Mai multe
De la: Kathara, la data 2009-06-11 14:01:42Ai dreptate .. uite, vezi, acum m-am prins de ce se lauda alinuta cu masina de spalat ... se vede ca suntem profane. oare ne iarta allah?
|
||
|
Postat pe 11 Iunie 2009 14:03 |
||
|---|---|---|
De la: Kathara, la data 2009-06-11 14:01:42Ai dreptate .. uite, vezi, acum m-am prins de ce se lauda alinuta cu masina de spalat ... se vede ca suntem profane. Ei, vezi! abia acum ne-a cazut fisa! D-aia masina de spalat e "a (muslim) girl's best friend"
|
||
|
Dor_a Postat pe 11 Iunie 2009 14:06 |
||
De la: Luli2, la data 2009-06-11 14:03:21cata rautate, domnule, cata rautate...recunoasteti, fetelor, va roade invidia de fapt! si ponegriti fetele ce au gasit liniste sufleteasca in islam. mahomed asta, mai convingator decat Iisus... recunosc!! mor de invidie!!!
|
||
|
|
||
|
anca0704 Postat pe 11 Iunie 2009 14:06 |
||
De la: myeyes, la data 2009-06-11 00:02:32bey wolfy in locul tau m-as spanzura Tu esti cea care poate sa se spanzure linistita. Sau te poti impusca, cum doresti. O persoana de o prostie ma mare ca a ta nu am cunoscut niciodata. Si sa nu uiti te rog ca eu sunt o femeie fatala, asa ca adreseaza-mi-te ca de la muritoare la zeita! [quote name'Habibah' date='2009-06-11 00:24:52'] De la: wolfy, la data 2009-06-10 23:58:38Draga domnisoara myeyes, iti spun pentru a mia oara ca esti atat de proasta incat nici macar nu-ti dai seama ce spui. Ai facut doua afirmatii care, puse cap la cap, duceau la concluzia ca dupa tine Canada e in Europa. Am mai facut demonstratia o data. Pot sa ma autocitez daca vrei neaparat. draga mea ai gresit subiectul nu trebuie sa dam citate din Coran...subiectul este despre altceva...la varsta dumneavoastra de 59 d ani nu as jignii pe toata lumea dar in fine...:-j[/quote] Auzi, stii ceva? Eu am venit pe topicul asta de la pagina 8 si stiu foarte bine ce se discuta aici. Este o discutie care a ajuns, cum era de asteptat, la religie. De unde citatele din coran. Care s-au dat cu duiumul, pacat ca ai pierdut partea asta. In al doilea rand, probabil ca si tu ai probleme grave de comprehensiune din moment ce-mi spui mie sa nu mai jignesc. In mesajul citat de tine nu am jignit cu nimic, ci numai i-am adus aminte uneia ce "inertii" a debitat. Sau cumva e o jignire sa le aduci aminte unora ce au putut sa spuna? Si daca da, cum se numeste apelativul "parasute" adresat de cineva tipelor care nu sunt de acord cu ea? P.S: Varsta de la profilul meu e pusa la misto, asa ca nu mai face comentarii inepte. Vezi-ti de inteligenta ta amarata care te-a "ajutat" sa treci la o religie unde esti tratata putintel mai bine ca un animal, si care indeamna la omorarea necredinciosilor! [/quote name='Habibah' date='2009-06-11 00:28:47'][=)) Nush dak e adv k are 59 d ani nush ce cauta aici ar trebuii sa se aseze in pat si sa doarma la ora asta...in caz k minte mai bine ar sterge`o de aici...imi cer scuze k am vbit mai vulgar dar incepeti sa ma enervatii unele dintre voi;)[/quote] Iar pe tine la varsta ta ar trebui sa te duca mintea mai mult decat le-a dus pe femeile care au trait acum un secol, insa din pacate te duce mai putin. Varsta mea nu e 59, insa anul trecut nu a fost 23 cum sustine individa aia care vorbeste aiurea tot timpul. A, si sa stii ca se spune " a lua peste picior", nu peste picioare. Si se scrie " ma enervati", nu ma enervatii. Oare de ce toate astea care v-ati convertit sunteti semi-analfabete? Si daca cineva iti spune ca islamul e o religie a urii, ar trebui sa incerci sa demonstrezi CU ARGUMENTE ca nu e asa.Daca nu ai argumentele in cauza, nu mai veni sa ne spui noua ca uram degeaba religia asta minunata, care vezi Doamne, ti-a adus tie linistea sufleteasca, si inca la 14 ani. De parca la 14 ani fix de liniste sufletesca ii arde cuiva! |
