Mai multe
De la: Ali_Alina, la data 2009-01-27 20:31:47 Draga, era vorba ca am vazut Europa pe banii altora ... si fara sa ma prostituez. Concluzia pe care poti sa o tragi este ca sunt politicoasa si va vorbesc despre lucruri familiare voua. De ce-oti fi vrand sa va zic? De Shakespeare? |
||
|
Kathara Postat pe 27 Ianuarie 2009 20:35 |
||
|---|---|---|
De la: Kathara, la data 2009-01-27 20:33:33ai dreptate nu poti sa compari!...........eu inca stau in banan!!!!!!!!!De la: FRANNNCE, la data 2009-01-27 20:27:52 nu fi rea .........lasa femeia sa spuna secretul.........;ca eu is mai naiva de fel si am rata la banca pe 20 de ani! |
||
|
FRANNNCE Postat pe 27 Ianuarie 2009 20:46 |
||
|
Aaa. si am uitat sa pun si masina la socoteala. Mai baga 50,000 de dolari de la nenica, fara numar, fara numar. Unele sunt asa de penibile, nici sa minta nu stiu! |
||
|
|
||
|
Kathara Postat pe 27 Ianuarie 2009 20:47 |
||
.De la: Kathara, la data 2009-01-27 20:47:52Aaa. si am uitat sa pun si masina la socoteala. Mai baga 50,000 de dolari de la nenica, fara numar, fara numar.eu zic sa schimbi pretul.........ca a mea costa doar 15000 ............gata renunt la frantuzism ca nu am conditii de viata........
|
||
|
FRANNNCE Postat pe 27 Ianuarie 2009 20:51 |
||
De la: cleopatra86, la data 2009-01-27 20:06:58SUNTETI PENIBILE.....CICA CONVERTITELE SE CASATORESC P/U BANI CU MUSULMANI,TOTAL GRESIT,SI TI-AM EXPLICAT SI DE CE......BUUUUUUUUUUUUUNNNN....DAR ROMANCELE SE CASATORESC CU BOSOROGII P/U CA LE PLAC "MORCOVII ZBARCITI" SAU P/U CA AU SUFLET DE MAICA TEREZA SI VOR SA-I SCAPE PE BIETII BATRANEI DE SINGURATATE????....... Eu tot nu am inteles ce treaba are asta cu faptul ca tu te-ai convertit la o religie misogina in esentza( asta e putin spus), intoleranta, si sa mai si insisti ca e minunata. Daca ai facut asta ca o dovada in plus a iubirii fatza de sotul tau, trebuia macar sa stii in ce te bagi |
||
|
Aladiah Postat pe 27 Ianuarie 2009 20:56 |
||
|
DE LA KATHARA:"Pai ce, compari tu o republica bananiera cum e Franta cu Israelul? Faci tu cat face Cleo? Daca imprumuta de la banca 100,000 de dolari (parca), e clar ca trebuie sa dea inapoi cam dublu. Buun, deci 200,000 in 5 ani ca sa fiu generoasa. Altfel spus, 40,000 pe an, adica in jur de 3,300 pe luna ..... deci fetito, ca sa dai 3,300 pe luna si sa iti cumperi hijaburi de 100 de euro iti trebuie resurse serioase. vezi ca iar te-am prins cu minciunica? " "INVARTITA PRIN LUME" AUZI...HEHE SI CREZI CA NUMAI TU AI VIZITAT EUROPA.....EUROPA???...SUNT SIGURA CA TE-AI REFERIT LA BULGARIA,SERBIA SI UNGARIA... ...IAR TREBUIE SA TE LUMINEZ...IN ISRAEL,IN SISTEMUL BANCAR,EXISTA ASA NUMITA "MASHKANTA"...CREDIT,CE SE OFERA PE UN TERMEN DE PANA LA 20 DE ANI,DACA SUMA E MAI MARE DE100 000 DOLARI....DACA DEBITORUL SE ANGAJEAZA SA INTOARCA SUMA IMPRUMUTATA IN TIMP INJUMATATIT DECAT CEL PROPUS,(IN CAZUL DE FATA 10 ANI),ATUNCI EL TREBUIE SA ACHITE 1 % PER TOTAL IN ACESTI 10 ANI....IAR DACA SE ANGAJEAZA SA O FACA IN 5 ANI(CUM E IN CAZUL NOSTRU) ATUNCI ACEASTA ESTE EGAL CU 0,5 PROCENTE PER TOTAL.......SI SUMA INITIALA ERA DE 75 000...PLUS PROCENTUL....DECI SUMA ACHITATA LUNAR ESTE EGAL CU 1450 DE DOLARI....CEEA CE NU NE AFECTEAZA MAJOR BUGETUL FAMILIE........HEHE.....INVIDIA UCIDE OAMENI..
