Mai multe
|
Faceti voi ce faceti.. si tot aduceti topicul asta pe primul loc.. Si "dintre sute de catarge" (a se citi pagini).. tot nu ne-am lamurit cum e cu valul islamic... De fapt, eu am o alta nelamurire... Una dintre fete (cu certitudine nu singura din cate imi amintesc sa fi citit aici).. a renuntat la crestinism pentru ca asa a simtit la un moment dat. Si nu pentru un barbat asa cum o face majoritatea. Ok! Ceea ce nu inteleg eu.. "este" urmatoarele: - stim ca cele doua religii implica un mod de trai TOTAL DIFERIT... incepand cu portul si terminand cu hrana .. daca vreti. Si totusi.. fata ramane sa traiasca printre "pagani", intre zecile de ispite, riscuri, vorbe (niciodata pro)... Categoric nu e o sfidare la adresa crestinismului.. Atunci ce sa fie oare? Inconstienta, imaturitate, nevoia de a iesi in evidenta.. ?! Doar intreb.. nu pun verdicte! - si inca ceva.. "Convertirea" asta. nu inseamna AUTOMAT.. o viitoare casatorie cu un musulman? Banuiesc ca nu inseamna feciorie pe viata.. Si daca raspunsul este DA, se doreste o casatorie cu un musulman in viitor... intreb din nou: de unde il ia? Din "buricul" crestinismului (aka.. Romania)? |
||
|
rashela Postat pe 11 Iunie 2009 09:52 |
||
|---|---|---|
De la: andiaaaa, la data 2009-06-11 09:36:52De la: Dor_a, la data 2009-06-11 08:43:35De la: myeyes, la data 2009-06-11 00:32:12[quote name='Kathara' date='2009-06-11 00:30:10' Ce ma uimeste e ca fata nu e cu "faraonul" la sobolani... Scuze, in Egipt ( ... stiu, suna frumos, E-gipt... Un jeeeg si o saracie!! Si iar jeg, si iar saracie... "Mondena"noastra cea umblata prin lume cred ca a omis sa se duca sa vaza piramidele si Cairo-ul ca de-ar fi facut-o s-ar fi abtinut sa ne dea o atat de "inside information"... (Alinutzo, Cairo e in Africa, fatuco, ca sa stii unde sa cauti PE HARTA tara "faraonului" - ca vad ca de luat cu el nu te ia, sa vezi "live" "mondenitati" cu camile moarte )
|
||
|
Dor_a Postat pe 11 Iunie 2009 09:53 |
||
De la: rashela, la data 2009-06-11 09:52:01Faceti voi ce faceti.. si tot aduceti topicul asta pe primul loc.. Rashela, mama, tu chiar asa naiva esti? Vrei sa-ti spun adevarata poveste? S-a convertit pentru ca omu' i-a promis ca se insoara cu ea. "Dupe", omu' a disparut... Acum, ea baga textul respectiv, si si-l tot repeta, ca sa se creada. Cunoastem faza, nu ar fi prima E plina lumea de "convertite din convingere" ca ea... Acum... daca i-ar spune celui care va veni (spera ea), tot musulman, cum dealtfel ai ghicit - ca de fapt s-a convertit pentru om si ala si-a luat picioarele la spinare, inseamna ca ii sugereaza sa faca la fel... Deci, asa se explica povestea cu "convertirea din convingere" Am cateva ... cunostinte (nu le pot numi nici macar amice, pentru ca fata ma umple de o scarba imensa) pe care nu le frecventez, iti iamginezi (dar despre care mai aud, prin cunostinte comune) care - au EXACT aceeasi poveste. Nimic nou sub soare!
