Setari Cookie-uri

Sexul oral si anal-pro si contra

mah,si yo sunt contra analului,puiii mei,e ceva durerosss si prin kre se pot lua infectii f repede.... dar cu oralu...sunt d acord
ubytha_ubiii
Postat pe 13 Februarie 2009 22:48
De la: ilyescorina, la data 2009-02-13 20:09:05da ce aveti mai de vorbiti ca intr-o mahala de ce nu raspundeti la intrebarea forumului daca sunteti pro sau contra sexului oral sau anal eusunt pro sex vaginal si contra sex oral si anal

ia nu te lua asa de noi,vezi-ti de oralu tau,ce ti-e ciuda ca vreau sa mi-o pun anal de dragobete??????
ca uitai senzatzia de virginitate
si din partea mea,pro pt orice fel de sexuiala.
matracucu
Postat pe 14 Februarie 2009 13:41
De la: laurathegirl, la data 2009-02-14 13:41:02
De la: ilyescorina, la data 2009-02-13 20:09:05da ce aveti mai de vorbiti ca intr-o mahala de ce nu raspundeti la intrebarea forumului daca sunteti pro sau contra sexului oral sau anal eusunt pro sex vaginal si contra sex oral si anal

ia nu te lua asa de noi,vezi-ti de oralu tau,ce ti-e ciuda ca vreau sa mi-o pun anal de dragobete??????
ca uitai senzatzia de virginitate
si din partea mea,pro pt orice fel de sexuiala.

Eu cred ca ea incepe sa isi reconsidere pozitia vizavi de oral.....si acu trece la anal.:)))
Iradiatu_
Postat pe 15 Februarie 2009 10:48
De la: ilyescorina, la data 2009-02-13 20:17:15sigur ca sunt contra e ceva nefiresc face parte din categoria relatiilor sexuale nefiresti asa ca nu stiu cum as putea fi pro sexului anal

Danutzo, nu te-oi fi plictisit, traiti-ar? Sunt eu pe forumul asta de fo juma' de an si tu tot aia zici... Nu vrem sa raspundem la intrebarea topicului, na! Da-ne'n judecata!
Dor_a
Postat pe 15 Februarie 2009 10:52
madame nu sun t nici o danuto ati gresit adrsa eu sunt alta nu am nimic cu danuta voastra
ilyescorina
Postat pe 15 Februarie 2009 18:10
minti dano, da' minti frumos !
googoodoll
Postat pe 15 Februarie 2009 18:15
mah,nu o mai bagati in seama p frigida asta pun pariu k ea ori e pe inverss ori nu are si ea un iubit cred k ii e frik sa puna un baiat mana p ea
ubytha_ubiii
Postat pe 16 Februarie 2009 16:30
De la: ilyescorina, la data 2009-02-15 18:10:54madame nu sun t nici o danuto ati gresit adrsa eu sunt alta nu am nimic cu danuta voastra

te da de gol acel ,,madame''

Postat pe 16 Februarie 2009 16:38
ce aveti crizatelor cu mine duceti lipsa de sex si ma tot confundati cu dana habar nu am cine este asa ca nu mai mintiti atata
ilyescorina
Postat pe 16 Februarie 2009 22:21
Nici macar nu stii sa joci teatru

