sa primesti de acum incolo, e clar?

MISTO!

Ce nervi lume, asta i vocabular, POSEDATA, e putin spus, e o spurcata de femeie, imaginati va cum este viata ei si ce oameni are prin preajma.

Tu cand te enervezi, cum te exteriorizezi ?
Asa isi varsa ea nervii...care e problema ?

Postat pe 23 Februarie 2009 19:37
Tu esti cumva Dana 3 ? prea i iei apararea
lovingwife
Postat pe 23 Februarie 2009 22:39
ce femeie spurcata isi varsa nervii pe forum,vai de capul ei poate a innebunit de la dana_3 nu cumva esti dumneata aia spurcat la gura si la trup
ilyescorina
Postat pe 24 Februarie 2009 16:58
Spurcata la gura si la trup este taranca asta de DOR A, o nesatula dobitoaca care are pierderi de memorie la cati au ciomagit o in cap, saraca tampa, cand se crede doamna, cand mahalagioaica, cand jegoasa, e genul de retarda careia i as sparge fata in ea, dar cred ca deja arata la fata ca dracu, nu mi tocesc eu pielea de pe maini pentru ea.
lovingwife
Postat pe 24 Februarie 2009 22:22
De la: lovingwife, la data 2009-02-24 22:22:07Spurcata la gura si la trup este taranca asta de DOR A, o nesatula dobitoaca care are pierderi de memorie la cati au ciomagit o in cap, saraca tampa, cand se crede doamna, cand mahalagioaica, cand jegoasa, e genul de retarda careia i as sparge fata in ea, dar cred ca deja arata la fata ca dracu, nu mi tocesc eu pielea de pe maini pentru ea.

O cunosti personal pe Dora pt a afirma asa ceva ? Altfel nu te poti exprima ?

Postat pe 24 Februarie 2009 22:41
De la: lovingwife, la data 2009-02-24 22:22:07Spurcata la gura si la trup este taranca asta de DOR A, o nesatula dobitoaca care are pierderi de memorie la cati au ciomagit o in cap, saraca tampa, cand se crede doamna, cand mahalagioaica, cand jegoasa, e genul de retarda careia i as sparge fata in ea, dar cred ca deja arata la fata ca dracu, nu mi tocesc eu pielea de pe maini pentru ea.

Lover_woman, lovingwife, tu de ce vorbesti mereu vulgar? Tu mereu mai intai cataloghezi, dai cu pietre apoi judeci...lasand la o parte discutia noastra de ieri, nu itzi ajuta la nimic atitudinea asta...ia-o ca pe un sfat...ma indoiesc ca in viatza reala esti la fel, si probabil numai pe site itzi permitzi.....
Aladiah
Postat pe 24 Februarie 2009 23:07

da tu cum te consideri la ce limbaj adopti??? te crezi superioara ei??tin sa te anunt k nu esti cu nimik mai presus decat ea!!!
bruneagra25
Postat pe 25 Februarie 2009 08:25
Fi-mi-ar scarba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cum va permiteti sa vb in halul asta? Nu va e rusine ? Mi-e mie rusine de rusinea voastra...
mrskattousa
Postat pe 25 Februarie 2009 08:32
De la: bruneagra25, la data 2009-02-25 08:25:33

da tu cum te consideri la ce limbaj adopti??? te crezi superioara ei??tin sa te anunt k nu esti cu nimik mai presus decat ea!!!

"Spurcata la gura si la trup" ... O exprimare evident elevata care m-a epatat din atatea puncte de vedere ca o sa merg sa ma asez la coltz singurica....
Ah! "Tampa" e marca inregistrata Dora... E placut sa vezi ca cei care mananca borsh pe seama ta iti folosesc termenii
Dor_a
Postat pe 25 Februarie 2009 08:33
nu cred k are rost dora sa-ti bati capu....
bruneagra25
Postat pe 25 Februarie 2009 08:42
De la: bruneagra25, la data 2009-02-25 08:42:33nu cred k are rost dora sa-ti bati capu....

Brunetzico! Pe unde ti-au sticlit ochisorii ca nu te-am mai "vazut" de-un secol...
Dor_a
Postat pe 25 Februarie 2009 08:45
De la: Dor_a, la data 2009-02-25 08:45:00
De la: bruneagra25, la data 2009-02-25 08:42:33nu cred k are rost dora sa-ti bati capu....

Brunetzico! Pe unde ti-au sticlit ochisorii ca nu te-am mai "vazut" de-un secol...

peste tot e criza numa eu am de lucru :( timpu asta bata-l vina...dar vad k u ti-ai atras ceva "prietene" pe aci....
bruneagra25
Postat pe 25 Februarie 2009 08:48
De la: bruneagra25, la data 2009-02-25 08:48:51

peste tot e criza numa eu am de lucru :( timpu asta bata-l vina...dar vad k u ti-ai atras ceva "prietene" pe aci....

Brunetzico, foarte bine! E bine sa fii indispensabila, mai ales pe situatii de criza...

Niciodata nu am tanjit sa plac tuturor... Tinand seama ca n-o sa intru in politica, am grija sa-mi aleg prietenii dintre cei al caror IQ esta clar mai mare decat numarul de la pantofi...
Dor_a
Postat pe 25 Februarie 2009 08:53
De la: Dor_a, la data 2009-02-25 08:53:04
De la: bruneagra25, la data 2009-02-25 08:48:51

Brunetzico, foarte bine! E bine sa fii indispensabila, mai ales pe situatii de criza...

Niciodata nu am tanjit sa plac tuturor... Tinand seama ca n-o sa intru in politica, am grija sa-mi aleg prietenii dintre cei al caror IQ esta clar mai mare decat numarul de la pantofi...

asta e un lucru bun....avand in vedere k eu port doar 35 la pantof si politica....acolo chiar iti trebe un IQ mai mik decat nr la pantof k sa faci fata =))
bruneagra25
Postat pe 25 Februarie 2009 09:07

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Amantele....... 106 De la: Papusikmika 11 Iunie 2009 21:41
sex? 68 De la: Georgia99 28 Octombrie 2008 16:44
..........:) 41 De la: felixcat 8 Mai 2011 20:38
NU stiu ce sa mai fac 18 De la: Clarysse 3 Mai 2010 08:21
help! 15 De la: joana_rise 21 August 2008 22:47