|
||
|
|
||
|
Dor_a Postat pe 11 Iunie 2009 10:02 |
||
| habibah, spui ca te-ai convertit la islamism la 14 ani...la o varsta atat de frageda tu iei decizii atat de importante?! fara ca parintii tai sa aiba un cuvant de spus????? ori parintii tai sunt foarte deschisi, ori sunt indiferenti...ori minti! crestinismul nu ti-a oferit liniste sufleteasca? spune-mi te rog ce fel de liniste ti-a oferit islamul? sunt foarte curioasa, altfel nu pot intelege cum te poti debarasa de viata ta, incepand alta total diferita! | ||
|
Lulli Postat pe 11 Iunie 2009 10:05 |
||
| Plus ca, draga Rahela, gansesti taman ca un european, adica prost. E suficient un singur musulman sa faca fericite patru convertite, nu mai e omul si femeia cum ne obisnuisem noi (prost). | ||
|
Kathara Postat pe 11 Iunie 2009 10:06 |
||
De la: Luli2, la data 2009-06-11 10:05:07habibah, spui ca te-ai convertit la islamism la 14 ani...la o varsta atat de frageda tu iei decizii atat de importante?! fara ca parintii tai sa aiba un cuvant de spus????? ori parintii tai sunt foarte deschisi, ori sunt indiferenti...ori minti! crestinismul nu ti-a oferit liniste sufleteasca? spune-mi te rog ce fel de liniste ti-a oferit islamul? sunt foarte curioasa, altfel nu pot intelege cum te poti debarasa de viata ta, incepand alta total diferita! Hai mai Luli! Si tu? Vorba lu'alinutza, "pui botul la ce spune ea"? Draga mea, coranul le spune - nu "le da voie", ci le impune - sa ii minta pe crestini. Asa isi fac ei loc la dreapta lu' alah. Intelegi?
|
||
|
Dor_a Postat pe 11 Iunie 2009 10:09 |
||
|
Ehee, fetelor! As fi preferat sa raspunda una dintre ele... Acum nu va mai exista spontaneitate. Asta e!
|
||
|
rashela Postat pe 11 Iunie 2009 10:11 |
||
| stiu, Dora, dar as vrea sa aud chiar din gura ei! sau ma rog, scris de ea....am citit Coranul, stiu ce propavaduieste...si nu ma astept sa-mi dea dreptate niciuna dintre ele | ||
|
Lulli Postat pe 11 Iunie 2009 10:25 |
||
deviez putin de la subiect ca sa va spun buna dimineata si sa va urez o zi minunata!!!
|
||
|
anca0704 Postat pe 11 Iunie 2009 10:31 |
||
De la: Habibah, la data 2009-06-11 01:30:22De la: anabel24, la data 2009-06-11 01:24:22fata mea chiar sunt uimita de ce spui eu cred ca esti masochista,barbatii musulmani sunt cele mai rele podoabe sa zic asa de pe pamant,stiu decat sa sclavizeze femeile,si eu cred ca tie iti place sa fi sclavizata pe cate se vede,nu ai utat cine ai fost,nu ai uitat vocabularu folosit pana atunci,si asta ma bucura,tot rau inspre bine
|
||
|
scorpyoW Postat pe 11 Iunie 2009 10:47 |
||
De la: rashela, la data 2009-06-11 10:11:24Ehee, fetelor! As fi preferat sa raspunda una dintre ele... Acum nu va mai exista spontaneitate. |
||
|
Postat pe 11 Iunie 2009 11:00 |
||
De la: anca0704, la data 2009-06-11 10:31:45deviez putin de la subiect ca sa va spun buna dimineata si sa va urez o zi minunata!!! 'Neatzaaa!
|
||
|
Dor_a Postat pe 11 Iunie 2009 11:00 |
||
| Fetita asta de aparu imi pare suspicioasa. La urma urmei, ne-a rugat cu nonsalanta sa nu o mai luam peste picioare (se spune peste picior, iubitica, or fi confundand cu a juca n picioare, dar eu nu ma bag in familia ta). O fi vreu cont socket. Who cares? | ||
|
Kathara Postat pe 11 Iunie 2009 11:25 |
||
De la: andiaaaa, la data 2009-06-11 11:00:12De la: rashela, la data 2009-06-11 10:11:24Ehee, fetelor! As fi preferat sa raspunda una dintre ele... Acum nu va mai exista spontaneitate. |
||
|
Dor_a Postat pe 11 Iunie 2009 11:41 |
||
De la: anca0704, la data 2009-06-11 10:31:45deviez putin de la subiect ca sa va spun buna dimineata si sa va urez o zi minunata!!! buna dimineata! sa aveti o zi frumoasa, fetelor!