Postat pe 16 Februarie 2009 22:55
analul si oralul sunt ok ... nu inteleg faza cu durerea.. cand ati facut`o pt prima oara , in pootzolik nu v`a durut ..? dar dupaia a fost bine nu ?? exact la fel e si cu analul ..doare la inceput , si asta depinde de partener si de cat de incordata stai tuh Eu una va asigur .. k este mult mai excitant sexul anal decat cel vaginal.. si sunt foarte multe fete care considera la fel ! Iar cat despre sexul oral ... nu ma dau in vant dar dak partenerul se simte bine , si eu la randul meu la el e ok .. Iar cele kre nu recunosc k fac asta .. e ceva de genul : Exista 2 categorii de femei : Cele care fac sex oral si recunosc , si cele care fac si nu recunosc
bebemik09
Postat pe 17 Februarie 2009 12:28
PRO ambele . e important sa faci aceste lucruri pentru partener...nu cauta in alta parte .
P.S.: e din placere nu din obligatie, cel putin la mine
a si tot cam 90% fac sex anal
simonycik
Postat pe 17 Februarie 2009 12:41
yo abia ast sa imi fac curaj sa incerc analul k am vazut k multa lume zice k e ok si placut si excitant cred k ii voi spune si lu pretenu kestia assta bebemik90 cred k are dreptate asa ka.....tineti-me pumnii,va rog,pt weekend
ubytha_ubiii
Postat pe 17 Februarie 2009 21:43
De la: elena_sunita, la data 2009-02-17 21:43:38yo abia ast sa imi fac curaj sa incerc analul k am vazut k multa lume zice k e ok si placut si excitant cred k ii voi spune si lu pretenu kestia assta bebemik90 cred k are dreptate asa ka.....tineti-me pumnii,va rog,pt weekend

Bafta ! sa ne spui cum a fost
bebemik09
Postat pe 18 Februarie 2009 11:46
mss bebemik...dar vezi u...vreau si o voi face kci sunt genu d pers kre dak isi p[une ceva in kp o face...dar vezi u...nush cum sa fac la faza cu durerea..u zici k nu e cn stie ce,dar vezi u,prietenu meu are penisul in erectie d 21-22 centimetri,si e km gros pt k abia pot sa il cuprind cu o mana si ma gandessc...dar oricum...tot raul spre bn msss pt incurajare:D:D
ubytha_ubiii
Postat pe 18 Februarie 2009 16:59
Elena, inainte de a face sex anal, asigura-te ca ai la indemana o crema, ceva, un gel lubrifiant. Ciuciurelul intra mult mai usor si este mai placut.
Miticutza
Postat pe 19 Februarie 2009 06:46

Fa, du-te'n p u l a mea, si nu o mai suge atat cu "intrebarea topicului" Vorbim de ce vrea p i z d a noastra, e clar? Asa ca daca nu vrei sa ti-o iei in toate gaurile, las-o balta, l a b a trista care esti. Potoleste-te in mortii m a-t i i sau doar asta o sa primesti de acum incolo, e clar?

Nu iti convine, du-te ia un caine vagabond si roaga-l sa te f u t a ca doar ala se incumeta. Hai jet, ca m-ai plictisit cretino...

(si asta a fost o demontratie de "vorbit ca la mahala" ... Am un vocabular bogat, acoperind de la jargon pana la limbaj academic, in trei limbi de circulatie internationala, si DOAR in jargon in alte trei... Vrei sa le incerci? )

Dor_a
Postat pe 19 Februarie 2009 07:33
mssss pt sfat:D:D oricum asta aveam d gand sa fac asta vroia si pretenu sa fak...nu ma lasa el asa.... in nici un kz p "uskt" huh....tine-ti-mi pumnii abia ast sa vad cum eee
ubytha_ubiii
Postat pe 19 Februarie 2009 08:18
SE VEDE CA DUMNEATA VORBESTI CA UNA DIN COPLERAI ACOLO AI FACUT SCOALA SEXULUI ORAL SI ANAL
ilyescorina
Postat pe 19 Februarie 2009 17:13
De la: ilyescorina, la data 2009-02-19 17:13:12SE VEDE CA DUMNEATA VORBESTI CA UNA DIN COPLERAI ACOLO AI FACUT SCOALA SEXULUI ORAL SI ANAL

si de aia te bucuri tu asa tare????
coplerai zisasi???bordel fa...e la cateva pagini mai incolo,da n-ai tu fatza sa potzi intra.
matracucu
Postat pe 19 Februarie 2009 17:20
Dano, la fel ai ramas !