||
|
beyonce_indragostita Postat pe 11 Iunie 2009 14:06 |
||
De la: andiaaaa, la data 2009-06-11 14:03:57De la: Kathara, la data 2009-06-11 14:01:42Ai dreptate .. uite, vezi, acum m-am prins de ce se lauda alinuta cu masina de spalat ... se vede ca suntem profane. nici o sansa pana nu va convertiti
|
||
|
Lulli Postat pe 11 Iunie 2009 14:06 |
||
De la: Luli2, la data 2009-06-11 14:03:21cata rautate, domnule, cata rautate...recunoasteti, fetelor, va roade invidia de fapt! si ponegriti fetele ce au gasit liniste sufleteasca in islam. mahomed asta, mai convingator decat Iisus... Adevarat grait-ai. |
||
|
Kathara Postat pe 11 Iunie 2009 14:07 |
||
De la: wolfy, la data 2009-06-11 14:06:44[ Auzi, stii ceva? Eu am venit pe topicul asta de la pagina 8 si stiu foarte bine ce se discuta aici. Este o discutie care a ajuns, cum era de asteptat, la religie. De unde citatele din coran. Care s-au dat cu duiumul, pacat ca ai pierdut partea asta. In al doilea rand, probabil ca si tu ai probleme grave de comprehensiune din moment ce-mi spui mie sa nu mai jignesc. In mesajul citat de tine nu am jignit cu nimic, ci numai i-am adus aminte uneia ce "inertii" a debitat. Sau cumva e o jignire sa le aduci aminte unora ce au putut sa spuna? Si daca da, cum se numeste apelativul "parasute" adresat de cineva tipelor care nu sunt de acord cu ea? P.S: Varsta de la profilul meu e pusa la misto, asa ca nu mai face comentarii inepte. Vezi-ti de inteligenta ta amarata care te-a ajutat sa treci la o religie unde esti tratata putintel mai bine ca un animal, si care indeamna la omorarea necredinciosilor! [/quote name='Habibah' date='2009-06-11 00:28:47'][=)) Nush dak e adv k are 59 d ani nush ce cauta aici ar trebuii sa se aseze in pat si sa doarma la ora asta...in caz k minte mai bine ar sterge`o de aici...imi cer scuze k am vbit mai vulgar dar incepeti sa ma enervatii unele dintre voi;)[/quote] Iar pe tine la varsta ta ar trebui sa te duca mintea mai mult decat le-a dus pe femeile care au trait acum un secol, insa din pacate te duce mai putin. Varsta mea nu e 59, insa anul trecut nu a fost 23 cum sustine individa aia care vorbeste aiurea tot timpul. A, si sa stii ca se spune " a lua peste picior", nu peste picioare. Si se scrie " ma enervati", nu ma enervatii. Oare de ce toate astea care v-ati convertit sunteti semi-analfabete? Si daca cineva iti spune ca islamul e o religie a urii, ar trebui sa incerci sa demonstrezi CU ARGUMENTE ca nu e asa.Daca nu ai argumentele in cauza, nu mai veni sa ne spui noua ca uram degeaba religia asta minunata, care vezi Doamne, ti-a adus tie linistea sufleteasca, si inca la 14 ani. De parca la 14 ani fix de liniste sufletesca ii arde cuiva![/quote] wolfy!! cum poti spune ca sunt semi-analfabete?!?!? un om semi-analfabet nu poate face fac de medicina si farmacie!