|
||
|
Lulli Postat pe 11 Iunie 2009 11:47 |
||
De la: Dor_a, la data 2009-06-11 11:41:24De la: andiaaaa, la data 2009-06-11 11:00:12De la: rashela, la data 2009-06-11 10:11:24Ehee, fetelor! As fi preferat sa raspunda una dintre ele... Acum nu va mai exista spontaneitate. |
||
|
Postat pe 11 Iunie 2009 12:01 |
||
|
Cu toti stiti adevarata poveste,dar ma repet.- Fetitele acestea se convertesc in speranta ca le vor lua vreun musulman. stau in bucuresti si vad asta in fiecare zi.am avut si prietene,( noroc ca erau mai destepte).dar nu pot sa uit ce innebunite erau dupa ei- pana si-o lua de-a binelea.dar pana sa isi ia teapa,sa vezi ce inebunite erau,mai mai ,sa isi schimbe religia. Stiu ce replici au ei.-de admirat de altfel.( dar cine pune botul?).doar una mai slaba de inger si mai saraca. ca una cu o situatie,nu ar avea de ce ,sa isi puna mintea cu ei.( numai la furat,si la prostii le sta gandul) Iar fetele acestea care se dau cu pumnul in piept,ca s-a convertit ca asa au vrut ele,nu le-a impus nimeni,si care inca nu sunt casatorite- Le intreb, de unde ati avut contact cu islamul? La 14 ani zici????? Pai cum ai avut contact la 14 ani cu islamul? de unde? Ai invat la scoala? sau ai avut prieteni musulmani? si daca ai avut prieteni musulmani,ti-a promis vreunul ceva? In fine,eu una cand le vad pe strada ,imbrobodite,imi vine sa vomit.au uitat ce au facut pana la 20 de ani de exemplu? au uitat,ca poate umblau cu baieti,umblau dezbracate la plaja,si cate mai cate?Au uitat? Acuma ca au dat de ei,se dau crestine,si pure.sa ma lase. Dar inchei prin a spune,ca unele femei sunt nascute pt a fi sclave.( BRAVO LOR-MUSULMANILOR)
|
||
|
nefertitiafrodita Postat pe 11 Iunie 2009 12:39 |
||
|
||
|
anca0704 Postat pe 11 Iunie 2009 12:41 |
||
De la: nefertitiafrodita, la data 2009-06-11 12:39:24 Dar inchei prin a spune,ca unele femei sunt nascute pt a fi sclave.( BRAVO LOR-MUSULMANILOR) Total de acord! Au ceea ce merita, si unele sunt asa cum spui. Stofa de sclave. Si de ce nu? Tre' sa fie si din astea. Cineva tre' sa se marite si cu sadicii si complexatii... Cateva dintre cele "convertite din convingere" mi-au spus clar ca asta le e visul. Sa se marite si sa nu mai mearga la serviciu... De fapt, ordinea ar fi inversa. Nu vor sa mearga la serviciu, deci vor sa se marite. Am mai amintit de aia de ne povesteste cu apa in gura ca ea vrea unul care sa ii ia vila, "slugi", sa-i tranteasca cativa plozi (nu ca si-ar dori neaparat, dar fara plozi, daca o lasa abdalahul ii ia totul... ). Cum sa arate abdalahul sau cum sa o trateze, asta n-o intereseaza. Poa' sa fie bosorog, had, cocoshat, bubos, sa o ia ca a treia sau a cin'spea nevasta... NU CONTEAZA. Sa aiba casa si menajera! Punct si am incheiat citatul. Asta macar e sincera. Cu noi... Lor... alora de ar putea sa o ia, tot povestea cu "converteala din convingere" le-o spune...( ) Se pare insa ca nu e destul de convingatoare... Habibah, sfat gratis, dragutza: Mamelucilor alora carora le debitezi povestea, au mai auzit-o de vreo suta de ori, de la altele... si stiu exact cum sta treaba. cu "convingerea"...
|
||
|
Dor_a Postat pe 11 Iunie 2009 13:05 |
||
| bv fetele, se pare ca s-au evaporat "musulmanele" noastre | ||
|
Postat pe 11 Iunie 2009 13:31 |
||
|
Mare tensiune cu intregul val islamic......... Nu vreti sa va racoriti la munte la aer curat sau in Turcia................mai ales ca-i gratis: http://www.exposhop.ro/Code/Applications/web/index.cgi?action=concurs2 http://www.exposhop.ro/Code/Applications/web/index.cgi?action=concurs4 ............... |
||
|
danatisianu Postat pe 11 Iunie 2009 13:32 |
||
De la: andiaaaa, la data 2009-06-11 13:31:34bv fetele, se pare ca s-au evaporat "musulmanele" noastre Nu ai inteles, iubito! Noi intram pe site dimineatza, de la birou... Ele, noaptea, cand isi asteapta randu' la sexul conjugal... Sau "In loc de", ca e posibil ca abdalahul sa vrea sa stea la celelalte mai mult. Iar datoria lor de femei supuse e sa-si astepte randul cuminti pana cand zice stapanul si sotul lor: Ti-a venit randul. Chilotii jos! Intre timp, isi macina veninul injurand pe forumuri... Ah! si repetand cat de buna, plina de impliniri si frumoasa le e viata.