|
||
|
Postat pe 27 Ianuarie 2009 21:02 |
||
Daca nu as fi stiut ca te minciunesti in asa hal poate ca te-as fi crezut. Asa, cum pui poze care nu-s ale tale, mira-m-as. O sa ma interesez. |
||
|
Kathara Postat pe 27 Ianuarie 2009 21:06 |
||
IAR IN CAZUL DACA DEBITORUL MOARE,PE PERIOADA MASKANTEI,ATUNCI FAMILIA ACESTUIA NU PREIA IMPRUMUTUL....ASTA IN CAZUL:MEDICILOR,LUCRATORI IN DOMENIUL JUSTITIEI,SI FUNCTIONARI IN ARMATA............ FEMEIA GRAVIDA PRIMESTE ALOCATIE CATE 500 DE DOLARI LUNAR,IAR PENSIONARII,CHIAR SI CEI CE NU AU LUCRAT NICIODATA IN SFERA BUGETARA,PRIMESC PENSIE CUPRINSA INTRE 500-1500 DOLARI.......UN MEDIC CU SPECIALIZARE PRIMESTE 3000-7000 DOLARI......ASA CA NICI NU TE GANDI SA FACI COMPARATIE CU ROMANICA....IN CARE OAMENII MOR DE FOAME,INGHEATA IN CASE,SI CAND AU NEVOIE DE CEVA DE LA STAT,STAU LUNI SI ANI,IN RANDURI LA GHISEE.......ASA CA NU-TI FA GRIJI,DESPRE VALURILE MELE....NICIODATA O FEMEIE NU TREBUIE SA FACA ECONOMII PE SEAMA FRUMUSETII SI SANATATII ACESTEIA.....
|
||
|
Postat pe 27 Ianuarie 2009 21:12 |
||
|
Bun, hai sa-ti dovedesc ca esti mincinoasa: Mortgage Types in Israel The following is a brief overview into the different types of mortgages offered by Israeli mortgage lenders. Fixed rate, Shekel-denominated, CPI-linked This is a NIS-denominated loan that can be taken out for a term between 5-30 years. The interest rate offered by the bank will typically increase in line with the loan term. While the interest rate remains fixed for the full term of the loan, the bank adjusts the remaining outstanding amount owed based on the official levels of inflation (reported by the Bank of Israel). Large prepayment penalties exist for early repayment or refinancing of this type of loan. The good news is that these prepayment penalties only apply if the market interest rates at the time of early repayment or refinancing are higher than the interest rate on an applicant’s mortgage. Floating rate, Shekel-denominated, Dollar or Sterling-linked This loan is NIS-denominated that can also be taken for 5-30 years. The interest rate is based on the LIBOR index and the addition of some fixed margin. The outstanding principal balance of the loan is regularly adjusted as the NIS/Sterling exchange rate fluctuates. There are no prepayment penalties for this loan type. Floating rate, Shekel-denominated, non-linked This is another NIS-denominated loan that can also be taken for a period of 5-30 years. The interest rate is determined by taking the Bank of Israel Prime Rate and deducting some fixed margin. The outstanding principal balance of this loan is not adjusted according to inflation or some foreign exchange rate and there is no prepayment penalties tied-in. The hybrid loan The details of this type of loan often differ depending on the mortgage bank that is used by the applicant. Typically, a hybrid loan is NIS-denominated, linked to the CPI and has a fixed rate for a specified number of years. The interest rate adjusts every 1, 3, 5 or 10 years, depending on the set conditions of the loan. At each of these dates the borrower is given the option of prepaying or refinancing the remaining balance of the loan without facing a penalty. Zakaut These government loans are offered to new immigrants, young couples and first time buyers, as well as those buying a property in