|
||
|
anca0704 Postat pe 11 Iunie 2009 14:10 |
||
De la: Kathara, la data 2009-06-11 14:07:38De la: Luli2, la data 2009-06-11 14:03:21cata rautate, domnule, cata rautate...recunoasteti, fetelor, va roade invidia de fapt! si ponegriti fetele ce au gasit liniste sufleteasca in islam. mahomed asta, mai convingator decat Iisus... si eu mor de invidie! n-am putut dormi toata noaptea asteptand ca linistea sa-mi inunde sufletul. de unde?! daca nu-s mahomedana?! si am trecut de mult de varsta propice pt asa ceva...adica 14 ani |
||
|
Lulli Postat pe 11 Iunie 2009 14:11 |
||
|
wolfy!! cum poti spune ca sunt semi-analfabete?!?!? un om semi-analfabet nu poate face fac de medicina si farmacie! ete pot, saracele! ce, ai vrea sa faca litere? de parca doar cei ce fac litere ar trebui sa stie sa scrie corect romaneste, incolo, da-i, frate, greseli cu duiumul, ca-s permise! s-apoi, doar medicina te face om respectat, nu amarate de-alde noi... |
||
|
Lulli Postat pe 11 Iunie 2009 14:13 |
||
De la: Luli2, la data 2009-06-11 14:13:48wolfy!! cum poti spune ca sunt semi-analfabete?!?!? pai eu nu sunt studenta nici la litere nici la medicina! asta nu inseamna ca nu stiu sa scriu corect sau ca sunt mai putin desteapta decat medicinistii(care, dupa "unele", sunt mai destepti decat altii care au chiar si facultati!)... |
||
|
anca0704 Postat pe 11 Iunie 2009 14:17 |
||
De la: wolfy, la data 2009-06-11 14:06:44Si daca cineva iti spune ca islamul e o religie a urii, ar trebui sa incerci sa demonstrezi CU ARGUMENTE ca nu e asa.Daca nu ai argumentele in cauza, nu mai veni sa ne spui noua ca uram degeaba religia asta minunata, care vezi Doamne, ti-a adus tie linistea sufleteasca, si inca la 14 ani. De parca la 14 ani fix de liniste sufletesca ii arde cuiva! Revin! La 14 ( Aoleu, stati! La 14??? ) s-a "convins" cu un ahamad sau abdalah oarecare. Eu stau si ma intreb, ele chiar isi imagineaza ca mai prostesc pe cineva... Nu ma refer la noi, noi suntem neimportante, dar pana la urma, or fi ei cam tampitzei arabetzii musulmani, dar absolut lovitzi cu bata in cap nu-s. Pai cand ii spune ca "s-a convins" la 14 ani ( ) , el nu stie cum vine treaba cu "convingerea"? Si daca doar face asa, o socoteala, daca "descalecarea" a fost la 14... cam cate "convingeri" or fi fost pana la "ziua de azi"... Ca de! Pe ei asta ii arde.
