Setari Cookie-uri

desuurile sexi

Poate ca sunt doar niste accesorii,dar cum va impresionati iubitul/sotul?ce culori/materiale preferati?

Postat pe 4 Februarie 2008 16:28
momentan nu am pe cine impresiona,dar personal,prefer negrul...
simonaj
Postat pe 4 Februarie 2008 19:20
si materale simonaj?

Postat pe 5 Februarie 2008 12:32
si materiale simonaj?

Postat pe 5 Februarie 2008 12:32
nu te supara pe mine, Simonaj, dar unele studii au aratat faptul ca femeile care poarta lenjerie intima de culoare neagra, aleg aceasta culoare din dorintza inconstineta de a vrea sa o arate. Cu alte cuvinte sunt mai predispuse la o aventura, fatza de celelalte. Ceea ce din punctul de vedere al unui barbat este un mare avantaj, a stii asta, in marele puzzle denumit "Femeie" :D (sper ca nu m-am bagat ca musca in lapte :D )
smecta
Postat pe 5 Februarie 2008 17:08
Desi nu recunosc cateodata, barbatii sunt impresionati de aceste "accesorii", chiar foarte impresionati.Nu cred ca, conteaza foarte mult culoarea si chiar si materialul atata timp cat sunt sexy.Este foarte important sa stii sa le si porti si sa simti ca intr-adevar esti sexy in ele.
ruxxy
Postat pe 6 Februarie 2008 14:38
Ruxxy, personal cred ca barbatii nu se tem sa recunoasca faptul ca le place sa vada o femeie care se ingrijeste si incearca sa ii ademeneasca cu niste desuuri impresionante. Se stie ca ei au un simt dezvoltat al vazului si al mirosului atunci cand sunt in momente intime si este foarte excitant pentru acestia sa vada ceva atragator si sa simta un miros placut. Eu cred ca multi dintre ei adora desuurile...

Din cate stiu, culorile provocatoare gen negru, rosu trandafiriu si materialele usoare si fine la atingere le plac lor... Si imi plac si mie. De mica am fost innebunita dupa saten si dupa culoarea rosu trandafiriu...

Dar ai dreptate ruxxy, daca nu simti cu adevarat tu in primul rand ca esti sexy in ceva anume... nu vei transmite mai departe lucrul acesta. Important este sa se simta femeia sexy si bine in ceva anume... iar asta se cunoaste pe fata ei, emana prin toti porii, iar atunci este aproape imposibil ca partenerului sa nu ii placa.
CrystalQu33n
Postat pe 7 Februarie 2008 09:38
Eu personal m-am gandit sa incerc astfel de "accesorii" si pot sa va spun ca au un mare efect asupra barbatilor(cel putin la al meu a avut..:P), ..si mai pot sa va spun k imaginea voastra va ramane mult timp intiparita in mintea lor. Va sfatuiesc sa incercati si nu veti regreta.....Si apropa este important sa va simtiti sexy in lenjeria pe care o alegeti.Culoarea nu conteaza si nici materialul
Multa bafta.
aly1987
Postat pe 7 Februarie 2008 11:46
Ei bine chiar asha este suntem atrasi de aceste accesorii!!Este mult mai incitantant sa vedem o femeia in desuuri decat goala,noi barbatii suntem ca niste copii in dimineata craciunului cand deabia asteptam sa desfacem cadourile ,o femeia goala nu ar fi prea interesant ca atunci cand deabia astepti sa o despachetezi! :)) Nu va suparati fetelor pt comparatie, dar asha este!
iandissel
Postat pe 8 Februarie 2008 12:47
iandisse, poate mai imi dai idei pentru surprize frumoase :P
aly1987
Postat pe 8 Februarie 2008 13:24
eu nu am o culoare preferata, totusi, cele mai multe desuuri sexi ale mele sunt negre...cred ca arat/i si mai bine in ele...si s-ar putea sa ai dreptate, smecta, cu lenjeria intima de culoare neagra!!! si nici materiale preferate n-am, am cam de toate, si dantela, si satin, si matase, si lycra, si combinatii...piesa mea preferata, si a prietenului meu!, e un deux-pieces rosu-spre-visiniu cu negru, cu bikini tanga si sutien-juma de cupa, de-ti raman sfarcurile pe-afara si iti ridica-nu c-as avea nevoie, da' asa-i modelul, iti ridica sanii si ti-i lasa jumate descoperiti!!! foarte sexi, parerea mea...si a prietenului meu, c-a ramas fara aer, prima oara cand m-a vazut imbracata in el, si greu am reusit sa-l mai dau jos, ca tot ma vroia sa se uite...da, si cred si eu ca, de multe ori, esti mai sexi imbracata in niste desuuri sexi decat goala complet...am experimentat pe pielea mea...a, si mai imi place unul, alb cu negru, cu bikini si maietuz sexi, dar cuminte, stilul 'baby doll', ca, asa am auzit eu si practica a demonstrat ca e cam asa, ca la toti barbatii le plac astea mai tinerele, sau, de nu mai is chiar la liceu, macar sa se-mbrace uneori ca o pustoaica de 15 ani...

Postat pe 23 Februarie 2008 07:27
Cea mai frumoasa si sexy imagine a unei femei semi-dezbracata e, in opinia mea, cea care poarta alb dantelat,imi place foarte mult, as purta-o, insa raman tot la alte culori, un bordo,roz si rosu. Insa arata superb si lenjeria neagra dantelata.
emyia
Postat pe 23 Februarie 2008 16:49
eu prefer desuurile rosii din matase , aceste imi plac cel mai mult :) sunt ok si celelete
geanina_brunetik
Postat pe 7 Aprilie 2008 17:14
visiniu, albastru, negru si bineinteles ca material satinul.optiune personala...