a development area. It is NIS-denominated, linked to the CPI and has a fixed rate of 4% for a period of 25 years. Graces Most mortgage banks in Israel offer graces on loans taken out by home owners who are involved in purchasing a home in Israel while paying a mortgage elsewhere or alternatively while paying rent. The bad news is that Graces are not offered on Zakaut loans and some banks do limit graces to certain loan types. The two types of graces available to property owners in Israel are: * Partial – where only the interest is required to be repaid during the grace period. * Full – This involves no payment being made during the grace period and any interest that should have been paid is added to the loan balance and is paid back as part of the loan once the grace term comes to an end. http://www.mortgages.co.uk/holiday-homes/Israel/Israel-Mortgage-Types.html ~~~~ Inainte sa clarifica, ce inseamna Maskanta - inseamna ipoteca. Dupa cum se vede, nu exista niciun tip de ipoteca pe care poti sa il platesti in mai putin de 5 ani. Ei, cum ramane cu minciuna aia? |
||
|
Kathara Postat pe 27 Ianuarie 2009 21:15 |
||
BE MY GUEST KATHARA....
|
||
|
Postat pe 27 Ianuarie 2009 21:16 |
||
De la: cleopatra86, la data 2009-01-27 21:16:10BE MY GUEST KATHARA.... Gata, am aratat deja ca nu exista ipoteca/imprumut care sa fie platiti in mai putin de 5 ani, adios!! |
||
|
Kathara Postat pe 27 Ianuarie 2009 21:21 |
||
|
Israelul e un stat democrat , politica nu e influientzata de religie (prea mult), dar ar trebui sa vorbesti de Iran, Republica islamica Iran, ca sa vezi cat de frumos este islamismul. Tu practic traiesti dupa principii democrate care iti dau tie voie sa ai un servici, sa ai opinii, sa te contrazici pe un forum, ba chiar sa ai acces la internet, pentru ca mai nou anumite state arabe au limitat si accesul la internet din cauza "pericolului" (parca Pakistanul, nu mai stiu exact). In Iran se pune problema daca sa isi lase femeile sa conduca masini, la nivel de lege. Adica daca nu cumva ar trebui sa li se interzica asta femeilor. Pedepsele sunt exact cum scrie in Coran, lovituri de bici, decapitari, spanzurari, etc. Declaratia unei femei in tribunal are jumatate din valoarea declaratiei unui barbat, adica daca o femeie si un barbat se acuza reciproc ca au furat, fara a exista dovezi sau martori, automat barbatul are dreptate, pentru ca declaratia sa este de doua ori mai puternica. Daca o femeie vrea sa divortzeze , sotul o poate baga la inchisoare cu usurintza, acuzand-o de adulter (declaratia lui e de doua ori mai puternica)...pentru ca astea sunt legile sharia. Nu spune aiurea ca nu mai este asha. Islamul mereu va fi asha, ceea ce nu mai este asha, in unele tari, e din cauza ca acolo a avut loc deja separarea puterilor in stat, adica a religiei si puterii politice, iar libertatea de care te bucuri tu nu vine din faptul ca islamul a devenit moderat, ci din faptul ca la nivel de politica a devenit ignorat. |
||
|
Aladiah Postat pe 27 Ianuarie 2009 21:22 |
||
| Ia spune Cleo, ai vedere la mare din vila? Parca asa am inteles. As muri de invidie, pe bune! | ||
|
Kathara Postat pe 27 Ianuarie 2009 21:32 |
||