|
||
|
Dor_a Postat pe 11 Iunie 2009 14:18 |
||
De la: wolfy, la data 2009-06-11 14:06:44Si daca cineva iti spune ca islamul e o religie a urii, ar trebui sa incerci sa demonstrezi CU ARGUMENTE ca nu e asa.Daca nu ai argumentele in cauza, nu mai veni sa ne spui noua ca uram degeaba religia asta minunata, care vezi Doamne, ti-a adus tie linistea sufleteasca, si inca la 14 ani. De parca la 14 ani fix de liniste sufletesca ii arde cuiva! Dupa ce a citat dora o parte a mesajului meu mi-am dat seama ca am pus niste virgule gresit. Ar fi trebuit sa scriu: religia asta minunata care, vezi Doamne, ti-a adus.... |
||
|
beyonce_indragostita Postat pe 11 Iunie 2009 14:50 |
||
De la: wolfy, la data 2009-06-11 14:06:44Si daca cineva iti spune ca islamul e o religie a urii, ar trebui sa incerci sa demonstrezi CU ARGUMENTE ca nu e asa.Daca nu ai argumentele in cauza, nu mai veni sa ne spui noua ca uram degeaba religia asta minunata, care vezi Doamne, ti-a adus tie linistea sufleteasca, si inca la 14 ani. De parca la 14 ani fix de liniste sufletesca ii arde cuiva! Dupa ce a citat dora o parte a mesajului meu mi-am dat seama ca am pus niste virgule gresit. Ar fi trebuit sa scriu: religia asta minunata care, vezi Doamne, ti-a adus.... |
||
|
beyonce_indragostita Postat pe 11 Iunie 2009 14:50 |
||
De la: wolfy, la data 2009-06-11 14:50:35De la: wolfy, la data 2009-06-11 14:06:44Si daca cineva iti spune ca islamul e o religie a urii, ar trebui sa incerci sa demonstrezi CU ARGUMENTE ca nu e asa.Daca nu ai argumentele in cauza, nu mai veni sa ne spui noua ca uram degeaba religia asta minunata, care vezi Doamne, ti-a adus tie linistea sufleteasca, si inca la 14 ani. De parca la 14 ani fix de liniste sufletesca ii arde cuiva! wolfy, chiar crezi ca ele ar observa lipsa acestor virgule? m-as mira, zau...e grele, domnule, limba romana
|
||
|
Lulli Postat pe 11 Iunie 2009 14:52 |
||
|
VALUL ISLAMIC........nu stiu daca e traditie sau moda dar pot sa va asigur ca aceste femei care il poarta o face cu mandrie .....si daca odata acest "port" a fost luat ca pe o abligatie acum in zilele nozstre este o moda pe cat de inedita pe atat de scumpa (sunt prezentari de moda numai pentru prortul femei islamice) p.s femeia islamica a facut dea lungul secolelor din "banalul" si de ce nu infricosatorul port pe care "erau obligate sa il poarte zi de zi...........au facut o piesa de arta as indrazni sa spun,o arta are dupa parerea me este SUPERBA si plina de GRATIE si MISTER |
||
|
geo_geo822000 Postat pe 11 Iunie 2009 15:07 |
||
De la: Luli2, la data 2009-06-11 14:13:48 Eu cred ca e un test, la prima intalnire le pune sa scrie ceva ... si in functie de asta, isi dau seama daca sunt convertibile sau nu. |
||
|
Kathara Postat pe 11 Iunie 2009 15:08 |
||
De la: geo_geo822000, la data 2009-06-11 15:07:43VALUL ISLAMIC........nu stiu daca e traditie sau moda dar pot sa va asigur ca aceste femei care il poarta o face cu mandrie .....si daca odata acest "port" a fost luat ca pe o abligatie acum in zilele nozstre este o moda pe cat de inedita pe atat de scumpa (sunt prezentari de moda numai pentru prortul femei islamice) Mda, la care asorteaza o fata tencuita. |
||
|
Kathara Postat pe 11 Iunie 2009 15:08 |
||
De la: Kathara, la data 2009-06-11 15:08:10De la: Luli2, la data 2009-06-11 14:13:48 trece testul, e nevasta nr. 2, 3... |
||
|
Lulli Postat pe 11 Iunie 2009 15:11 |
||
De la: Luli2, la data 2009-06-11 15:11:22De la: Kathara, la data 2009-06-11 15:08:10De la: Luli2, la data 2009-06-11 14:13:48 la ce te referi cand zici "tencuita"? |
||
|
geo_geo822000 Postat pe 11 Iunie 2009 15:23 |
||
| La machiajul tipator care e folosit tocmai pentru a compensa 'arta". | ||
|
Kathara Postat pe 11 Iunie 2009 15:28 |
||
| am si eu o intrebare : e adevarat ca pe femeile musulmance le pot vedea doar sotul si membrii familiei fara hainele specifice acestei religii?? (nu ma refer la dezbracate complet!!) | ||
|
anca0704 Postat pe 11 Iunie 2009 15:33 |
||
De la: anca0704, la data 2009-06-11 15:33:06am si eu o intrebare : e adevarat ca pe femeile musulmance le pot vedea doar sotul si membrii familiei fara hainele specifice acestei religii?? (nu ma refer la dezbracate complet!!) adevarat |
||
|
Lulli Postat pe 11 Iunie 2009 16:04 |
||
De la: Kathara, la data 2009-06-11 15:28:02La machiajul tipator care e folosit tocmai pentru a compensa 'arta". Tipator?...nu cred;) |
||
|
Habibah Postat pe 11 Iunie 2009 16:06 |
||
| Tipator e putin spus .. complet lipsit de bun simt si de estetism, mai ceva ca prostituatele de mana a treia. | ||
|
Kathara Postat pe 11 Iunie 2009 16:22 |
||
De la: Kathara, la data 2009-06-11 00:43:47De la: Habibah, la data 2009-06-11 00:40:49 doar atat iti permiti din salariul de la "academie"?Daca esti desteapta precum pretinzi ,de ce mai continui cu toate fetele astea pe care nu le suporti?Pentru ca iti place circul,cearta.