Postat pe 7 Aprilie 2008 17:42
fetelor,pe de o parte corset,chilotei si jartiere negre din matase sau saten fac magie....lookul femeii fatale,...si mai port si rosul,este o culoare pasionala...pe de alta sotul meu pur si simplu ma adora in ciorapei albi,chilotei albi,si camasa sau maioul lui...tot alb desigur...:)cine-i mai intelege pe barbatii istea:)

Postat pe 11 Aprilie 2008 12:15
Mie imi place lengeria animal print dar si neagra si rosie din matase sau multa dantela. Si eu ador corsetele.
Kittynelle
Postat pe 26 August 2008 22:17
Eu,ca barbat,prefer lenjeria intima dantelata de culoare alba sau rosie.Dar cel mai mult apreciez la o femeie sa fie curata si sa miroasa bine.
nickpop
Postat pe 27 August 2008 15:24
Logic...igiena e de la sine inteleasa, mi se pare ceva normal , nu de apreciat Imi pare rau daca ai avut parte de experiente cu femei nespalate
Kittynelle
Postat pe 15 Septembrie 2008 23:50
eu cea mai mare parte din lenjerie o am alba dantelata,imi place tare mult cum se vede pe pielea bronzata,si eu bag solar la greu

Postat pe 16 Septembrie 2008 00:08
Lenjeria ROSIE. Si jartierele sunt f interesante.............
dafffne
Postat pe 26 Septembrie 2008 23:01
mie personal imi place rosu...si alb.insa in rosu imi sta ff bine, e o culoare care ma prinde si imi place....da cred ca nu conteaza foarte mult cu ce esti imbracata, ci atitudinea si, mai ales, privirea.daca te simti bine si sexy tu, totul e ok.
mkdisk
Postat pe 5 Noiembrie 2008 18:28
fetelor, avem un magazin NOU online, pls check this out!
poate gasiti ceva care sa va incante ochiI!!

http://alexandrinasmemories.blogspot.com/

Greenie
Postat pe 16 Ianuarie 2009 13:34
Albul cu siguranta e mult mai frumos, in opinia mea.Dar nici negrul nu il resping sau orice alta culoare.Prefer dantela si materialele care nu sunt sintetice.
andra83
Postat pe 10 Februarie 2009 10:30
nu-mi place negrul in concluzie nici lui
_oktober_
Postat pe 10 Februarie 2009 11:30
Eu ma innebunesc sa-mi vad partenera in asa ceva... Parol!
Ca urmare, am avut reprosuri ca nu o accept cum este ea, asa naturala, cum a facut-o maica-sa - de unde concluzia ca subsemnatul are ceva deranjat si alte lucruri neplacute.
Trec pe moment peste cele legate de fetishism...
Si uite ce vreau sa spun...
Cred ca specia umana nu este chiar ca in carti, drept dovada ca viata bate nu doar filmul, ci si lucrarile savante despre cum ar trebui sa fie un sex sau un altul.
Adica.
In mersul lui prin natura, omul a descoperit placeri care sint superioare celor repartizate intr-o prima faza, adica cele legate de satisfacerea pornirilor primare: adapost, hrana, sex. Nu stiu cit de iute dupa Adam, dar omul a descoperit fructele fermentate (adica alcoolul), drogurile si... imbracamintea erotica pentru partenera. In ultima situatie, sint convins ca pe peretii grotelor s-ar putea identifica si desene de genul asta - imaginatia sexuala de defulat pe atunci nu cred ca era mai redusa decit azi. Imbracamintea erotica de azi (urmasa a celei de prin lupanarele romane de lux, de pilda) este un afrodisiac teribil, care aduce lucrurile mai aproape de tipul ideal de femeie pe care orice barbat il are plantat de Creator in cap. De ce ideal? Pentru ca daca ar fi cel existent in natura, adica doamnele, omul s-ar linisti dupa intilnirea (adicatele patrunderea..) lui. Asa insa, alearga in continuare, precum un animal dupa morcovul agatzat in fatza lui - totul spre binele speciei...

Mircea_O
Postat pe 19 Februarie 2009 09:54
http://multsoare-stuff.blogspot.com/
copacelul
Postat pe 2 Mai 2009 20:31
nu conteaza sa fie o culoare sau un material speciale..
cumpara culoarea care iti place doar TIE si materialul care iti face placere TIE si in care te simti TU bine.
pentru ca tu le vei purta si nu altcineva...
avand in vedere ca cele mai frumoase sunt si ele mai scumpe alege cu brija si fi sigura ca probezi inainte. mult noroc.
si bafta.
cathysailor
Postat pe 15 Mai 2009 01:22
mie i-mi place rosul si negrul
danutza25
Postat pe 15 Mai 2009 17:12
si mie al fel tot rosu si negru:X
DanielaGoia
Postat pe 15 Mai 2009 17:16
De la: andra83, la data 2009-02-10 10:30:24Albul cu siguranta e mult mai frumos, in opinia mea.Dar nici negrul nu il resping sau orice alta culoare.Prefer dantela si materialele care nu sunt sintetice.

nici mie nu imi plac materialele sintetice, mai ales vara....nu le suport.matasea.....e cea mai faina.
mkdisk
Postat pe 19 Mai 2009 09:35

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Firma curatenie 34 De la: unni_ka 10 Decembrie 2009 10:04
Ajuta-l pe Mos Craciun !! 1 De la: kudika095867 20 Decembrie 2009 02:13
Stilul vestimentar al vedetelor la Premiile Grammy 1 De la: danyx 2 Februarie 2010 20:57
Esti din Ramnicu Valcea? 18 De la: Tharr 3 Noiembrie 2010 19:34
IMI VREAU CONTUL VECHI..... 19 De la: XOXO_GG_ 19 Mai 2009 16:47