De la: cleopatra86, la data 2009-01-27 20:06:58SUNTETI PENIBILE.....CICA CONVERTITELE SE CASATORESC P/U BANI CU MUSULMANI,TOTAL GRESIT,SI TI-AM EXPLICAT SI DE CE......BUUUUUUUUUUUUUNNNN....DAR ROMANCELE SE CASATORESC CU BOSOROGII P/U CA LE PLAC "MORCOVII ZBARCITI" SAU P/U CA AU SUFLET DE MAICA TEREZA SI VOR SA-I SCAPE PE BIETII BATRANEI DE SINGURATATE????....... |
||
|
Melek_Melek Postat pe 27 Ianuarie 2009 21:33 |
||
De la: Adel_Melek, la data 2009-01-27 21:33:07De la: cleopatra86, la data 2009-01-27 20:06:58SUNTETI PENIBILE.....CICA CONVERTITELE SE CASATORESC P/U BANI CU MUSULMANI,TOTAL GRESIT,SI TI-AM EXPLICAT SI DE CE......BUUUUUUUUUUUUUNNNN....DAR ROMANCELE SE CASATORESC CU BOSOROGII P/U CA LE PLAC "MORCOVII ZBARCITI" SAU P/U CA AU SUFLET DE MAICA TEREZA SI VOR SA-I SCAPE PE BIETII BATRANEI DE SINGURATATE????....... Sssss, mai comentezi, "convertit-o" la cetatenia turca? |
||
|
Kathara Postat pe 27 Ianuarie 2009 21:34 |
||
.....FIECARE CLIENT ARE CONFIDENTIALITATE,ARE PARTE DE UN PROGRAM INDIVIDUAL,IN SPECIAL CUPLURILE TINERE,SI IN SPECIAL LUCRATORII IN DOMENIUL OCROTIRII SANATATII.....AI FACUT COPY-PASTE.....SI ITI PARE CA STII CUM STAU LUCRURILE???...DE FIECARE DATA CAND CINEVA TE LAMURESTE,TU DESIGUR NU ESTI DE ACORD....SI LA DREPT VORBIND M-AM SATURAT SA TE TOT LUMINEZ .RAMAI IN INCULTURA SI INCAPATANAREA PROSTEASCA A TA..........NICI EUROPA,NICI LECTURAREA,NICI STUDIILE NU SUNT CAPABILE SA-TI DEA OMENIA,CARE NU SE INVATA,CU EA TE NASTI...
|
||
|
Postat pe 27 Ianuarie 2009 21:38 |
||
De la: cleopatra86, la data 2009-01-27 21:38:22 Asta e modul tau de a recunoste ca esti mincinoasa? |
||
|
Kathara Postat pe 27 Ianuarie 2009 21:40 |
||
BA N-AI DOVEDIT NIMIC RAUTACIOASA MICA CE ESTI..... OARE NU STII CA NU TOATE BANCILE AU ACELEASI PROGRAME BANCARE....SPER SA TE TREZESTI CANDVA
|
||
|
Postat pe 27 Ianuarie 2009 21:42 |
||
| Stai ca te-am mai prins cu o minciuna "am o casa frumoasa pe malul marii," zici tu pe pagina 78, DAR pe prima pagina zici ca stai in shfaameer - ioras care nu e la malul marii. Ups, eroare! | ||
|
Kathara Postat pe 27 Ianuarie 2009 21:45 |
||
De la: cleopatra86, la data 2009-01-27 21:42:12BA N-AI DOVEDIT NIMIC RAUTACIOASA MICA CE ESTI..... ia zii draga, la ce banca esti? acus aflu daca iar minti sau nu. |
||
|
Kathara Postat pe 27 Ianuarie 2009 21:45 |
||
De la: Kathara, la data 2009-01-27 21:45:44De la: cleopatra86, la data 2009-01-27 21:42:12BA N-AI DOVEDIT NIMIC RAUTACIOASA MICA CE ESTI..... Cred ca lumea deja a inteles ce era de inteles. Doar nu o sa recunoasca acum ca nu din convingere s-a convertit |
||
|
Aladiah Postat pe 27 Ianuarie 2009 21:52 |
||
| ^ Sper ca e clar totul. | ||
|
Kathara Postat pe 27 Ianuarie 2009 21:56 |
||
De la: Kathara, la data 2009-01-27 20:47:52Aaa. si am uitat sa pun si masina la socoteala. Mai baga 50,000 de dolari de la nenica, fara numar, fara numar. pai si pana la urma care e problema ta fetitzo?? ce mori atat de grija si faci socoteli , da tu chiar nu ai nimic de facut??viata ta intreaga se rezuma la acest forum??Fereasca Dumnezeu!! Bravo tie Cleo ca te ai descurcat si te ai orientat in viata......i lasa proastele sa moara de ciuda
|
||
|
myeyes Postat pe 27 Ianuarie 2009 22:05 |
||
De la: Ali_Alina, la data 2009-01-27 22:05:26De la: Kathara, la data 2009-01-27 20:47:52Aaa. si am uitat sa pun si masina la socoteala. Mai baga 50,000 de dolari de la nenica, fara numar, fara numar. Cum am spus, nu am nimic impotriva prostituatelor .. atata timp cat nu se dau sfinte si stau in banca lor.