|
||
|
Dor_a Postat pe 11 Iunie 2009 13:38 |
||
|
||
|
anca0704 Postat pe 11 Iunie 2009 13:44 |
||
|
Daca e ceva care ma calca pe nervi e ipocrizia. D-apoi daca recunosteau ca sunt si ele niste prostituate acolo, jos palaria! Dar pentru a-ti asuma propriile fapte trebuie sa ai si putina coloana vertebrala. Da, dom'le, m-am culcat cu unul/convertit, pentru bani! Probleme, Gogule? eu m-as fi declart mai mult decat satisfacuta .. dar asa, sa ne convinga ca nici usturoi .... |
||
|
Kathara Postat pe 11 Iunie 2009 13:45 |
||
| ........nici gura nu le pute!! | ||
|
anca0704 Postat pe 11 Iunie 2009 13:48 |
||
| Si eu vreau sa vad Turcia dar nu cred ca o sa pot anul asta. La naiba, fetelor! | ||
|
Kathara Postat pe 11 Iunie 2009 13:51 |
||
De la: Kathara, la data 2009-06-11 13:45:42Daca e ceva care ma calca pe nervi e ipocrizia. D-apoi daca recunosteau ca sunt si ele niste prostituate acolo, jos palaria! Dar pentru a-ti asuma propriile fapte trebuie sa ai si putina coloana vertebrala. Pai asta ziceam si eu. Daca ar fi spus: Bai nenica, uite care e treaba! Nu e vina mea ca m-am nascut intr-o situatie mai dezavantajata si toata adolescenta am salivat la sclipiciurile etalate cu nonshalantza de niste pitzipoance care nu erau cu nimic mai bune decat mine, doar ca aveau parinti mai avuti. Si asta mi s-a oferit, am luat si cu asta, basta! Vorba ta, "probleme, Gogule"... Nuu, Doamne fereste! Atat ai putut, atat ai facut, sper ca au meritat sclipiciurile si sanatate!
|
||
|
Dor_a Postat pe 11 Iunie 2009 13:55 |
||
De la: Dor_a, la data 2009-06-11 13:38:31De la: andiaaaa, la data 2009-06-11 13:31:34bv fetele, se pare ca s-au evaporat "musulmanele" noastre cata dreptate ai draga mea....sau unele studiaza la ora asta ca deh devin mari farmaciste si seara verifica din cand in cand daca nu si-a lasat stapanul pantofii la usa lor astfel incat sa isi dea broboadele jos ca pana ajunge la chiloti e cale lunga, tre sa dea jos vreo trei randuri cred ca au nevoie de 2 masini de spalat automate, ca are o tona de tzoale pe ea si o tura de masina (6-9 kg sau cat incape) nu e suficient pentru tot. sau poate au din alea industriale ca au "arabii lor" bani si pentru una din aia |
||
|
Postat pe 11 Iunie 2009 13:59 |
||
| Ai dreptate .. uite, vezi, acum m-am prins de ce se lauda alinuta cu masina de spalat ... se vede ca suntem profane. | ||
|
Kathara Postat pe 11 Iunie 2009 14:01 |
||
| cata rautate, domnule, cata rautate...recunoasteti, fetelor, va roade invidia de fapt! si ponegriti fetele ce au gasit liniste sufleteasca in islam. mahomed asta, mai convingator decat Iisus... | ||
|
Lulli Postat pe 11 Iunie 2009 14:03 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| lenjerie intima miammm! | 17 | De la: BuzBuz 29 Iulie 2012 10:46 |
| IMI VREAU CONTUL VECHI..... | 19 | De la: XOXO_GG_ 19 Mai 2009 16:47 |
| Bijuterii haute cuture | 1 | De la: alexandra777 26 Ianuarie 2010 15:07 |
|
|
||
| viata e fascinanta. | 11 | De la: miss_darine 1 Decembrie 2009 23:04 |
| Singuratate? | 1 | De la: Lyvyus 6 Februarie 2010 08:26 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.