|
||
|
SCIENCE2009 Postat pe 11 Iunie 2009 16:23 |
||
De la: wolfy, la data 2008-04-13 22:32:57Eu am 23 de ani, am prieten si nu cred ca traiesc in pacat cu el fiindca nu sunt casatorita. Mi se par inapoiate ideile tale Cleopatra. deci cati ani pana la urma?? uite ca ti-am citat..........vezi stiu sa citez pai daca ai 7 conturi vezi uiti ce postezi
|
||
|
myeyes Postat pe 11 Iunie 2009 16:25 |
||
De la: SCIENCE2009, la data 2009-06-11 16:23:53 Ce-are de-a face salariul cu faptul ca hartia igienica e mai pretioasa decat coranul? In plus, n-ar cam trebui sa discutati chestiile astea avand in vedere ca voi folositi mana stanga, este doar stiut. De ce vorbesc in continuare cu domnisoarele? Pentru ca sunt geniale in prostia lor. Strang material. |
||
|
Kathara Postat pe 11 Iunie 2009 16:29 |
||
|
Cam ciudat totusi o d-soara asa desteapta ca tine sa piarda timpul pe forum cu proastele de ele.Nu crezi,mai ales ca e vreme frumoasa,nu ai avea ceva mai frumos de facut? Lumea s-a cam plictisit de aceleasi si aceleasi discutii. De fapt ce te roade? Mai nou si machiajul te enerveaza? Poate le-ai vazut tu vopsite prin filme,daca iti petreci timpul pe strada in Cairo sau orice alt oras islamic,,vei vedea femei imbracate cu mult gust. Mai terminati cu tampeniile,,,,e usor sa judeci de aici. Cum si ele va judeca pe voi. Sclavia femeii ,cum spuneti voi, o fi prin Iran ,prin vreun sat aiurit. Si chiar nu exista tara islamica sa nu o fi vizitat. |
||
|
SCIENCE2009 Postat pe 11 Iunie 2009 16:39 |
||
|
bey poate suntem noi ''proaste'' dar mincinoase nu suntem........... nu e asa wolfi??? ce coincidentza amandoua aveti 23 si amandoua ati terminat Litere COMPLEXATO
|
||
|
myeyes Postat pe 11 Iunie 2009 16:43 |
||
QED katharo QED
|
||
|
myeyes Postat pe 11 Iunie 2009 16:44 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Articole de pe blogul meu | 54 | De la: bestdevilinside 28 Noiembrie 2008 17:49 |
| 'D&G LIGHT BLUE -100 ml Sephora TEST original - 170 lei' | 2 | De la: kudika226898 11 Iulie 2010 16:42 |
| Lumea culturii | 8 | De la: Full_Metal_Jacket 15 Aprilie 2009 10:03 |
|
|
||
| Idee pentru afacere! | 1 | De la: anima_libera 4 Martie 2009 22:59 |
| 100$ pe saptamana doar pe internet!! | 1 | De la: LimboOts 14 Mai 2010 21:19 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.