|
||
|
Kathara Postat pe 27 Ianuarie 2009 22:11 |
||
De la: Kathara, la data 2009-01-27 22:11:42De la: Ali_Alina, la data 2009-01-27 22:05:26De la: Kathara, la data 2009-01-27 20:47:52Aaa. si am uitat sa pun si masina la socoteala. Mai baga 50,000 de dolari de la nenica, fara numar, fara numar. hai du-te si mai scrie DEX-ul iar......ia vezi poate mai ai completari
|
||
|
myeyes Postat pe 27 Ianuarie 2009 23:06 |
||
| Hai iubire, a se scuti. | ||
|
Kathara Postat pe 27 Ianuarie 2009 23:10 |
||
IUBESC MOMENTELE ACESTEA,,,,,,,,,,,,,,CAND SURORILE MUSULMANCE I-SI DAU ARAMA PE FATA ,,,,,,,,,,,,,,CE PURE SI NEVINOVATE SUNT CU BASMALELE PE CAP SI CE VIPERE SUNT AICI PE FORUM ,,,,,,,,,,,,,,,IPOCRIZIE SI INVIDIE, STRIGA DIN TOATE PUTERILE ,,,,,,,,,,,,,URAT DIN PARTEA VOASTRA DOAMNELOR/,,,,,,,,,,,,,,ISLAMUL INDEAMNA LA IUBIRE SI SIMPLITATE ,NU LA URA SI DEZBINARE,,,,,,,,,,,,CEL PUTIN ASA AR TREBUI SA FIE
|
||
|
wdy Postat pe 27 Ianuarie 2009 23:13 |
||
nu am timpul necesar sa stau la discutii amanuntite cu voi,sper sava revizuiti comportamentul
|
||
|
wdy Postat pe 27 Ianuarie 2009 23:14 |
||
De la: wdy, la data 2009-01-27 23:13:18IUBESC MOMENTELE ACESTEA,,,,,,,,,,,,,,CAND SURORILE MUSULMANCE I-SI DAU ARAMA PE FATA nu prea cred.......de ce sa tac si sa ma abtin in fata voastra knd aberati la infinit??sunteti prea nesemnificative sa meritati asta s a raspuns cu jigniri la jigniri baby |
||
|
myeyes Postat pe 27 Ianuarie 2009 23:22 |
||
| Hai, hai ... acum te vad iar plecand cu coada intre picioare. | ||
|
Kathara Postat pe 27 Ianuarie 2009 23:26 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Blogurile de moda din Romania | 3 | De la: anastasia_m 9 Mai 2010 12:51 |
| rochie de seara pentru bal | 5 | De la: kudika032667 12 Iunie 2009 10:36 |
| tot despre ugg-uri | 14 | De la: Iulika 16 Octombrie 2009 21:48 |
|
|
||
| Brose handmade | 7 | De la: allycee 13 Iunie 2012 21:37 |
| catel minunat | 4 | De la: maravigliosa 28 Decembrie 2010 16:35 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.