Postat pe 19 Februarie 2009 17:20
De la: Dor_a, la data 2009-02-19 07:33:43

Fa, du-te'n p u l a mea, si nu o mai suge atat cu "intrebarea topicului" Vorbim de ce vrea p i z d a noastra, e clar? Asa ca daca nu vrei sa ti-o iei in toate gaurile, las-o balta, l a b a trista care esti. Potoleste-te in mortii m a-t i i sau doar asta o sa primesti de acum incolo, e clar?

Nu iti convine, du-te ia un caine vagabond si roaga-l sa te f u t a ca doar ala se incumeta. Hai jet, ca m-ai plictisit cretino...

(si asta a fost o demontratie de "vorbit ca la mahala" ... Am un vocabular bogat, acoperind de la jargon pana la limbaj academic, in trei limbi de circulatie internationala, si DOAR in jargon in alte trei... Vrei sa le incerci? )

dora,surprinzi intruna....sau e din cauza magauaiei????
matracucu
Postat pe 19 Februarie 2009 17:21
Eu invat o groaza de cuvinte noi pe aici ..coplerai..nu am auzit in viata mea cuvantu asta
Iradiatu_
Postat pe 19 Februarie 2009 17:23
De la: Iradiatu_, la data 2009-02-19 17:23:41Eu invat o groaza de cuvinte noi pe aici ..coplerai..nu am auzit in viata mea cuvantu asta

reinventeaza dexul

Postat pe 19 Februarie 2009 17:26

Vai, Dora, te iubesc, zau !!!

Postat pe 19 Februarie 2009 17:31
De la: Iradiatu_, la data 2009-02-19 17:23:41Eu invat o groaza de cuvinte noi pe aici ..coplerai..nu am auzit in viata mea cuvantu asta

e un fel de regionalism...acum cuvantul este folosit doar de fetele de la tzara insa nu de toate,pentru ca foarte multe dintre ele s-au emancipat.....multe insa nu au mai evoluat ci din contra.......
matracucu
Postat pe 19 Februarie 2009 17:46
De la: laurathegirl, la data 2009-02-19 17:46:02

e un fel de regionalism...acum cuvantul este folosit doar de fetele de la tzara insa nu de toate,pentru ca foarte multe dintre ele s-au emancipat.....multe insa nu au mai evoluat ci din contra.......

adica ..coplerai = bordel ?
iris_4_ever
Postat pe 19 Februarie 2009 18:09
De la: iris_4_ever, la data 2009-02-19 18:09:49
De la: laurathegirl, la data 2009-02-19 17:46:02

adica ..coplerai = bordel ?

mai este cineva care s uita mirat la monitor si se intraba daca nu cumva e o greseala de scriere..:)))...s-ar parea ca da ..coplerai=bordel
Iradiatu_
Postat pe 19 Februarie 2009 18:27

Dora.............tu esti fato? pai tu vrei sa spurci forumul?(mai zii ca te iubeste fata)
FRANNNCE
Postat pe 19 Februarie 2009 18:31
da fratilor,cuplarai este definit ca si "casa de placeri",ei bine,bordel

insa fata scrisese si incorect...nicidecum coplarai ci cuplarai....ca ma informai si io,asa,ca sa nu credetzi ca sunt vreo fata de la tzara mai emancipata.... ...ahhh,sau de ce nu...?????
matracucu
Postat pe 20 Februarie 2009 12:24

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
o treaba deocheata 2 De la: kudika_1038523 11 Februarie 2020 07:26
Ce fel de fete gasesti la astfel de saloane in care se practica masajul erotic? 39 De la: Crina_1988 20 Februarie 2016 16:09
Am o problema si nu-mi dau seama? 6 De la: miss_darine 29 Aprilie 2010 20:19
Patima masturbarii - o abordare ortodoxa --- Daca mâna ta te sminteste 28 De la: sthefi 27 Martie 2009 16:19
Masaj de relaxare, sau sa fie erotic??...vã tenteazã? 80 De la: kudika_elysium 20 Decembrie 2013 10:59